2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

saol canım. darısı başınıza inş sorunsuz atlatırsınız inş. herşey gönlünüze göre olur. dediğin gibi kompleks bu başka bir şey değil. kimsenin sahibi olmasına gerek yok ki. biriside çıksa dese sen kızımızı sahipsizmi sandın diye gerçekten ne olur merak ediyorum. insanlar evlatlarının mutluluğu için bişileri sineye çekse sorun olmucak ama yapıp yapıp sonrada mutlu olmanı beklemeleri garip oluyor. Allah kimseye yaşatmasın benim yaşadıklarımı. eşimide doldurabileceğini sanmıyorum. oda görüyor neyin ne olduğunu. herşeyin farkında ama nede olsa ailesi işte savunmak için açık arıyor ama bulamıyor. bulsa eminim savunur ailesini ama haklı tarafları yok. ve her seferinde de dahada batıyor. benim bişi yapmama gerek kalmıyor yani. Allah iyi günlerimizle bunları unutmamızı sağlasın ne dyim artık :)

Evett ne zamandır aklımdaydı ay ş sıralar alışveriş konusunda altın çağımı yaşıyorum :) Ayrıca curlyciğim kredi kartına bulaşmıyorum artık onu rahat bıraktım
ay bu daha güzel bir haber oldu :) Allah bereket versin kuzu sana. herşeyinizi halledersiniz. inş. bak biz nasıl yapıcaz edicez derken allah yardım etti vallahi. şuan sanırım kartlara 4000 gibi bir taksitli borcumuz var. takılarada dokunmuyoruz hiç çok şükür.

az kalmış sizinde kuzum bu arada bende birşeyler aldım sen yoktun çarşamba tanışmaya geliyorlar canım artık netlik kazandı sonunda:)

az kalmış sizinde kuzum bu arada bende birşeyler aldım sen yoktun çarşamba tanışmaya geliyorlar canım artık netlik kazandı sonunda:)
çok güzel canım :) herşey yoluna girdi ne güzel :) bundan sonra daha sakin davranıp birbirinize destek olmaya çalışın :)

ayy çok güzel canım maşallah ya Allah mutlu etsin sizi yerim ya ne güzel olmuşssun
teşekkür ederim canım darısı başınıza inş huzurla mutlulukla atlatın inş. dahada bir sürü foto var alamadım arkadaşlardan dış çekimleride merak ediyorum geldikçe paylaşırım siiznle :)

Ne kadar güzel bak kendi evinizi almaya peşinat olur. Bi an önce kapansın inşallah borçlarınız rahat edin :) Cidden allah yardım ediyor ama ek iş yapmasam çok zorlaşabilirdi şu an biraz onun rahatlığını yaşıyorum. Tek kötü yanı ciddi anlamda yoruldum çünkü mesaim hiç bitmiyor
aynen canım artık sakiniz çok şükür heyecan var şimdilik sadece:)
O heyecan en güzeli zaten :)

curlygirl Yaa bayıldım fotoğraflara çok güzelsiniz :)

curlygirl yaa herşey çok güzel maşallah size Kuşak bağlanırken evden çıkarken olan resimlerine bakınca duygulandım

Auralee kuzu güle güle kullan bıçak setlerimiz aynıı olmuş oldu benimkiler mor ama Çok güzel kesiyor sakatlamaktan korkuyorum kendimi

çok şükür canım. yorulacaksın ama değecek pes etme bir süre zorlanacaksın olsun

bende fotolara yeni baktım içim bi garip oldu özellikle size onları yükledim. kapıda babam arkadan kolumu tutup güle güle git kızım dedi orda çok kötü oldum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…