2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy kıyamam ya bizde neler olacak acaba ağlayıp makyajım bozulsun istemiyorum ama ağlarım kesin

Ayy kıyamam ya bizde neler olacak acaba ağlayıp makyajım bozulsun istemiyorum ama ağlarım kesin
bende tam ağlıyordum teyzem arkadan kızdı ağlatmayın kızı makyajı gidecek diye hemen yukarı baktım ama kapıda işte çok koydu babamın dediği dönüp gitmiyorum diyesim geldi ama sadece döndüm biryer gitmiyorum baba burdayım ben diyebildim sadeece

Canım benimm ya hala evin orası doğru demişsin çok şükür aynı şehirdeyiz ailelerimizle

Ayy ciddi mii en istediğim oydu işte ben de çok keskin olduğunu duydum çok beğeniyordum hem görüntü hem fonksiyon süper :) Bir tane de arkadaşıma alıcam hatta. Bi de çok uyguna geldi ya ben 160a aldım.
bende fotolara yeni baktım içim bi garip oldu özellikle size onları yükledim. kapıda babam arkadan kolumu tutup güle güle git kızım dedi orda çok kötü oldum ben

Yaa ben zaten ağladım fotolara bakarken şimdi bunu dedin yine ağlamaya başladım Kendi düğünümde napıcam

bende fotolara yeni baktım içim bi garip oldu özellikle size onları yükledim. kapıda babam arkadan kolumu tutup güle güle git kızım dedi orda çok kötü oldum ben
Ayyy ama nasıl bir andır o yaa. Düşünmesi bile çok fenaa.
Fotoğraflarınza bayıldım kuzucum , ne mutlu sana yaşadın o anları hem çok güzel hem çok zor anlar :)
Allahım hep güldürsün yüzlerinizi inşallah bir ömür :)

Ben alalı çok oldu hatırlamıyorum Güle güle kullanın kuzum.
Ahh sen şimdiden ağlıyorsan gerçi bende zor tuttum kendimi

amin canım. hepimizin yüzü gülsün inş.

Ben alalı çok oldu hatırlamıyorum Güle güle kullanın kuzum.
Ahh sen şimdiden ağlıyorsan gerçi bende zor tuttum kendimi
Yaa allahm kapayalım konuyu ağlıyorum resmen rezilliğe bak Ben mahvolurum ya bi ton sakinleştiri alıp öyle mi evlensem
biz öyle dedik hihihi annem asla şehir dışı olmaz ona göre dedi oda sağolsun geldi burda düzen kurmaya çalıştı alışmaya çalıştı :)
Ay ne güzel yaa of ben hep ayrıyım

biz öyle dedik hihihi annem asla şehir dışı olmaz ona göre dedi oda sağolsun geldi burda düzen kurmaya çalıştı alışmaya çalıştı :)
Helal olsun bak enişte beye
Yaa allahm kapayalım konuyu ağlıyorum resmen rezilliğe bak Ben mahvolurum ya bi ton sakinleştiri alıp öyle mi evlensem

Ahh kuzumm ağlama yaa Ben sakinleştirici alıcam annemede içiricem

yanına bikaç güldürecek insan alın sorun olmuyor. kınada ağlaamak istiyordum arkadaşlarım ikide bir gelip güldürgüler espri yaptılar ağlatmadılar bi

ay size güzel anılardanda anlatım kına için kuaföre arkadaşlarımla gittim onlarla geri eve geldim. çok eğlenceliydi. kız kıza arabada. açtılar müziği son ses haydi kızlar kalkın göbek atmaya diye bir şarkı varmış yeşim salkımın çok eğlenceliydi. geldik evin önüne benim deli arkadaşlarım arabayı yolun ortasına çekip kapıları açıp kapının önünde başladılar oynamaya ankaralılar gibi ay öyle komiktiki komşu teyzeler çıktı balkondan oynuyorlar falan alkışlar

çok duygulandım bunu okurken sanırım ben oturup orada ağlamaya başlardım ne güzel söylemişssin

ıhım ıhım ankaralılar da var aramızda ama doğru dedin ben çok görüyorum burada yola çekip oynuyorlar
ne güzel olmuş ama foto yok mu acaba

çok duygulandım bunu okurken sanırım ben oturup orada ağlamaya başlardım ne güzel söylemişssin
bana nasıl koydu siz birde düşünün. içerde sarıldık etik tam bitti oh atlattım dedim. babamın kolu uzandı dirseğimden tutup sesini duydum birde ağlamaklı. dönüp yüzlerine bakamadım bile

ıhım ıhım ankaralılar da var aramızda ama doğru dedin ben çok görüyorum burada yola çekip oynuyorlar
ne güzel olmuş ama foto yok mu acaba
hihihi malesef foto yok canım planlı bişi olmadığından karışıklığa geldi sanırım ankaralılar kızmasın ama yaaa öyle yapıyorlar ya hani ondan şey ettim

Ahh kuzumm ağlama yaa Ben sakinleştirici alıcam annemede içiricem
Çok mantıklı bak yapmak lazım yoksa bütün düğün suratım şiş gezerim
yanına bikaç güldürecek insan alın sorun olmuyor. kınada ağlaamak istiyordum arkadaşlarım ikide bir gelip güldürgüler espri yaptılar ağlatmadılar bi
Doğru dedin ortalıkta boş boş konuşacak insan lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…