Tatil başladı ıssız ada oldu burası zaten :) haftaya perşembe öğreniriz umarım kız mı erkek mi :) bikaç gündür banada bi kız hissi gelip gidiyor ama hayırlısı artık :))Merhabalar kızlar. Tatilde çok giremiyorum maalesef. Telefondan girmek zor geliyo bilgisayarı da açmıyorum pek. Nasılsınız bakalım çok ihmal ettim buraları :)Ysmdfn canim bence kız senin minnoş en başta da demiştim ya öyle hissediyorum ben :)
Canim tekrar gecmis olsun kuzuya bizler burda birbirimize destek icin variz en kisa zamanda kuzun sagligina kavusup evin8ze gecersiniz canimKızlar biz iyiyiz çok şükür hala ateş var ama 38,5 falan oluyor en fazla. Bugün sadece bir kez damardan ateş düşürücü aldı gerisini şurupla halledebildik yarın hastaneden çıkarız sanırım aslında öğleden sonra iyi gibi olduğu için istesek cikaracakti dr ama kalırsa daha iyi olur dedi biz de riske atmak istemedik hepinize gerçekten çok teşekkür ederim desteğiniz için derdime ortak oldunuz Allah hepinizden razı olsun
Kızlar biz iyiyiz çok şükür hala ateş var ama 38,5 falan oluyor en fazla. Bugün sadece bir kez damardan ateş düşürücü aldı gerisini şurupla halledebildik yarın hastaneden çıkarız sanırım aslında öğleden sonra iyi gibi olduğu için istesek cikaracakti dr ama kalırsa daha iyi olur dedi biz de riske atmak istemedik hepinize gerçekten çok teşekkür ederim desteğiniz için derdime ortak oldunuz Allah hepinizden razı olsun
Kızlar biz iyiyiz çok şükür hala ateş var ama 38,5 falan oluyor en fazla. Bugün sadece bir kez damardan ateş düşürücü aldı gerisini şurupla halledebildik yarın hastaneden çıkarız sanırım aslında öğleden sonra iyi gibi olduğu için istesek cikaracakti dr ama kalırsa daha iyi olur dedi biz de riske atmak istemedik hepinize gerçekten çok teşekkür ederim desteğiniz için derdime ortak oldunuz Allah hepinizden razı olsun
Tatil bi yandan ev bulma eşya bi yandan fırsat olmuyo pek. Hayırlısı olsun canım sağlıklı olsun da bebiş :)Tatil başladı ıssız ada oldu burası zaten :) haftaya perşembe öğreniriz umarım kız mı erkek mi :) bikaç gündür banada bi kız hissi gelip gidiyor ama hayırlısı artık :))
merhabalar arkadaşlar
benim bu hafta son yıllık izne ayrılıyorum
Naber kizlaarrr
Şimdiden iyi tatiller:)
İyiyiz canım. Tercih zamanı iş güç işte.
Senden naber? Bebiş hareketlendi mi?
Çokşükür normale dönmüş oğluşun.. Allah korusun tüm çocukları,sağlıkla evinize dönün bakalım :)Kızlar biz iyiyiz çok şükür hala ateş var ama 38,5 falan oluyor en fazla. Bugün sadece bir kez damardan ateş düşürücü aldı gerisini şurupla halledebildik yarın hastaneden çıkarız sanırım aslında öğleden sonra iyi gibi olduğu için istesek cikaracakti dr ama kalırsa daha iyi olur dedi biz de riske atmak istemedik hepinize gerçekten çok teşekkür ederim desteğiniz için derdime ortak oldunuz Allah hepinizden razı olsun
Ohhh canım tatil başlıyor desene :) ben önümüzdeki hafta çarşamba öğlene kadar çalışıp bitiriyorum işleri inşallah :) tam 1 hafta kaldı :))merhabalar arkadaşlar
benim bu hafta son yıllık izne ayrılıyorum
Güzel telaşlar bunlar :) tek istediğim sağlıklı olması gerisi hiç farketmez :)Tatil bi yandan ev bulma eşya bi yandan fırsat olmuyo pek. Hayırlısı olsun canım sağlıklı olsun da bebiş :)
Ohhh canım tatil başlıyor desene :) ben önümüzdeki hafta çarşamba öğlene kadar çalışıp bitiriyorum işleri inşallah :) tam 1 hafta kaldı :))
Canım çok geçmiş olsun. Birşey lazım olursa hastaneyi söyle geliriz hemen. Yakınız biliyorsun..İnşallah hemen iyi olur kuzucuk yaa..Yarım saat mesafede Namık Kemal Üniversitesi var dün panik halinde en yakın hastaneye geldik mecburen ama burda da bizimle ilgilenen dr iyi diye bilinen tanındık bir dr bu gece de kalalim da yarın biraz toparlamis olur umarım şu an burdan çıkarmaya cesaretim yok fakülte hastanesine giriş yaptırmayı başarana kadar tekrar nöbet gelebilir falan ne bileyim işte dün sabahtan iki dra gösterdik biz çocuğu ikisi de ateşe anlam veremedi nedendir diye en son ilaç verip yolladilar akşamına da havale gecirip buraya geldik burda da ateşin sebebi yine yok anlamadım
İkili test sonucu çıkmış kızlar. Herşey yolunda:) free b-hcg 50 nin üzerinde. Bi teoriye göre 50'nin altı erkek,üstü kızmış :) bakalım tutacakmı :)
İkili test sonucu çıkmış kızlar. Herşey yolunda:) free b-hcg 50 nin üzerinde. Bi teoriye göre 50'nin altı erkek,üstü kızmış :) bakalım tutacakmı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?