Bende vardı akıntı. Yumurtlamanın 10. Günü idrar testinde çıkmıştı. Sende sabah yap bakalım,güzel haberler alırız inşallahben sana yazmıştım canım da alıntı olmamış hamilelikte de akıntı oluyor yani sen vücudunu tanırsın normalde oluyor muydu akıntın ovulasyondan sonra? normalde olmuyorsa muhtemelen hamilelik belirtisidir.. ama sen yine de çok kaptırma kendini az kaldı zaten bekle biraz daha 2 gün sonra falan test yaparsın aslında mesela yeşimin 4 gün önce çıkmıştı idrar testinde elinde fazla testin varsa sabah ilk idrarla yapabilirsin
Ben hala ümitliyim
Daha benim doğurmama çok var :) eşim diyor ki " sayıyorum sayıyorum hiç geçmiyor günler,çok yavaş ilerliyor bu süreç " :)):) sen doğur ben ondan sonra patlatıcam bombayı inşallah :)) daha vakti var
Hayırlısı olsun canım. Biz de bi hareketlenmiştik amaboşa ümitlenme canım benim az önce adet oldum
Daha benim doğurmama çok var :) eşim diyor ki " sayıyorum sayıyorum hiç geçmiyor günler,çok yavaş ilerliyor bu süreç " :))
Hayırlısı olsun canım. Biz de bi hareketlenmiştik ama
bana yazdığını anlamadım canım geçen ay da olmuştu ama bu ay iki üç kez olduben sana yazmıştım canım da alıntı olmamış hamilelikte de akıntı oluyor yani sen vücudunu tanırsın normalde oluyor muydu akıntın ovulasyondan sonra? normalde olmuyorsa muhtemelen hamilelik belirtisidir.. ama sen yine de çok kaptırma kendini az kaldı zaten bekle biraz daha 2 gün sonra falan test yaparsın aslında mesela yeşimin 4 gün önce çıkmıştı idrar testinde elinde fazla testin varsa sabah ilk idrarla yapabilirsin
bana yazdığını anlamadım canım geçen ay da olmuştu ama bu ay iki üç kez oldu
Olabildiğince tadını çıkarmaya çalışıyorum :) insan geçen zamanı hatırlamıyor anılar kalıyor sadece.. Bizimkide bi doğsunda :))Yaşarken geçmiyor gibi geliyor insana ama hele bi dogsun ondan sonra geriye dönüp baktığında ne kadar çabuk geçmiş diyeceksin bizimki büyüdü ya şimdi sanki ben hiç hamile olmamisim yusuf da hiç bebek olmamış gibi geliyor :))
Olabildiğince tadını çıkarmaya çalışıyorum :) insan geçen zamanı hatırlamıyor anılar kalıyor sadece.. Bizimkide bi doğsunda :))
BİR DE ORUCUZ YA CANIM SUSUZLUK ÇOK OLUYOR GÖGÜSLERİMDE ADET OLACAĞIM ZAMAN DA ŞİŞLİK OLUYOR ŞİMDİ BİRAZ KASIKLARIMDA AĞRI OLUŞTU BİRAZ İŞ YAPTIMBilemiyorum ki şimdi senin bir de iğne olayın var acaba çatlatma iğnesi de böyle bir duruma sebep verir mi ki? Başkaca bir farklılık var mı vücudunda ağrı ağız kuruluğu goguslerde şişlik falan gibi ne bileyim bu tarz bir belirti var mı
Yerim onun bezelye parmaklarını :)) biraz yorucu bir süreç olacak tabi ama olsun.. Gelir geçer,sonra uykusuz kaldığımız günleride unuturuz :) sanki hiç bebek olmamış gibi deriz :))Doğacak annesi yumuk yumuk ellerini tutacaksin mis kokusunu içine cekeceksin tabi biraz uykusuzluk ve yorgunluk verecek sana ama olsun :)
Evet canım doğrudur. 28 günde bir oluyorsun yani 14. Gün yumurtlama günün. 19-20-21 hergün değerlendir,onun dışındada gün aşırı devam et. Yumurta bu nezaman olacağı belli olmaz :)Merhaba kizlar :) biz daha calismalara baslayamadik, ama size bir sorum olacak. regllerim duzenli olur cok sukur hesaplamalarimiza gore temmuzun 20 sine geliyor yumurtlama gunum ama teyit etmek istedim burda da.
Gecen hafta pazartesi (6 temmuz) gunu regl oldum.
Onumuzdeki pazartesi (13 temmuz)bitmis olacak
3hafta sonra pazartesi ( 3 agustos) gunu yine regl olacagim normal sartlarda
Gebelik ihtimali yuksek gunler 19-20-21 temmuz gunleri degil mi dogru mu hesaplamisim.
BİR DE ORUCUZ YA CANIM SUSUZLUK ÇOK OLUYOR GÖGÜSLERİMDE ADET OLACAĞIM ZAMAN DA ŞİŞLİK OLUYOR ŞİMDİ BİRAZ KASIKLARIMDA AĞRI OLUŞTU BİRAZ İŞ YAPTIM
bu akşam yine aynı akıntım oldu hayırlısı bakalım umutlansam mı bilemedimİnşallah bebiş seninledir canım Allah yüzünü güldürsün mübarek ramazan ayında
bu akşam yine aynı akıntım oldu hayırlısı bakalım umutlansam mı bilemedim
Evet canım doğrudur. 28 günde bir oluyorsun yani 14. Gün yumurtlama günün. 19-20-21 hergün değerlendir,onun dışındada gün aşırı devam et. Yumurta bu nezaman olacağı belli olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?