2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Tatil başladı ıssız ada oldu burası zaten :) haftaya perşembe öğreniriz umarım kız mı erkek mi :) bikaç gündür banada bi kız hissi gelip gidiyor ama hayırlısı artık :))

Kızlar biz iyiyiz çok şükür hala ateş var ama 38,5 falan oluyor en fazla. Bugün sadece bir kez damardan ateş düşürücü aldı gerisini şurupla halledebildik yarın hastaneden çıkarız sanırım aslında öğleden sonra iyi gibi olduğu için istesek cikaracakti dr ama kalırsa daha iyi olur dedi biz de riske atmak istemedik hepinize gerçekten çok teşekkür ederim desteğiniz için derdime ortak oldunuz Allah hepinizden razı olsun

Canim tekrar gecmis olsun kuzuya bizler burda birbirimize destek icin variz en kisa zamanda kuzun sagligina kavusup evin8ze gecersiniz canim

iyi bari çok şükür, bugün daha iyi olduğu haberlerini alırız inşallah. tekrar çok geçmiş olsun canım

Şükür daha iyi yavrun. Allah korusun, bir daha yaşatmasın. Sağlıcakla evinize gidersiniz inşallah.

canım bende sizi merak ediyordum çok şükür paşam daha iyi
devlet hastanesindemisiniz canım
çorluda reyyap hastanesinde Akif Bey var çocuk dr çok iyi

Tatil başladı ıssız ada oldu burası zaten :) haftaya perşembe öğreniriz umarım kız mı erkek mi :) bikaç gündür banada bi kız hissi gelip gidiyor ama hayırlısı artık :))
Tatil bi yandan ev bulma eşya bi yandan fırsat olmuyo pek. Hayırlısı olsun canım sağlıklı olsun da bebiş :)

Çokşükür normale dönmüş oğluşun.. Allah korusun tüm çocukları,sağlıkla evinize dönün bakalım :)

Ohhh canım tatil başlıyor desene :) ben önümüzdeki hafta çarşamba öğlene kadar çalışıp bitiriyorum işleri inşallah :) tam 1 hafta kaldı :))

EVET CANIM AZ KALDI ŞÜKÜR
SENİNDE AZ KALMIŞ GÜZEL SAĞLIKLA HUZURLA BİR TATİL OLUR İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİN

Canım çok geçmiş olsun. Birşey lazım olursa hastaneyi söyle geliriz hemen. Yakınız biliyorsun..İnşallah hemen iyi olur kuzucuk yaa..

İkili test sonucu çıkmış kızlar. Herşey yolunda:) free b-hcg 50 nin üzerinde. Bi teoriye göre 50'nin altı erkek,üstü kızmış :) bakalım tutacakmı :)

gözün aydın arkadaşım demek butest sonucuna göre cinsiyet belli oluyormuş öylemi ilk kez duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…