2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Günaydın kızlar ateşi hala yükseliyor damardan ilaç almayinca şurup yetmiyor yani işin tuhafi tahliller normal ateşin sebebini hala bilmiyoruz gün içinde takip edilecek eğer aynı devam şekilde devam ederse çıkış vermeyecekler dua edin de toparlasin kuzum kendini

Günaydın canım. İnşallah yavrunun ateşi düşer de çabucak sağlıkla evinize dönersiniz. Allah şifa versin.

Kizlar moralim bozuk aileye de henüz söylemedim bari size anlatıp biraz olsun içimi dokeyim mesajı yolladiktan hemen sonra yusufum gözlerini tavana dikip kaskati kesildi ne yapsam kendine gelmedi Allahtan eşimi aramak aklıma geldi o da yakindaymis hastaneye zor yetistirdik havale geçirmiş kuzum bu gece hastanedeyiz omrumden ömür gitti hiçbir şey yapamadım yavrum kollarimin arasında gidiyordu Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin şimdi iyi çok şükür ateşini dusurduler ilacın etkisiyle uyuyor
ahh çok geçmiş olsun canım :KK43:

Kızlar herkese günaydın, sabah ovulasyon testi yaptım,aşağıda fotoğraf koyuyorum, dün gece ilişki oldu, tekrar ne zaman yapmalıyız? dün erken mi yapmış olduk, yardımlarınızı bekliyorum o_Oo_O

Eklentiler

• image (1).jpg
    image (1).jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 69
  • image.jpg
    image.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 74
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ateşi yükseliyor şurup tek başına yetmedi yine damardan verdiler bir saat önce tekrar havale geçirmesin diye ateşi düşük tutmaya çalışıyorlar orkide size de geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah bütün yavrulara
çok geçmiş olsun canım, anlattığına göre havale geçirmiş yavrun..Allah şifa versin

Kızlar herkese günaydın, sabah ovulasyon testi yaptım,aşağıda fotoğraf koyuyorum, dün gece ilişki oldu, tekrar ne zaman yapmalıyız? dün erken mi yapmış olduk, yardımlarınızı bekliyorum o_Oo_O
Bugünleri üst üste değerlendirin derim. Çizgi silikleşene kadar hergün :)

yok canım dünkü de olur. Sonuçta sperm 3 güne kadar yaşar. Ama bugün ve yarını da değerlendirmeni tavsiye ederim.

Kizlar moralim bozuk aileye de henüz söylemedim bari size anlatıp biraz olsun içimi dokeyim mesajı yolladiktan hemen sonra yusufum gözlerini tavana dikip kaskati kesildi ne yapsam kendine gelmedi Allahtan eşimi aramak aklıma geldi o da yakindaymis hastaneye zor yetistirdik havale geçirmiş kuzum bu gece hastanedeyiz omrumden ömür gitti hiçbir şey yapamadım yavrum kollarimin arasında gidiyordu Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin şimdi iyi çok şükür ateşini dusurduler ilacın etkisiyle uyuyor

Canım çok geçmiş, Allah acil şifalar versin şimdi nasıl durumu?

KIYAMAM YAAA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KUZUYAAA
ŞİMDİ NASIL

Fulya hoş geldin canım sen tecrübeli annesin oglanin ateşi 39.7 20 dk oldu şurup vereli duş aldırdım bana mısın demedi çıplak yatiriyorum ne yapayım şimdi ya dra da gittim sabah onun verdiği fitili denedim öğlen o hiç dusurmedi

CANIM YENİ GÖRDÜM MESAJINI
DÖNÜŞÜMLÜ FARKLI ATEŞ DÜŞÜRÜCÜ KULLANIYORSUN DİMİ
İNATÇI ATEŞTE DR BUNU ÖNERİYOR
BENCE DÜŞMÜYORSA DR GÖTÜR ARKADAŞIM ALLAH ŞİFA VERSİN KUZUYA

Son düzenleme:
Günaydın kızlar ateşi hala yükseliyor damardan ilaç almayinca şurup yetmiyor yani işin tuhafi tahliller normal ateşin sebebini hala bilmiyoruz gün içinde takip edilecek eğer aynı devam şekilde devam ederse çıkış vermeyecekler dua edin de toparlasin kuzum kendini

CANIM ATEŞİN İLLAKİ BİR NEDENİ OLMALI KANDA ENFEKSİYON VEYA VÜCUD ORGANLARINDAN BİRİNDE ENFEKSİYON OLMALI
HASTANEDE DR KONTROLÜNDE OLMANIZ EN İYİSİ HABER ET DURUMDAN BİZİ
ALLAH ŞİFA VERSİN KUZUMA ŞU MÜBAREK GÜNDE

cnntrm cnntrm canım nasıl oldu oğlun ? Ateş hala düşmediyse bi sebebi olmalı,açıklaması ne doktorun ? Baktın çözüm bulamıyorlar sevk etsinler başka yere

Tek tek alıntı yapamadım durum aynı bir değişiklik yok idrarda biraz enfeksiyon çıkmış ama net olarak bundan diyemiyorlar yine de antibiyotik başladı dr ateş durumu aynı ilacın etkisi geçtikçe yani 3,5-4 saatte bir yükseliyor önce şurup ve soğuk uygulama ardından yükselme devam ettiği için damardan parol veriliyor en son 10.30-11.00 civarı ateslendi şimdi bir saat içinde tekrar başlar muhtemelen dünden beri kısır döngü içinde anlayacağınız antibiyotik ancak yarına etki eder sanırım

Tek tek alıntı yapamadım durum aynı bir değişiklik yok idrarda biraz enfeksiyon çıkmış ama net olarak bundan diyemiyorlar yine de antibiyotik başladı dr ateş durumu aynı ilacın etkisi geçtikçe yani 3,5-4 saatte bir yükseliyor önce şurup ve soğuk uygulama ardından yükselme devam ettiği için damardan parol veriliyor en son 10.30-11.00 civarı ateslendi şimdi bir saat içinde tekrar başlar muhtemelen dünden beri kısır döngü içinde anlayacağınız antibiyotik ancak yarına etki eder sanırım

Canım siz ilçede miydiniz? En yakın fakülte hastanesi uzak mı?

Canım siz ilçede miydiniz? En yakın fakülte hastanesi uzak mı?

Yarım saat mesafede Namık Kemal Üniversitesi var dün panik halinde en yakın hastaneye geldik mecburen ama burda da bizimle ilgilenen dr iyi diye bilinen tanındık bir dr bu gece de kalalim da yarın biraz toparlamis olur umarım şu an burdan çıkarmaya cesaretim yok fakülte hastanesine giriş yaptırmayı başarana kadar tekrar nöbet gelebilir falan ne bileyim işte dün sabahtan iki dra gösterdik biz çocuğu ikisi de ateşe anlam veremedi nedendir diye en son ilaç verip yolladilar akşamına da havale gecirip buraya geldik burda da ateşin sebebi yine yok anlamadım

Yarım saat mesafede Namık Kemal Üniversitesi var dün panik halinde en yakın hastaneye geldik mecburen ama burda da bizimle ilgilenen dr iyi diye bilinen tanındık bir dr bu gece de kalalim da yarın biraz toparlamis olur umarım şu an burdan çıkarmaya cesaretim yok fakülte hastanesine giriş yaptırmayı başarana kadar tekrar nöbet gelebilir falan ne bileyim işte dün sabahtan iki dra gösterdik biz çocuğu ikisi de ateşe anlam veremedi nedendir diye en son ilaç verip yolladilar akşamına da havale gecirip buraya geldik burda da ateşin sebebi yine yok anlamadım
Umarım şimdi daha iyidir Rabbim şifa versin...

Canımm çok geçmiş olsun. Bu mübarek günde kuzuna şifa versin inşallah Allah. Bi an önce iyileşir umarım.

Merhabalar kızlar. Tatilde çok giremiyorum maalesef. Telefondan girmek zor geliyo bilgisayarı da açmıyorum pek. Nasılsınız bakalım çok ihmal ettim buraları :) Ysmdfn Ysmdfn canim bence kız senin minnoş en başta da demiştim ya öyle hissediyorum ben :)

Back