Yeşimin sana verdiği gazdan bende etkilendimde yaptım biliyon mu. ay dedim ne duruyorum gidip yapayım. :) ama negatif sonuç...
İnşallah Allah söyletiyodur böle geç döllenme falan olmuştur diye. İstiyorum çok çünki.Hehe benim de negatif canım kalbim gibi tertemiz :)) yavaştan belim agrimaya başladı zaten şimdi akşama sabaha gelir benimki ama senin gelmez umarım geç döllenme olmuştur belki
İnşallah Allah söyletiyodur böle geç döllenme falan olmuştur diye. İstiyorum çok çünki.
bi ara sivilcelerim çıktı her adet dönemi giibi. aha olcam dedim. sivilceler geçti gitti. çikolata yedim deli giibi aha oluyom dedim, olmadı. belim ağrıdı olcam dedim olmadı. şimdide bikaç gündür ne belirti vaaaar ne başka bişi. kendimi bildim bilelide hiç bu kadar gün gecikmemişti. 28 günde olurdum, evlendim 30 günde olmaya başladı. bebek düşündüğümüz ilk ay 32. gün oldu. şimdi bu sefer 2.ayımızdada maşallah 34. gün bugün.
Hmmm.. zemini oluşturuyor diyorsun yani :) E hadi inşallah, şu mübarek günde Rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği babalığı.Benim de öyle olmuştu canım oglumda ilk karar verdigimiz ay zaten yumurtlama falan geçmişti 34 günde adet oldum sonraki ay da hemen hamile kaldım zaten vücut kendini gebeliğe hazırlıyor demek oluyor bu gecikmeler duzensizlikler
Hmmm.. zemini oluşturuyor diyorsun yani :) E hadi inşallah, şu mübarek günde Rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği babalığı.
Hadi yaap yaaaap sıkış iyice :) bebişi öğrenmeden önce yaptıklarından sorumlu değilsin canım :)ahaha çok hoşsun kız dünkü test ne kadar zaman sonra o hale geldi bilmiyorum hani ilk yaptığımda çıkmış olsa tamam da okadar zaman geçince zaten geçersiz yani aslında :) bademciklerim de şiş durmadan sıvı tüketiyorum o yüzden nasıl olacak o test işi bilmem akşam testi görmeden önce ilaç da almıştım bakalım bebiş varsa da bişey olmaz umarım belki yaparsam testi resim atarım yine zaten
Hadi yaap yaaaap sıkış iyice :) bebişi öğrenmeden önce yaptıklarından sorumlu değilsin canım :)
Ya yoksa neden çıkıyor ozaman 2. Çizgi.. Ben yaptığımda hiç çıkmıyordu öyle :)Ahh yeşim ahh senin gazinla yaptım testi 3dk oldu bir şey yok 10dkdan sonra dikkate almayın yazıyor 10 dk dolana kadar bekliycem bakalım
Ya yoksa neden çıkıyor ozaman 2. Çizgi.. Ben yaptığımda hiç çıkmıyordu öyle :)
En son yaptığındada olacak mı o çizgi bakalım.. Nekadanda sevinmiştim yaa :))Canım ikinci çizgi vardı ama pembe değildi bu şekilde olan çok oldu forumda zaten adamlar boşa yazmamislardir oraya 10dkdan sonra dikkate almayın diye :)
En son yaptığındada olacak mı o çizgi bakalım.. Nekadanda sevinmiştim yaa :))
Ben hala ümitliyim1 saat içinde çıkmadı sonrasını bilmiyorum artık çöpte :)) laboquick kullanıyorum daha önce de yapıp unuttuğum testler oldu hic öyle bir çizgi çıkmamıştı ama olabiliyor demek ki
Ben hala ümitliyim
bilen yok mu hamile arkadaşlar sizde de öyle akıntı oldu mu
Hayırlısı be canım :))boşa ümitlenme canım benim az önce adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?