Ayy kıyamam ya bizde neler olacak acaba ağlayıp makyajım bozulsun istemiyorum ama ağlarım kesinçok şükür canım. yorulacaksın ama değecek pes etme bir süre zorlanacaksın olsun
bende fotolara yeni baktım içim bi garip oldu özellikle size onları yükledim. kapıda babam arkadan kolumu tutup güle güle git kızım dedi orda çok kötü oldum ben
bende tam ağlıyordum teyzem arkadan kızdı ağlatmayın kızı makyajı gidecek diye hemen yukarı baktımAyy kıyamam ya bizde neler olacak acaba ağlayıp makyajım bozulsun istemiyorum ama ağlarım kesin
Canım benimm ya hala evin orası doğru demişsin çok şükür aynı şehirdeyiz ailelerimizlebende tam ağlıyordum teyzem arkadan kızdı ağlatmayın kızı makyajı gidecek diye hemen yukarı baktımama kapıda işte çok koydu babamın dediği dönüp gitmiyorum diyesim geldi ama sadece döndüm biryer gitmiyorum baba burdayım ben diyebildim sadeece
Ayy ciddi mii en istediğim oydu işte ben de çok keskin olduğunu duydum çok beğeniyordum hem görüntü hem fonksiyon süper :) Bir tane de arkadaşıma alıcam hatta. Bi de çok uyguna geldi ya ben 160a aldım.
bende fotolara yeni baktım içim bi garip oldu özellikle size onları yükledim. kapıda babam arkadan kolumu tutup güle güle git kızım dedi orda çok kötü oldum ben
Yaa ben zaten ağladım fotolara bakarken şimdi bunu dedin yine ağlamaya başladım Kendi düğünümde napıcambende tam ağlıyordum teyzem arkadan kızdı ağlatmayın kızı makyajı gidecek diye hemen yukarı baktımama kapıda işte çok koydu babamın dediği dönüp gitmiyorum diyesim geldi ama sadece döndüm biryer gitmiyorum baba burdayım ben diyebildim sadeece
Ayyy ama nasıl bir andır o yaa. Düşünmesi bile çok fenaa.bende fotolara yeni baktım içim bi garip oldu özellikle size onları yükledim. kapıda babam arkadan kolumu tutup güle güle git kızım dedi orda çok kötü oldum ben
evet canım çok şükür. başka bir şehir olsa nasıl olurdu düşünemiyorum bileCanım benimm ya hala evin orası doğru demişsin çok şükür aynı şehirdeyiz ailelerimizle
Ben alalı çok oldu hatırlamıyorumAyy ciddi mii en istediğim oydu işte ben de çok keskin olduğunu duydum çok beğeniyordum hem görüntü hem fonksiyon süper :) Bir tane de arkadaşıma alıcam hatta. Bi de çok uyguna geldi ya ben 160a aldım.
Yaa ben zaten ağladım fotolara bakarken şimdi bunu dedin yine ağlamaya başladım Kendi düğünümde napıcam
Ben evlenmezdim herhaldeevet canım çok şükür. başka bir şehir olsa nasıl olurdu düşünemiyorum bile
amin canım. hepimizin yüzü gülsün inş.Ayyy ama nasıl bir andır o yaa. Düşünmesi bile çok fenaa.
Fotoğraflarınza bayıldım kuzucum , ne mutlu sana yaşadın o anları hem çok güzel hem çok zor anlar :)
Allahım hep güldürsün yüzlerinizi inşallah bir ömür :)
biz öyle dedik hihihiBen evlenmezdim herhaldeya buraya gelirdi damat ya da olmazdı bu iş hahha
Yaa allahm kapayalım konuyu ağlıyorum resmen rezilliğe bakBen alalı çok oldu hatırlamıyorumGüle güle kullanın kuzum.
Ahh sen şimdiden ağlıyorsan gerçi bende zor tuttum kendimi
Ay ne güzel yaa of ben hep ayrıyımbiz öyle dedik hihihiannem asla şehir dışı olmaz ona göre dedi oda sağolsun geldi burda düzen kurmaya çalıştı alışmaya çalıştı :)
Helal olsun bak enişte beyebiz öyle dedik hihihiannem asla şehir dışı olmaz ona göre dedi oda sağolsun geldi burda düzen kurmaya çalıştı alışmaya çalıştı :)
Ahh kuzumm ağlama yaaYaa allahm kapayalım konuyu ağlıyorum resmen rezilliğe bakBen mahvolurum ya bi ton sakinleştiri alıp öyle mi evlensem
Ay ne güzel yaa of ben hep ayrıyım
yanına bikaç güldürecek insan alınYaa allahm kapayalım konuyu ağlıyorum resmen rezilliğe bakBen mahvolurum ya bi ton sakinleştiri alıp öyle mi evlensem
Ay ne güzel yaa of ben hep ayrıyım
güle güle kullan kuzuuu :) daha önce alıcam diyodun dimi çok güzel ama çok cixKızlar yeni ciciler var albümde :)
çok duygulandım bunu okurken sanırım ben oturup orada ağlamaya başlardım ne güzel söylemişssinbende tam ağlıyordum teyzem arkadan kızdı ağlatmayın kızı makyajı gidecek diye hemen yukarı baktımama kapıda işte çok koydu babamın dediği dönüp gitmiyorum diyesim geldi ama sadece döndüm biryer gitmiyorum baba burdayım ben diyebildim sadeece
ıhım ıhım ankaralılar da var aramızda ama doğru dedin ben çok görüyorum burada yola çekip oynuyorlaray size güzel anılardanda anlatımkına için kuaföre arkadaşlarımla gittim onlarla geri eve geldim. çok eğlenceliydi. kız kıza arabada. açtılar müziği son ses haydi kızlar kalkın göbek atmaya diye bir şarkı varmış yeşim salkımın çok eğlenceliydi. geldik evin önüne benim deli arkadaşlarım arabayı yolun ortasına çekip kapıları açıp kapının önünde başladılar oynamaya ankaralılar gibi ay öyle komiktiki komşu teyzeler çıktı balkondan oynuyorlar falan alkışlar
bana nasıl koydu siz birde düşünün. içerde sarıldık etik tam bitti oh atlattım dedim. babamın kolu uzandı dirseğimden tutup sesini duydum birde ağlamaklı. dönüp yüzlerine bakamadım bileçok duygulandım bunu okurken sanırım ben oturup orada ağlamaya başlardım ne güzel söylemişssin
hihihiıhım ıhım ankaralılar da var aramızda ama doğru dedin ben çok görüyorum burada yola çekip oynuyorlar
ne güzel olmuş ama foto yok mu acaba
Çok mantıklı bak yapmak lazım yoksa bütün düğün suratım şiş gezerimAhh kuzumm ağlama yaaBen sakinleştirici alıcam annemede içiricem
Doğru dedin ortalıkta boş boş konuşacak insan lazımyanına bikaç güldürecek insan alınsorun olmuyor. kınada ağlaamak istiyordum arkadaşlarım ikide bir gelip güldürgüler espri yaptılar ağlatmadılar bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?