- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
senin gösterdiğine benziyo aslında kuzu hatta aynısı sanırım
Koçtaşakiyle aynı gibi duruyo
güzelmiş bu fiyatıda iyiymiş beğendiklerin gibi ama insan kuşkulanıyor fiyatta düşük olunca
saol canım. darısı başınıza inş sorunsuz atlatırsınız inş. herşey gönlünüze göre olur. dediğin gibi kompleks bu başka bir şey değil. kimsenin sahibi olmasına gerek yok ki. biriside çıksa dese sen kızımızı sahipsizmi sandın diye gerçekten ne olur merak ediyorum. insanlar evlatlarının mutluluğu için bişileri sineye çekse sorun olmucak ama yapıp yapıp sonrada mutlu olmanı beklemeleri garip oluyor. Allah kimseye yaşatmasın benim yaşadıklarımı. eşimide doldurabileceğini sanmıyorum. oda görüyor neyin ne olduğunu. herşeyin farkında ama nede olsa ailesi işte savunmak için açık arıyor ama bulamıyor. bulsa eminim savunur ailesini ama haklı tarafları yok. ve her seferinde de dahada batıyor. benim bişi yapmama gerek kalmıyor yani. Allah iyi günlerimizle bunları unutmamızı sağlasın ne dyim artık :)canım hoşgeldin öncelikle tebrik ederim .
Yazdıklarını okudum ve çok çok üzüldümm. Evlilik gerçekten çok zormuş daha düğün günü bunun ağırlığını yaşamışssın tatlım. Allah gerçekten iyi insanlarla karşılaştırsın. Zor şeyler atlatmişsiniz ve olgunluk yapmışsınız. İnşaAllah eşin bu kararlılıkta olur herzaman o kayınvalide onu doldurmasa iyidir bi zaman sora oda kaldıramaz. Bu kayınvalideler nie böyle problemli ve kompleksli ya. Oğlu sahipsiz değilmişte sen sahipsizmiymişsin kadına bak
ay ne cici şeyler almışsın öyle :) güle güle kullan inşKızlar yeni ciciler var albümde :)
Evett ne zamandır aklımdaydı ay ş sıralar alışveriş konusunda altın çağımı yaşıyorum :) Ayrıca curlyciğim kredi kartına bulaşmıyorum artık onu rahat bıraktımay ne cici şeyler almışsın öyle :) güle güle kullan inş
Canım çok güzeller bu arada farkında mısın bir çok eksiği tamamladın:) karta bide ben bulaşmasamKızlar yeni ciciler var albümde :)
ay bu daha güzel bir haber oldu :) Allah bereket versin kuzu sana. herşeyinizi halledersiniz. inş. bak biz nasıl yapıcaz edicez derken allah yardım etti vallahi. şuan sanırım kartlara 4000 gibi bir taksitli borcumuz var. takılarada dokunmuyoruz hiç çok şükür.Evett ne zamandır aklımdaydı ay ş sıralar alışveriş konusunda altın çağımı yaşıyorum :) Ayrıca curlyciğim kredi kartına bulaşmıyorum artık onu rahat bıraktım
az kalmış sizinde kuzum bu arada bende birşeyler aldım sen yoktun çarşamba tanışmaya geliyorlar canım artık netlik kazandı sonunda:)ay bu daha güzel bir haber oldu :) Allah bereket versin kuzu sana. herşeyinizi halledersiniz. inş. bak biz nasıl yapıcaz edicez derken allah yardım etti vallahi. şuan sanırım kartlara 4000 gibi bir taksitli borcumuz var. takılarada dokunmuyoruz hiç çok şükür.
çok güzel canım :) herşey yoluna girdi ne güzel :) bundan sonra daha sakin davranıp birbirinize destek olmaya çalışın :)az kalmış sizinde kuzum bu arada bende birşeyler aldım sen yoktun çarşamba tanışmaya geliyorlar canım artık netlik kazandı sonunda:)
aynen canım artık sakiniz çok şükür heyecan var şimdilik sadece:)çok güzel canım :) herşey yoluna girdi ne güzel :) bundan sonra daha sakin davranıp birbirinize destek olmaya çalışın :)
oda en güzel kısmı zaten :)aynen canım artık sakiniz çok şükür heyecan var şimdilik sadece:)
ayy çok güzel canım maşallah ya Allah mutlu etsin sizi yerim ya ne güzel olmuşssunelimdeki fotolardan sizin için bir albüm yaptım :) meraklı hatunlar hadi albüme :)
teşekkür ederim canımayy çok güzel canım maşallah ya Allah mutlu etsin sizi yerim ya ne güzel olmuşssun
Ne kadar güzel bak kendi evinizi almaya peşinat olur. Bi an önce kapansın inşallah borçlarınız rahat edin :) Cidden allah yardım ediyor ama ek iş yapmasam çok zorlaşabilirdi şu an biraz onun rahatlığını yaşıyorum. Tek kötü yanı ciddi anlamda yoruldum çünkü mesaim hiç bitmiyoray bu daha güzel bir haber oldu :) Allah bereket versin kuzu sana. herşeyinizi halledersiniz. inş. bak biz nasıl yapıcaz edicez derken allah yardım etti vallahi. şuan sanırım kartlara 4000 gibi bir taksitli borcumuz var. takılarada dokunmuyoruz hiç çok şükür.
O heyecan en güzeli zaten :)aynen canım artık sakiniz çok şükür heyecan var şimdilik sadece:)
çok şükür canım. yorulacaksın ama değecek pes etme bir süre zorlanacaksın olsunNe kadar güzel bak kendi evinizi almaya peşinat olur. Bi an önce kapansın inşallah borçlarınız rahat edin :) Cidden allah yardım ediyor ama ek iş yapmasam çok zorlaşabilirdi şu an biraz onun rahatlığını yaşıyorum. Tek kötü yanı ciddi anlamda yoruldum çünkü mesaim hiç bitmiyor
O heyecan en güzeli zaten :)
curlygirl Yaa bayıldım fotoğraflara çok güzelsiniz :)
bende fotolara yeni baktım içim bi garip oldu özellikle size onları yükledim. kapıda babam arkadan kolumu tutup güle güle git kızım dedi orda çok kötü oldum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?