2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlarrr tatil bitti ve yeni gelin tamamen aranızda artık :)

kına güzeldi eğlenceliydi. düğündede başlarda sorun yoktu. tüm arkadaşlarım sevdiklerim gelmişti çok eğlenceliydi ama sevgili kayınvalideciğim yine yapacağını yaparak gelin odasında benimle bir tartıştı sonra annemle tartışmış. e benim teyzelerde boş durmuyor annemi düğün boyunca doldurmuşlar. düğün sonunda annem patladı kayınvalidem ona bi saydı baya karıştı ortalık çok feci tatsızdı.kayınvaldemler saolsunlar yangından mal kaçırırı gidi düğün bitmeden biz eve gitmeden otobüs biletlerini almışlar gitmişler. annem sonunda fenalaştı hastanelik oldu. sabaha kadar hastanedeymiş. biz iki zavallı evimize gittik hesapta sabaha kadar bi ben bi eşim ağlayıp durduk :KK43: bikaçgün kendimize gelemedik. sonra mecburiyetten gittim diğer düğüne. orada görmeniz lazımda benim düğünümde rezillik çıkartan kayınvalidem değilmiş gibi orada güler yüzlü insanlara bir oynadıki sormayın. güle oynaya düğünü bitirdiler orada tabi sonrasında hemen çıktık biz tatile gittik. bunlar olurken tabi ben eşimin burnundan fazlasıyla getirdim. tatilde bi sesimi çıkarmadım huzurlu geçirelim die. dün geldik tatildende bundan sonra nasıl olur nasıl gelişir bilmiyorum ama sevgili kayınvalidecim herşeyimi mahvetti. ve şuandada benden ona evlatlık yapmam bekleniyor. içim elvermiyor yüzünü bile görmek istemiyorum :KK43:

canım hoşgeldin öncelikle tebrik ederim .
Yazdıklarını okudum ve çok çok üzüldümm. Evlilik gerçekten çok zormuş daha düğün günü bunun ağırlığını yaşamışssın tatlım. Allah gerçekten iyi insanlarla karşılaştırsın. Zor şeyler atlatmişsiniz ve olgunluk yapmışsınız. İnşaAllah eşin bu kararlılıkta olur herzaman o kayınvalide onu doldurmasa iyidir bi zaman sora oda kaldıramaz. Bu kayınvalideler nie böyle problemli ve kompleksli ya. Oğlu sahipsiz değilmişte sen sahipsizmiymişsin kadına bak

gel beraber izelyelim :KK19:
Ayy ne güzel olurduu yeni evinde çeyize aldığın bardakçıklarınla kahvemizi yudumlardıkk :P Hem de izmirde oyy :P Sen böyle dedin ya şimdi söz sarı koltuğumda seni oturtucam :)
Ay bak bunun pembesi vardı çok beğenmiştim modelini ama renk olmuyodu. Beyazı da varmış meğer.
Ama tavan da beyaz kendini göstermez diye korktum şimdi yoksa hemen alıverirdim bunu http://urun.n11.com/avize/kugu-boncuklu-avize-5li-beyaz-P55191555
Ya ben de beğendim bunu, renk sıkıntı olmasa keşke. Fiyatı da çok iyi 130a gelecek :)

Ayy ne güzel olurduu yeni evinde çeyize aldığın bardakçıklarınla kahvemizi yudumlardıkk :p Hem de izmirde oyy :p Sen böyle dedin ya şimdi söz sarı koltuğumda seni oturtucam :)

Ya ben de beğendim bunu, renk sıkıntı olmasa keşke. Fiyatı da çok iyi 130a gelecek :)
aaa güzel olurdu valla :) kahvemizin yanında kurabiyede yerdik dimi :D :D yaşasınnnnn sarı koltukk :KK49::KK49:

Back