Siz de haklısınız yaşamayan bilmez tabi. Umarım bidaha böyle bir olay yaşamadan 2016da siz de anne olursunuz.
Hoşgeldin aramıza.. Hayırlısıyla gelsin bebişin bekletmedenstres yapma ve bu konuya odaklanma,akışına bırak
Merhaba bayanlar.Bende aranıza yeni katıldım bugün doktora gittim gebelik öncesi için kan testi yaptırdım folik asit verdi bugün başlıcam bakalım hayırlısı :))
Hoşgeldin.. Çok iyi yapmışsın,gebelikten önce mutlaka yapılmalı kontroller.. Folik asit zaten olmazsa olmazımız :) hayırlısı olsun bakalımmMerhaba bayanlar.Bende aranıza yeni katıldım bugün doktora gittim gebelik öncesi için kan testi yaptırdım folik asit verdi bugün başlıcam bakalım hayırlısı :))
İnşallaah 2016da hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi :)Hoşbuldumm teşekkür ederim güzel dilekler için inşallah =) Siz de sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza
Evett;-) teşekkür ederim canımHeheh 2016yı ucundan yakalamışsınızSağlıkla alın kucağınıza inş.
Günaydın canımmm,sizin orda iş yoğunluğu nasıl ? Son haftaya giriyoruz artık ama hala aynı tempo.. Son güne iş çıkaran bazı tiplere gıcığımmm :)Günaydınlarrrr
Hayırlısı olsun diyeyim sanada güzel heyecanlar :)) Folidoce diye bir hap benimki aldım eczaneden sabah 15 liraydı..Önceden başlamakta fayda varmış hamileliğin 3.ayına kadar kullanabilirsin dedi doktorHoş geldin=) ben de bugün katıldım topice hayırlısı olsun hakkımızda. doktorum folik asidi bana 3 ay öncesinden başlamam gerektiğini söylemişti, hiç olmazsa 6 hafta öncesinden. bir de iki çeşit folik asit var adları aklımda değil ama biri 3 tl diğeri 30 tl civarı hangisini önerdi size?
Hayırlısı olsun diyeyim sanada güzel heyecanlar :)) Folidoce diye bir hap benimki aldım eczaneden sabah 15 liraydı..Önceden başlamakta fayda varmış hamileliğin 3.ayına kadar kullanabilirsin dedi doktor
Teşekkürler, bu arada inşallah değerlerin de düzgün çıkar. bu yaşıma kadar kansızlık çekmiş biri olarak geçen hafta verdiğim kanda çıkan sonuçlar beni ve doktorumu çok şaşırttı değerlerimin hepsi iyi çıktı çok şükür. ben günde üç hap içiyorum kan hapı, multtivitamin , bir de folik asit. bol bol badem ve ceviz de cabası. =)
Yarın alcağım sonuçlara göre hareket ederim bende ama kansızlık yok şükür senin adınada sevindim :) Baya gel git lerim oldu karar verirken daha yeni evliyim çünkü sorumluluk gözümü baya korkutmuştu ama istiyorum şuan inşallah kolay bir dönem olur :)
Ben 8 aylık evliyim ama eşimle 5 yıldır birlikteyiz baskılar bi süre sonra işliyo birden istemeye başlıyosun inşallah sıkıntı çekmeyiz sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim :)Gercekten cok fazla sorumluluk isteyen bir durum. biz iki senelik evliyiz esim anca ikna edebildi beni:) keske daha onceden yapsaydim diyeceksin diyor, artik bende cok istiyorum. Hayirlisini nasip etsin Allah.
Günaydın
Günaydınnn canlarrkahvaltı yapamıyorum,her sabah bu konuda sorun yaşamaktan sıkıldım
Günaydın canımmm,sizin orda iş yoğunluğu nasıl ? Son haftaya giriyoruz artık ama hala aynı tempo.. Son güne iş çıkaran bazı tiplere gıcığımmm :)
Merhaba bayanlar.Bende aranıza yeni katıldım bugün doktora gittim gebelik öncesi için kan testi yaptırdım folik asit verdi bugün başlıcam bakalım hayırlısı :))
Rutin koşuşturma yetmiyormuş gibi bideçok yoğun arkadaşım yaaa adli tatil öncesi ve adli tatıl sonrasındaki ilk haftadan nefret ediyorum
burda bir avukat hanım var sağolsun temyizleri, ıslah dilekçeleri ve beyan dilekçeleri son anda gelir hep
Hoşbuldum canım amin inşallahhh :)aramıza hoşgeldiniz arkadaşım rabbim hayırlı ve sağlıklı evlad nasip etsin inşallah
Yemek istemiyor canım.. Kahvaltı hazır oluyor zaten,hemen çıkarken ekmeğin arasına domates peynir salatalık koyuyorum,asansörde inene kadar hüpletiyorum mideye :) başka bişey canım istemiyor,sanki keyfimden yemiyorum uyuz oldum benimkinemerhaba tatlım neden kahvaltı yapamıyorsun senin için önemli ama
Daha çok yeni evliymişsin.. Hayırlısı olsun bakalım.. O baskıyı yapanlar kimler,en sinir olduğum şey.. Bana bikere yeltendiler çok pis bozdum o oldu :)Ben 8 aylık evliyim ama eşimle 5 yıldır birlikteyiz baskılar bi süre sonra işliyo birden istemeye başlıyosun inşallah sıkıntı çekmeyiz sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?