- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
12:30 da olan randevumdan daha yeni çıktım sayılır :) ense ölçümü için dönmedi bi türlü eşşek sıpası :) 4. Denemede döndürdük,aralarda yürüdüm zıpladım tatlı yedim yinede zorla döndü uyuşuk :) ilk baktığımızda uyuyordu zaten minnoş,uyandurdık zorla el kol salladı bize tekmeler attı :)) ense ölçümü gayet iyi çıktı,kan verdim sonuçları haftaya çıkacak.. Bacaklarını açıp net bişey göstermedi,üstten gördüğümüz kadarıyla çıkıntı yoktu ama bişey diyemem dedi doktor.. 16 temmuzda hem sonuçlar hemde cinsiyet için tekrar geliyoruz kısmetse.. Kesin cinsiyet için ozaman daha net konuşuruz inşallah
ehh idare ederım :=)
kesin bişi denmemekle beraber kız dendi
hayırlısı olsun bakalım
Eki Görüntüle 1574152 Eki Görüntüle 1574151 Merhaba arkadaşlar sizi dışardan takip ediyordum ama üye olup aranıza katılmak istedim . 3 aydır bebeğim olsun istiyorum . Bu ay ovulasyon testi aldım . Ovulasyon günümü yakalım zannımca . Batım 12 temmuz . İnşallah bu ay gebe kalabilirim sizlerde dua edin lütfen . Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin . Bu ayki ovulasyon testlerimide yükledim . Koyu olan gün 15. Gün silikleşen 16. Gün . İkisinide değerlendirdik
amin inşallahhayırlı olsun arkadaşım sağlıkla gelsin bebişin
allah tamamına erdirsin hamişsiniz
Geçmiş olsun cnm. Allah şifa versin miniğine.Fulya hoş geldin canım sen tecrübeli annesin oglanin ateşi 39.7 20 dk oldu şurup vereli duş aldırdım bana mısın demedi çıplak yatiriyorum ne yapayım şimdi ya dra da gittim sabah onun verdiği fitili denedim öğlen o hiç dusurmedi
Hayırlısı olsun canım.. Ümitsizlik yok. Yeni ay yeni ümit demek :) bu ay hayırlısıyla gelir inşallah bebişinaldım sonucu. Yokmuş. Yok, herhangi bişey gözükmüyor dedi. Ya ne garip duygu bu yaa. Bomboş oldum şuan...
Güzel dileklerin için teşekkürler canımmm,sağlıkla doğuşunuda görürüz inşallah.. 16 temmuzda yine gidiyorum ozaman görürüz inşallah cinsiyetide :)Yeşim maşallah kuzuna canım sağlıkla kucağında göstersin evladını inşallah
benim 16. haftada kesinleşmişti bakalım üşengeç kuzumuzun cinsiyeti neymiş
Canım geçmiş olsun.. Islak havluyla başına,koltuk altına,eklem yerlerine soğuk uygula. Düşer inşallah bian önceFulya hoş geldin canım sen tecrübeli annesin oglanin ateşi 39.7 20 dk oldu şurup vereli duş aldırdım bana mısın demedi çıplak yatiriyorum ne yapayım şimdi ya dra da gittim sabah onun verdiği fitili denedim öğlen o hiç dusurmedi
Çok geçmiş olsun beni ablamın oğlununda ateşi arttı komşunun oğlumuzda neden acaba..Fulya hoş geldin canım sen tecrübeli annesin oglanin ateşi 39.7 20 dk oldu şurup vereli duş aldırdım bana mısın demedi çıplak yatiriyorum ne yapayım şimdi ya dra da gittim sabah onun verdiği fitili denedim öğlen o hiç dusurmedi
yeni gördüm canım beni çok şükür yetilmişsiniz allah şifa versin..çokte fatiha oku ve ya şafi Çek inş en kısa zamanda iyileşir...beni yeğende Yusuf üç at önce oda havale geçirildi şimdi gene ateşi var..Kizlar moralim bozuk aileye de henüz söylemedim bari size anlatıp biraz olsun içimi dokeyim mesajı yolladiktan hemen sonra yusufum gözlerini tavana dikip kaskati kesildi ne yapsam kendine gelmedi Allahtan eşimi aramak aklıma geldi o da yakindaymis hastaneye zor yetistirdik havale geçirmiş kuzum bu gece hastanedeyiz omrumden ömür gitti hiçbir şey yapamadım yavrum kollarimin arasında gidiyordu Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin şimdi iyi çok şükür ateşini dusurduler ilacın etkisiyle uyuyor
Canımm çok geçmiş olsun.. Çok kötü oldum okurken,tahmin edemiyorum o an halini.. Şimdi iyi dimi ? Allah korusun oğlunu,tüm çocukları.. Bizede haber ver ara ara..Kizlar moralim bozuk aileye de henüz söylemedim bari size anlatıp biraz olsun içimi dokeyim mesajı yolladiktan hemen sonra yusufum gözlerini tavana dikip kaskati kesildi ne yapsam kendine gelmedi Allahtan eşimi aramak aklıma geldi o da yakindaymis hastaneye zor yetistirdik havale geçirmiş kuzum bu gece hastanedeyiz omrumden ömür gitti hiçbir şey yapamadım yavrum kollarimin arasında gidiyordu Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin şimdi iyi çok şükür ateşini dusurduler ilacın etkisiyle uyuyor
Kizlar moralim bozuk aileye de henüz söylemedim bari size anlatıp biraz olsun içimi dokeyim mesajı yolladiktan hemen sonra yusufum gözlerini tavana dikip kaskati kesildi ne yapsam kendine gelmedi Allahtan eşimi aramak aklıma geldi o da yakindaymis hastaneye zor yetistirdik havale geçirmiş kuzum bu gece hastanedeyiz omrumden ömür gitti hiçbir şey yapamadım yavrum kollarimin arasında gidiyordu Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin şimdi iyi çok şükür ateşini dusurduler ilacın etkisiyle uyuyor
Canim cok grcmis olsun rabbim acil sifalar nasip eylesin yavrular hasta olunca omrumuzden omur gidiyo onun yaninda sakin aglama canim ona gulucukler sac inan cok etkileniyorlar bizi de merakta birakma canimKizlar moralim bozuk aileye de henüz söylemedim bari size anlatıp biraz olsun içimi dokeyim mesajı yolladiktan hemen sonra yusufum gözlerini tavana dikip kaskati kesildi ne yapsam kendine gelmedi Allahtan eşimi aramak aklıma geldi o da yakindaymis hastaneye zor yetistirdik havale geçirmiş kuzum bu gece hastanedeyiz omrumden ömür gitti hiçbir şey yapamadım yavrum kollarimin arasında gidiyordu Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin şimdi iyi çok şükür ateşini dusurduler ilacın etkisiyle uyuyor
Allah kuzunu korusun. Gelen iyileşir inşallah. Allah beterinden korusun.acil sifalar diliyorum bol bol dua et. Dualarım sizinle... Yeni gün çok güzel doğar size de inşallah...Kizlar moralim bozuk aileye de henüz söylemedim bari size anlatıp biraz olsun içimi dokeyim mesajı yolladiktan hemen sonra yusufum gözlerini tavana dikip kaskati kesildi ne yapsam kendine gelmedi Allahtan eşimi aramak aklıma geldi o da yakindaymis hastaneye zor yetistirdik havale geçirmiş kuzum bu gece hastanedeyiz omrumden ömür gitti hiçbir şey yapamadım yavrum kollarimin arasında gidiyordu Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin şimdi iyi çok şükür ateşini dusurduler ilacın etkisiyle uyuyor
Canim gunaydin kuzun nasil oldu merak ettimÇok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ateşi yükseliyor şurup tek başına yetmedi yine damardan verdiler bir saat önce tekrar havale geçirmesin diye ateşi düşük tutmaya çalışıyorlar orkide size de geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah bütün yavrulara
Offff okur okumaz tuylerim diken diken oldu canimmmm umarım suan iyidir yavrun offf bir daha yasatmasin rabbim geçmiş olsun canimmm. Ayyy iyi dimi simdi nasıl oldu yavrunKizlar moralim bozuk aileye de henüz söylemedim bari size anlatıp biraz olsun içimi dokeyim mesajı yolladiktan hemen sonra yusufum gözlerini tavana dikip kaskati kesildi ne yapsam kendine gelmedi Allahtan eşimi aramak aklıma geldi o da yakindaymis hastaneye zor yetistirdik havale geçirmiş kuzum bu gece hastanedeyiz omrumden ömür gitti hiçbir şey yapamadım yavrum kollarimin arasında gidiyordu Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin şimdi iyi çok şükür ateşini dusurduler ilacın etkisiyle uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?