Ben hamile kalamadığım ay yaptığım testlere günlerce baktım hiç çıkmamıştı çizgi :)) seninkinde çıkmış,bugün bi test yap bence.. Yumurta uzun süre yaşamış demekki :)))
Ya kızlar sağ olun var olun da ben o testi sabah yaptım ve çizgiyi gece gördüm test geçersizdir gibi geliyor bana eğer adet gelmezse yarın sabah bir test daha yaparım ona göre giderim kan tahliline korunma olayına gelince ben kendi belirtilerime göre yumurtlamaya kadar kondom kullandık zaten akintiyi gördükten bir gün sonra zaten geçti artık diye koyverdik gitti ama yumurtlama geçmişti yani
Ama akıntıdan sonra 36 saatte yumurta çatlıyor canım. Ya da geç çatlamış olabilir.
Bana pek bi riskli göründü.
Ama akıntıdan sonra 36 saatte yumurta çatlıyor canım. Ya da geç çatlamış olabilir.
Bana pek bi riskli göründü.
Bir de hastanede çok fazla yeni doğan vardı serviste heralde onlardan etkilendi benim yaramaz iki gündür diyor ki anne bizim de bebeğimiz doğacak di mi :)))
Belki de senin yavrunun duası kabul olmuştur
Sen bi test yap canım,hamişsin :) kesinleştirelim artuk şunu :))Bilmiyorum ki canım ya benim de daha önce hiç böyle olmamıştı ama olanları gördüm forumda şu an benim hiçbir belirtim de yok hani gebelik veya regle dair.. oğluma hamileyken daha test yapmadan önce hamile olduğuma emindim şu an hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi bir de bat salı günüydü pazartesi akşamı o korkunç olayı yaşadım ya onun stresinden gecikti heralde diyorum
Sen bi test yap canım,hamişsin :) kesinleştirelim artuk şunu :))
Ben dayanamadım işyerinde idrar testi yaptım. NegatifE yani 2 gün oldu adetim gecikeli, olsa çıkardı işte yokk yok yok
ya rzombie hep umut taşıyorum içimde şöyledir böyledir diye avutuyorum ama çöküntü oluyor böylede olunca. tek çizgi bana ben ona bakıyoruz öyle. elbet bi çok ihtimal olasılık var bak seninki bile en iyi örnek buna ama offf bi söz geçirsem kendime. eşim test yapma üzülüyosun dedi, ondan habersiz yaptım üzüldüm işte. tek nazlı olsun, olsun da sağlıkla hayırlısıyla inşallah. ben beklemeye devam ediyim o zaman...canım hemen olumsuzluğa kapılma, senelerdir adetimin bir kere bile geciktiğini bilmem ancak hamile olduğumu öğrendiğim ay gecikme başladığı ilk günden itibaren idrar testi yaptım hep negatifti. 4. gün tekrar test yaptım çıkan çizgiyi benden başka kimse göremiyordu, sonrasında dayanamayıp kan testi yaptırdım adetim4 gün gecikmiş olmasına rağmen değerim 23tü yani çok düşüktü. hamileliğim ilerleyince anladık ki yumurtlamam tahmin ettiğim dönemde değil daha sonrasında olmuş geç döllenme sebebiyleymiş yani. sen içini ferah tut, belki seninki de benimki gibi nazlıdır :)
ya rzombie hep umut taşıyorum içimde şöyledir böyledir diye avutuyorum ama çöküntü oluyor böylede olunca. tek çizgi bana ben ona bakıyoruz öyle. elbet bi çok ihtimal olasılık var bak seninki bile en iyi örnek buna ama offf bi söz geçirsem kendime. eşim test yapma üzülüyosun dedi, ondan habersiz yaptım üzüldüm işte. tek nazlı olsun, olsun da sağlıkla hayırlısıyla inşallah. ben beklemeye devam ediyim o zaman...
Bide evde test vaaaaar :) şüpheli olmaz canım,iyice sıkış öyle yap çıkıyor ozaman :) hadi bekliyoruuuzAyy çok garip oldum mesajını okuyunca bu baskıyı ben başkalarına yapardım hep :) evde 2 testim var gün içinde yapsam yine şüpheli sonuç çıkar şimdi havada kalır yarın sabah yaparım diye düşünüyorum eğer adet gelmezse
Bide evde test vaaaaar :) şüpheli olmaz canım,iyice sıkış öyle yap çıkıyor ozaman :) hadi bekliyoruuuz
Olduysa da o zaman olmuştur zaten başka ihtimal yok yum günü ilişki oldu ama kondomdan taşmis olmasına falan ihtimal vermiyorum şu anda hafif hafif yumurtlama ağrısı gibi ağrım başladı göğüsler dünden beri hassas bekleyip görücez bakalım ne gelecek regl mi bebek haberi mi :)
İnşallah bebek haberi gelir canım, darısı başımıza
bu 2. ayımızne kadar zamandır deniyorsunuz?
Yeşimin sana verdiği gazdan bende etkilendimde yaptım biliyon mu. ay dedim ne duruyorum gidip yapayım. :) ama negatif sonuç...Ahh yeşim ahh senin gazinla yaptım testi 3dk oldu bir şey yok 10dkdan sonra dikkate almayın yazıyor 10 dk dolana kadar bekliycem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?