2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

canım kızma ne olur ama kendini biraz zorlaman gerek

Rutin koşuşturma yetmiyormuş gibi bide
Bizede son haftaya duruşma verenler var.. Şu haftada bitsede kurtulsam son 2 gündür çok sıcak bunaldım artık

allahtan duruşmalar bitti bu hafta. o kadar haklısın kiii
adli tatile ayrılacak hakim birde o hafta karar çıkarıp kalemi zora sokmuyormu

allahtan duruşmalar bitti bu hafta. o kadar haklısın kiii
adli tatile ayrılacak hakim birde o hafta karar çıkarıp kalemi zora sokmuyormu
Bu hafta bitmesi lazım aslında.. Bazıları böyle işte,son haftada duruşma şaka gibi :) neyse son 6 gün,diren yeşim :)

Daha çok yeni evliymişsin.. Hayırlısı olsun bakalım.. O baskıyı yapanlar kimler,en sinir olduğum şey.. Bana bikere yeltendiler çok pis bozdum o oldu :)

Bende ki baskı şuan eşimden :) başkalarının dediğine göre asla hareket etmem bende önemli olan ikimizin hazır hissetmesi kim ne derse desin :)

Sağol canım inşallah tekrar ihtiyaç duymayiz

Bende ki baskı şuan eşimden :) başkalarının dediğine göre asla hareket etmem bende önemli olan ikimizin hazır hissetmesi kim ne derse desin :)
Eşten geliyorsa baskı direnmek boşa :) mesela ben 14 hafta önce direnmeyi bırakmışım

Iyi canım çok şükür ateş arada yükselecek gibi oluyor ama yukselmiyor bi şurupla durduruyoruz hemen dün doğum günüydü kuzumun 3 yaşını bitirdi artık :))

öylemi allah uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin kuzuya sevdikleri ile
ateş düşürücüyü dönüşümlü kullanıyorsun dimi iki ateş düşürücü kullanıyorum ben ateş olduğunda

Allahım bazen gülüyorum kendime yaaa gazım olsa işaret mi, çok çişe gitsem işaret mi, karnım ağrıdı, memem ağrıdı, duygusalım, çiş rengi koyu...... Psikopata bağladım galibaaaa

Cok teşekkür ederiz :) Ateş konusunda malesef çok tecrübeli değilim bu bizim ikinci ateşli hastaligimiz 2 şurup vardı evde ama aklıma bile gelmedi ben ikinci doz için 4 saat geçmesini bekledim hep artık öğrendim ama keşke daha önce bilseydim de başımıza böyle şeyler gelmeseydi

Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz inşallah ugurlu gelir topik size

Kızlar şu teste bi bakar mısınız adetim 2 gün gecikti testi sabah yaptım ama gece gördüm çizgiyi buharlaşma çizgisine benziyor gerçi ama bir bakiverin yunurtlamam da zamanında oldu ama buna rağmen stresten uzuntuden gecikme yaşamış olabilir miyim acaba

Eklentiler

• 20150709_235036.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 116
  • 20150709_235422.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 120
Canımm günaydın.. 2. Çizgiyi gördüm orda dimi :) yoksa hala uykuda mıyım :))

Bidaha baktım.. T'de çok silik 2. Çizgi var canım :) ohhh bebiş geliyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…