2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım çok üzüldüm bu nasıl bir tutum böyle :KK57:kendi evladınında en güzel günüydü madem seni düşünmedi annene çok üzüldüm bunları yaşmaması gerekiyordu tabi en başta senin yaşamaman gerek yine de çok sabırlı ve ılımlı davranmışsın en azından ben bunu yaptımda böyle oldu diyebileceğin bir şeyin yok kayınvaliden tamamen kendi küçük düşürmüş ama herkesi olumsuz etkilemesi çok kötü
beni en sevindiren kısım orası zaten kuzum. bende ailemde sakinliğimizi koruduk herkes onu ayıpladı. işte eşimede üzlüyorum. annem böyle işte napıyım elimden bişi gelmiyor diyor ve çok üzülüyor :(
curlygirl curlygirl canım önce hoşgeldin, yaşadıklarınıza çok üzüldüm gerçekten çok büyük ayıp etmiş kayınvaliden anlama veremedim insan kendi çocuğunu bile düşünmezmi rezil etmiş herşeyi.
Ama ikinizi çok takdir ettim birbirinize karşı tutumunuz inşallah hep böyle olur dışarıdan müdahaleler elbet oluyor bizde de daha şimdiden yaşanıyor. Önemli olan sizin ikili ilişkiniz bundan sonra herşey daha güzel olur inşallah canım.
saol canım hoşbuldum. eşim böyle çok şükür iyi ama. bazende korkutuyor. yani olaylar biraz yatışında ailesi baş tacı oluyor.oda bazen korkutuyor
kıyamam ya eşim koşa koşa getirdi diyor en azından çok anlayışlı bir eşin var sana yapılan hakszılığı görerek net ve sağlam bir şekilde yanında durmuş bu çok güzel bir şey bir ömür yanında olacak olan o helal olsun gerçekten
inş hep böyle gider. ne zamana kadar böyle olacak biliyorum. çok arada kalıyor
Vallahi kayın validen için insanın fikri neyse zikri odur diycem sadece. Ne olaymış arkadaş elaleme bak ben bunu taktım diye göstermek. Artık bi aile oluyosun nasıl bir önyargıdır bu ki zaten oğluna oğulları gibi davranmış insanlar niye düşman kesilsin sana. Teyzelerinde fenaymış olmayacak zamanda gereksiz gaz vermişler. İnek miyiz biz de bedavaya kız aldılar muhabbeti yapıyorsun çok ayıp. Ne varsa elinde onu takar olur biter yani.
zaten olayı alevlendiren onlar bence. ki öncesinden hiç konuşulmadı.babam asla şunu yapın bunu yapın demem dedi. kim ne yapacaksa evladına yapacak gücü yettiği kadar yapsın dedi. üstüne böyle olunca hoş olmadı. birde dediğin gibi kuzum. diğer düğünde görmeniz lazım böyle görgüsüzlük olamaz. tek tek anons ediliyor şundan şu bundan bu diye. saçma sapan nefret ettiğim şeyler. sonrasıda kötü. hesapta takı töreni yapılıyor. ama takı yok. bunlar dile getirilmemesi gereken şeyler ama okadar sinir oldumki bunlarıda başlarına kakıcam. burdaki düğünde çok güzel bir takı takıldı. orada ise sadece dayılar teyzeler falan hepside çeyrek altın taktı düşünün. diğer kalan misafirler zarfla anne babaya para vermişler. ben sonradan gördüm. ve o zarfların hiç biri bize verilmedi. ben bunu tahmin ettiğim içinde bize takılan altınların kurdelesini annesine vermek istemedim. ki zaten koşa koşa geldi almaya. eşimde çıkarttı veriyorduç hayır dedim böyle konuşmadık topladım hepsini yengemde gelmişti biizmle oraya ona verdim al dedim biz tatile gidicez sende kalsın gelince alırım. ve biz diğer zarftaki paralardan beş kuruş görmedim. eşime istettim. cevabıda adettir oğlum salonun parasını verdik oradan. salonun parası verileli aylar oldu düşünün. bize beş kuruş vermediler. hani adet yapılmıyordu diyorsun işte. kendini yırtıyorsun ama sonuç yok. şimdide evlatlık bekliyorlar kurban bayramında oraya gidecekmişiz. neden babası benden gelinlik yapıp hzimet etmemi istiyor...... giderim ben oraya

beni en sevindiren kısım orası zaten kuzum. bende ailemde sakinliğimizi koruduk herkes onu ayıpladı. işte eşimede üzlüyorum. annem böyle işte napıyım elimden bişi gelmiyor diyor ve çok üzülüyor :KK43:

saol canım hoşbuldum. eşim böyle çok şükür iyi ama. bazende korkutuyor. yani olaylar biraz yatışında ailesi baş tacı oluyor.oda bazen korkutuyor

zaten olayı alevlendiren onlar bence. ki öncesinden hiç konuşulmadı.babam asla şunu yapın bunu yapın demem dedi. kim ne yapacaksa evladına yapacak gücü yettiği kadar yapsın dedi. üstüne böyle olunca hoş olmadı. birde dediğin gibi kuzum. diğer düğünde görmeniz lazım böyle görgüsüzlük olamaz. tek tek anons ediliyor şundan şu bundan bu diye. saçma sapan nefret ettiğim şeyler. sonrasıda kötü. hesapta takı töreni yapılıyor. ama takı yok. bunlar dile getirilmemesi gereken şeyler ama okadar sinir oldumki bunlarıda başlarına kakıcam. burdaki düğünde çok güzel bir takı takıldı. orada ise sadece dayılar teyzeler falan hepside çeyrek altın taktı düşünün. diğer kalan misafirler zarfla anne babaya para vermişler. ben sonradan gördüm. ve o zarfların hiç biri bize verilmedi. ben bunu tahmin ettiğim içinde bize takılan altınların kurdelesini annesine vermek istemedim. ki zaten koşa koşa geldi almaya. eşimde çıkarttı veriyorduç hayır dedim böyle konuşmadık topladım hepsini yengemde gelmişti biizmle oraya ona verdim al dedim biz tatile gidicez sende kalsın gelince alırım. ve biz diğer zarftaki paralardan beş kuruş görmedim. eşime istettim. cevabıda adettir oğlum salonun parasını verdik oradan. salonun parası verileli aylar oldu düşünün. bize beş kuruş vermediler. hani adet yapılmıyordu diyorsun işte. kendini yırtıyorsun ama sonuç yok. şimdide evlatlık bekliyorlar kurban bayramında oraya gidecekmişiz. neden babası benden gelinlik yapıp hzimet etmemi istiyor...... giderim ben oraya
Ya okudukça ben sinir oldum burda ne saçma hareketler bunlar ya :KK12::KK12: Şu takı para işleri çok tehlikeli işte olan oldu ama artık bundan sonrasına bakacaksın canım.
Eşin inşalalh dengeyi böyle devam ettirebilir, dediğin gibi ailesi sonuçta senin gördüklerini göremez ama usulunce anlatacaksın görmesini ssğlayacaksın iş sana düşüyor burda tatlı dille olması gerekenleri yaptıracaksın:-)

Kuzu işte orda tamam demicektin, bizdede böyle bişey oldu bak, seti biz aldık çekimde falan takmıştım ya hatta sonrada kayınvalide görmek istedi gösterdim bende , ben alıyımmi bunu dedi düğünde takarız ben de biz aldık sonuçta bunu nişanlımla neden birilerine hava atılsın ki diyerekten hayır istemiyorum ben takıcam dedim, sonra nişanda 5 bilezik takmıştı, o zaman onları ver onlarla yeni yaptıklarımızı düğünde takalım oldu ne gerek varki dedim sonuçta bunlar nişanda takıldı herkeste gördü yani dedim ve konu kapandı tamam desem sürekli bi istekle gelinicekti ve olay olucaktı kuzu sen iyi niyetten tamam dedin işte ama anlayana
canım benim iyi niyetim işte. hani nişan burda oldu otaraftan kimse gelmedi ya. oyüzden orada tak dedim. burda taksa millet ayıplardı. oyüzden burda izin vermedim. ama kadının tavrı işte anlatıyorsn ok tamam dior. sonra hiç bişi olmamış gibi tekar dile getiriyor. e ben senle konuşmuşum ok demişsin daha ne onu istiyorsun. illa dediğini yaptıracakya. buyüzen kuduruyor.
Şaka gibiler valla ayyy artık gecti gitti ya bi çok şeye gülüyorum :KK70: ben ara ara öbür evimi özlüyorummm
ben henüz gülemiyorum ama biraz daha zaman sonra inş. :) bunca olay dışında aslında burdaki düğünüm harikaydı çok eğlendik çok komik anlarda oldu :D nikah zamanı memur soruyor işte doğum yeri diye ben onu anladım doğum tarihi :D kafa zaten gitmiş benim benim :D tarihini söyledim salon bi koptu :D nikah memurumuzda saolsun peltek gibi konuşuyor anlamadım :D salon gülüyor bende niye gülüyorlar diyorum :D sonra jeton düştü memur espri falna yaptı. neyse sonra normale döndük. eşime sormaya başladı işte onada dedi yeri diye oda benim gibi doğum tariini söyledi :D böylece beni kurtarmış oldu komikte oldu baya güldük :D

beni en sevindiren kısım orası zaten kuzum. bende ailemde sakinliğimizi koruduk herkes onu ayıpladı. işte eşimede üzlüyorum. annem böyle işte napıyım elimden bişi gelmiyor diyor ve çok üzülüyor :KK43:

kuzum çok dolmuşsun ama haklısın yani ne bileyim afedersin ama biraz görgüsüzce geldi kayınvaliden ama eşine de üzüldüm ya ne bileyim düğünde şundan şu bu gibi ananslar falan çok kötü geldi kulağa seni anlıyorum geröekten takdir ediyorum iyi idare etmissin canım benim herkes kendine yakışanı yapıyor

Ya okudukça ben sinir oldum burda ne saçma hareketler bunlar ya :KK12::KK12: Şu takı para işleri çok tehlikeli işte olan oldu ama artık bundan sonrasına bakacaksın canım.
Eşin inşalalh dengeyi böyle devam ettirebilir, dediğin gibi ailesi sonuçta senin gördüklerini göremez ama usulunce anlatacaksın görmesini ssğlayacaksın iş sana düşüyor burda tatlı dille olması gerekenleri yaptıracaksın:-)
evet canım en nefret ettiğim konular olmasına ragmen hırs yapıyorsun işte. ben normalde lafını etmicekken inada binidrdim ve ordaki paraları istettim mesela. olaylar öyle bir gelişiyorki insanı farklı bir kişiliğe büründürüyor.

canım benim iyi niyetim işte. hani nişan burda oldu otaraftan kimse gelmedi ya. oyüzden orada tak dedim. burda taksa millet ayıplardı. oyüzden burda izin vermedim. ama kadının tavrı işte anlatıyorsn ok tamam dior. sonra hiç bişi olmamış gibi tekar dile getiriyor. e ben senle konuşmuşum ok demişsin daha ne onu istiyorsun. illa dediğini yaptıracakya. buyüzen kuduruyor.

ben henüz gülemiyorum ama biraz daha zaman sonra inş. :) bunca olay dışında aslında burdaki düğünüm harikaydı çok eğlendik çok komik anlarda oldu :KK70: nikah zamanı memur soruyor işte doğum yeri diye ben onu anladım doğum tarihi :KK70: kafa zaten gitmiş benim benim :KK70: tarihini söyledim salon bi koptu :KK70: nikah memurumuzda saolsun peltek gibi konuşuyor anlamadım :KK70: salon gülüyor bende niye gülüyorlar diyorum :KK70: sonra jeton düştü memur espri falna yaptı. neyse sonra normale döndük. eşime sormaya başladı işte onada dedi yeri diye oda benim gibi doğum tariini söyledi :KK70: böylece beni kurtarmış oldu komikte oldu baya güldük :KK70:
çok tatlısın ya eşinde harika cevap vermiş çok güldüm:KK70::KK70:

kuzum çok dolmuşsun ama haklısın yani ne bileyim afedersin ama biraz görgüsüzce geldi kayınvaliden ama eşine de üzüldüm ya ne bileyim düğünde şundan şu bu gibi ananslar falan çok kötü geldi kulağa seni anlıyorum geröekten takdir ediyorum iyi idare etmissin canım benim herkes kendine yakışanı yapıyor
canım hemde nasıl bir görgüsüzlük anlatamam. nişandada yapılsın diye söylendi ben hayır diye işaret ettim. görümcem vardı ozaman yanımızda annesini durdurdu ozaman olurmu anne ne gerek var istemiyorlar diye. otarafta sesimi çıkarmadım. sadece görev için gitmiştim gittim geldim diye bakıyorum

evet canım en nefret ettiğim konular olmasına ragmen hırs yapıyorsun işte. ben normalde lafını etmicekken inada binidrdim ve ordaki paraları istettim mesela. olaylar öyle bir gelişiyorki insanı farklı bir kişiliğe büründürüyor.
Salon kadını çizginden çıkarıyorlar insanı dimi :D:D Neyse canım sen eşinle yuvanda mutlu huzurlu olmaya bak gerisinin hiç önemi yok

Nasıl bi paragözlük bu ya ne kadar çirkin. En sevmediğim muhabebtler, bir de insanlar bunu bağıra bağıra yapıyor bir şey takmadığı halde :D ay ne diyim en azından farklı şehirdesiniz kafan rahat olsun :)

canım hemde nasıl bir görgüsüzlük anlatamam. nişandada yapılsın diye söylendi ben hayır diye işaret ettim. görümcem vardı ozaman yanımızda annesini durdurdu ozaman olurmu anne ne gerek var istemiyorlar diye. otarafta sesimi çıkarmadım. sadece görev için gitmiştim gittim geldim diye bakıyorum
unut bunları canım aynen öyle gittin geldin anlayışlı bir eşin var senide çok seviyor belli Allah sizi hep mutlu etsin

ben henüz gülemiyorum ama biraz daha zaman sonra inş. :) bunca olay dışında aslında burdaki düğünüm harikaydı çok eğlendik çok komik anlarda oldu :KK70: nikah zamanı memur soruyor işte doğum yeri diye ben onu anladım doğum tarihi :KK70: kafa zaten gitmiş benim benim :KK70: tarihini söyledim salon bi koptu :KK70: nikah memurumuzda saolsun peltek gibi konuşuyor anlamadım :KK70: salon gülüyor bende niye gülüyorlar diyorum :KK70: sonra jeton düştü memur espri falna yaptı. neyse sonra normale döndük. eşime sormaya başladı işte onada dedi yeri diye oda benim gibi doğum tariini söyledi :KK70: böylece beni kurtarmış oldu komikte oldu baya güldük :KK70:
Ne güzel işte kuzu senin özendiğin burdakiydi zaten o da güzel olmuşş :) ahahha ay ne güldümm :D bizimki benim evet derken ki sesimi yeterli bulmayıp resmen üç kere sordu :D

Salon kadını çizginden çıkarıyorlar insanı dimi :KK70::KK70: Neyse canım sen eşinle yuvanda mutlu huzurlu olmaya bak gerisinin hiç önemi yok

Nasıl bi paragözlük bu ya ne kadar çirkin. En sevmediğim muhabebtler, bir de insanlar bunu bağıra bağıra yapıyor bir şey takmadığı halde :KK70: ay ne diyim en azından farklı şehirdesiniz kafan rahat olsun :)
ay salon çizgisi falan kalmadı be :D saolsunlar baya çıkarttılar :D gerçekten takı olsa dicem gene neyse çektiğime değdi hahaha :D ama oda yok şekerim :D iyiki farklı şehirdeyiz diyorum zaten yoksa napardık bilmiyorum :D

unut bunları canım aynen öyle gittin geldin anlayışlı bir eşin var senide çok seviyor belli Allah sizi hep mutlu etsin
amin canım inş hep böyle devam ederiz.
Ne güzel işte kuzu senin özendiğin burdakiydi zaten o da güzel olmuşş :) ahahha ay ne güldümm :KK70: bizimki benim evet derken ki sesimi yeterli bulmayıp resmen üç kere sordu :KK70:
hihih iyimiş oda :D benim sesim fazla çıkmadı. eşime sorduktan sonra memur alttan eşime dedi yüksek çıksın seninki diye :D birde benim hemşerimmiş memur biraz beni kayırdı sanırım :D sonrada dedi gelin benim hemşerim sivaslı yiğidoların memleketinden gelinimiz cesurki hiç bir şeyi saklamıyor yaşını açıklıkla söylüyor dedi :D

hihih iyimiş oda :KK70: benim sesim fazla çıkmadı. eşime sorduktan sonra memur alttan eşime dedi yüksek çıksın seninki diye :KK70: birde benim hemşerimmiş memur biraz beni kayırdı sanırım :KK70: sonrada dedi gelin benim hemşerim sivaslı yiğidoların memleketinden gelinimiz cesurki hiç bir şeyi saklamıyor yaşını açıklıkla söylüyor dedi :KK70:
heyt be daha ne olsun :KK70::KK70:

ahahhah :KK70: :KK70: ama takıları almakla iyi yapmışsın kuzu tebrikler
hahaha :D evet koparabildiğim bikaç parça bişicik oldu :D onlarla ilgilide bişi anlatım size. bu nişanda taktı dediğim beşi bir yerde gibi şeyi anons etirirken nasıl ettirdi onuda yazımda ağzınız açık kalsın. büyükler 2 ablanın kardşin falan filan. çeyrek altınlar içinde sanki görümcelerin eşi takmış gibi damatların adını söyleterek eniştesinden şu diye anons ettirdi. ağzım açık kaldı. ya dedim hadi kendi kızın oğlun neysede. damadın hiç bir şey takmadığı halde neden söyletirsinki. eşimede dedim. kendi paasıyla damatlarını övdürüyor bizi kullanarak dedim. varmı böyle bir şey.

hihih iyimiş oda :KK70: benim sesim fazla çıkmadı. eşime sorduktan sonra memur alttan eşime dedi yüksek çıksın seninki diye :KK70: birde benim hemşerimmiş memur biraz beni kayırdı sanırım :KK70: sonrada dedi gelin benim hemşerim sivaslı yiğidoların memleketinden gelinimiz cesurki hiç bir şeyi saklamıyor yaşını açıklıkla söylüyor dedi :KK70:
:D :D ayy benimki gaza geldi zaten heralde bir evet diyişi vardı :D

hahaha :KK70: evet koparabildiğim bikaç parça bişicik oldu :KK70: onlarla ilgilide bişi anlatım size. bu nişanda taktı dediğim beşi bir yerde gibi şeyi anons etirirken nasıl ettirdi onuda yazımda ağzınız açık kalsın. büyükler 2 ablanın kardşin falan filan. çeyrek altınlar içinde sanki görümcelerin eşi takmış gibi damatların adını söyleterek eniştesinden şu diye anons ettirdi. ağzım açık kaldı. ya dedim hadi kendi kızın oğlun neysede. damadın hiç bir şey takmadığı halde neden söyletirsinki. eşimede dedim. kendi paasıyla damatlarını övdürüyor bizi kullanarak dedim. varmı böyle bir şey.
Herşeyi yapan biziz bence onlar bizim hakkımız zaten , Ayyy yok artıkk harbiden tuhaf yaa :KK57::KK57:

Back