2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Gözün aydiinnn bebis gelmiiss;-)

Benim adetim gecikeli 2 gün oldu.. Ama kan testi yaptırmıştım 6'sında pazartesi günü negatifti. Garip yani. 8'inde adetim olacaktı olmadı. bikaç gün içinde hiç değişir mi ki sonuç.. 4 gün önce negatif olup şimdi farklı çıkarmı ki. Ay bi de pozitife dönüyomuymuş vuhhuuu

Ben de çizgiyi gördüm:) Benim gebeliğimde de böyle olmuştu da sabah görmüştümmmmm.

Riskli bir yöntemle mi korunuyorsunuz canım? Ona göre olabilir ya da olmaz diyebiliriz ancak..

Negatif 0 değil de 3-4 gibi bir değerse yükselme olabilir. KK da çok okudum böyle durumlar.

bende gördüm bende gördüm :) hayırlısı olsun canım :)

aaaa bebiş geliyor sanırsammmm kan testi yaptır hemen canım yaaa çok merak ettim

Negatif 0 değil de 3-4 gibi bir değerse yükselme olabilir. KK da çok okudum böyle durumlar.
o değeri bilmiyorum, negatif denildi sadece telefonda bende o moralsizlikle oranı sormadım. sorayım bari ya. dediğin gibi olabilir belki.

kızlar dünden öğlenden beri adet dönemindeki gibi karın ağrım var, akşam işten çıkıp eve gittiğimde pedimde ufacık bir kahverengi akıntı gördüm. hemen doktorumu aradım söyledim korkulacak birşey olmadığını, akıntının çok artması, kırmızıya dönmesi halinde hemen gelmemi söyledi. gece hiç uyumadım, sürekli tuvalete gidip kontrol ettim kendimi. bugün de ağrım devam ediyor, ama şuan için akıntı falan yok. neden böyle olmuş olabilirim? Zaten birşey yiyemiyorum içemiyorum 2,5-3 kg verdim, korkuyorum birşey olacak diye. en son salı günü kontrole gitmiştim, herşey çok iyiydi hatta 25inde ikili test için çağırdı doktor. ben kendim mi evham yapıyorum, yoksa dikkat etmem gereken birşeyler mi var da atlıyorum?

Canım rahim genişlediği, bebiş büyüdüğü için ağrın olmuştur. Ona bağlı olarak da ufak bir lekelenme yaşamışsın.
Kötü düşünmelik bir durum yok Allah'ın izniyle.

Canım rahim genişlediği, bebiş büyüdüğü için ağrın olmuştur. Ona bağlı olarak da ufak bir lekelenme yaşamışsın.
Kötü düşünmelik bir durum yok Allah'ın izniyle.

inşallah öyledir canım, zaten karnım öyle bir büyüdü ki annemler falan takılıyorlar bebek sayısının 1 e düştüğüne emin misin diye. bu ara işler çok yoğun, havalar da çok sıcak o da beni biraz böyle karamsar evhamlı yaptı

Ya kızlar sağ olun var olun da ben o testi sabah yaptım ve çizgiyi gece gördüm test geçersizdir gibi geliyor bana eğer adet gelmezse yarın sabah bir test daha yaparım ona göre giderim kan tahliline korunma olayına gelince ben kendi belirtilerime göre yumurtlamaya kadar kondom kullandık zaten akintiyi gördükten bir gün sonra zaten geçti artık diye koyverdik gitti ama yumurtlama geçmişti yani

Canım hiç kötüyü çağırma tehlikeli bir şey olsa dr riske atmazdi yüreğini ferah tut hiç bir şey olmaz Allahın izniyle

Canım korkma,rahim büyürken oluyor o kanamalar.. Benim 9 gün sürdü kahverengi lekelenmem. 2 ayrı doktora gittim,ikiside korkacak bişey yok dedi. Sonrada kesildi zaten. Ağrın şiddetli değilse ve kırmızı kan yoksa korkulacak bişey yok demek.. Yorma kendini,dinlen bol bol..

Ben hamile kalamadığım ay yaptığım testlere günlerce baktım hiç çıkmamıştı çizgi :)) seninkinde çıkmış,bugün bi test yap bence.. Yumurta uzun süre yaşamış demekki :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…