- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Yemek istemiyor canım.. Kahvaltı hazır oluyor zaten,hemen çıkarken ekmeğin arasına domates peynir salatalık koyuyorum,asansörde inene kadar hüpletiyorum mideye :) başka bişey canım istemiyor,sanki keyfimden yemiyorum uyuz oldum benimkine
Rutin koşuşturma yetmiyormuş gibi bide
Bizede son haftaya duruşma verenler var.. Şu haftada bitsede kurtulsamson 2 gündür çok sıcak bunaldım artık
Bu hafta bitmesi lazım aslında.. Bazıları böyle işte,son haftada duruşma şaka gibi :) neyse son 6 gün,diren yeşim :)allahtan duruşmalar bitti bu hafta. o kadar haklısın kiii
adli tatile ayrılacak hakim birde o hafta karar çıkarıp kalemi zora sokmuyormu
Hosbuldumm:) biz yeni yeni istiyoruz. Allah uzun omur versin yavrunuza.aramıza hoşgeldiniz arkadaşım ne zamandır bebiş istiyorsun
benim bir oğlum var 7 yaşında
Daha çok yeni evliymişsin.. Hayırlısı olsun bakalım.. O baskıyı yapanlar kimler,en sinir olduğum şey.. Bana bikere yeltendiler çok pis bozdum o oldu :)
önemli olan kuzucuğun iyi olması evet Akif bey hakkında bir iki kişiden duydum biz o tür uygulamasına denk gelmedik bilemedim şimdi Özel Yaşam hastanesinde Güzen Eşsize ve Star Medikalde Mersiye Salihoğlu da iyi drlar ama sen çorluda olunca aklıma bu dr geldi.
Benim yazdığım ihtiyacın olmaz inşallah ama olduğunda araştır Tekirdağ Merkezde bunlar canım, tekrar geçmiş olsun
NASIL KUZU CANIM İYİ DİMİ
Eşten geliyorsa baskı direnmek boşa :) mesela ben 14 hafta önce direnmeyi bırakmışımBende ki baskı şuan eşimden :) başkalarının dediğine göre asla hareket etmem bende önemli olan ikimizin hazır hissetmesi kim ne derse desin :)
Amin canımSağol canım benim şimdi iyi şükürler olsun ama ömrümden ömür gitti Allahım hiçbir anneye yaşatmasın bana da tekrarını yaşatmasın inşallah
Iyi canım çok şükür ateş arada yükselecek gibi oluyor ama yukselmiyor bi şurupla durduruyoruz hemen dün doğum günüydü kuzumun 3 yaşını bitirdi artık :))
hiç belirti yok gibi canım az kasıklarımda ağrı gibi ama bilmiyorumBelirti var mı canım
öylemi allah uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin kuzuya sevdikleri ile
ateş düşürücüyü dönüşümlü kullanıyorsun dimi iki ateş düşürücü kullanıyorum ben ateş olduğunda
hiç belirti yok gibi canım az kasıklarımda ağrı gibi ama bilmiyorum
Canımm günaydın.. 2. Çizgiyi gördüm orda dimi :) yoksa hala uykuda mıyım :))Kızlar şu teste bi bakar mısınız adetim 2 gün gecikti testi sabah yaptım ama gece gördüm çizgiyi buharlaşma çizgisine benziyor gerçi ama bir bakiverin yunurtlamam da zamanında oldu ama buna rağmen stresten uzuntuden gecikme yaşamış olabilir miyim acaba
Bidaha baktım.. T'de çok silik 2. Çizgi var canım :) ohhh bebiş geliyorrKızlar şu teste bi bakar mısınız adetim 2 gün gecikti testi sabah yaptım ama gece gördüm çizgiyi buharlaşma çizgisine benziyor gerçi ama bir bakiverin yunurtlamam da zamanında oldu ama buna rağmen stresten uzuntuden gecikme yaşamış olabilir miyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?