2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Bizim ilk ay gebelik oldu nisanda, ama geçen ay düşük yaptım maalesef.

Şimdi dinlenmedeyiz.

ayy çok üzüldüm . İnşallah bundan sonrakinde kucağınızı boş bırakmaz Rabbim, Bir arkadaşımın da ilk gebeliği düşükle sonuçlandı ailesi en azından yeri belli oldu hamile kalabildiğini öğrenmiş oldun dediler ben de öyle desem teselli olur mu biraz.

Günaydın kızlar . hoş geldin hadiinşallah. Allah isteyen herkese bekletmeden hayırlı ve sağlıklı bir evlat versin inşallah. E o zaman hadi inşallah

önemli olan kuzucuğun iyi olması evet Akif bey hakkında bir iki kişiden duydum biz o tür uygulamasına denk gelmedik bilemedim şimdi Özel Yaşam hastanesinde Güzen Eşsize ve Star Medikalde Mersiye Salihoğlu da iyi drlar ama sen çorluda olunca aklıma bu dr geldi.

Benim yazdığım ihtiyacın olmaz inşallah ama olduğunda araştır Tekirdağ Merkezde bunlar canım, tekrar geçmiş olsun

Başta hiç teselli gibi olmuyor, üzüntü taze olduğu için ama ileriki dönemlerde gerçekten ümidinin canlı kalmasını sağlıyor.

Allah kimseye yaşatmasın, yaşayanlara da hayırlı evlatlar nasip etsin.

Siz de haklısınız yaşamayan bilmez tabi. Umarım bidaha böyle bir olay yaşamadan 2016da siz de anne olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…