- 7 Şubat 2015
- 1.045
- 538
- 123
- 34
İnşallah canım lütfen göreyim ya bu ay 6 gün kaldı bata . Bişe hissetmiyom bu kasık ağrısıda nasıl bişe ki
Hayırlısı olsun canım.. Benimde ilk ay olmadı ama çok ümitliydim o ay ilk diye heralde :)) ikinci ay hiç ümidim yoktu,belirtide yoktu.. Ümitsizce yaptım testi ama bide baktım varmış :)) bizede haber ver sonucu alıncaöğleden sonra 4 gibi canım. İlk seferinde sonuç olumlu diyordum. olumlu çıktı sonradan tutunamadı bebiş kimyasal gebelik oldu. bu 2. bu sefer içime doğan olumsuz sonuç olduğu yönünde. bekleyip görüciiiz..
Ayyy bu hafta sonu belli olacak inşallah bol tatlı yiyeyim de dönsün gostersin Yumurcak;-) esimde bende cevreden dolayi galiba erkek diyo herkes. Doktor erkek dese sasirmayacagiz ama kiz derse cok sasiracagiz bakalım hayırlısı. Ama benim kilom degilde karnim büyümeye başladı yaaaaİnşallah canım inşallah önce sağlık olsun ardından da gönlünden ne geçiyorsa kız/erkek o olsun hayırlı evlat olsun inşallah ama bana senin erkek esoesin kız gibi geliyor :))
benim öyle olmuştu ama hamile olduğumu öğrendikten sonra oldu erken belirti vermedi yaniBide göğüs uçlarım son günlerde sürekli çıkık ve dik 7 gün oldu böyle bir belirti olabilirmi . Yakın zamanda hamile kalan arkadaşlerın bir finri varfır belki diye soruyorum
Ayyy niyeyse bana da herkes erkek diyo yaaaSağlıklı olsunda kız erkek hiç önemli değil diyorum.. Eşimin annesi dışında kız hisseden olmadı,herkes erkek diyor :) birde lavin kız dedi:) ben hiç bişey hissetmiyorum,haftaya perşembe öğreniriz bakalım :))
Bana herkes erkek dediği için kız olduğunu düşünüyorum:) tersliklerin insanıyım ben :) kız olursa eşim,erkek olursada ben çooook sevinirim :))Ayyy niyeyse bana da herkes erkek diyo yaaa
Sen böyle deyince daha da bir ümidim arttı yaaa :) Sonucu alır almaz eşimden önce buraya yazarım kesin. Güzel haberse eşime akşam söylerim yüzyüze. :)) inşallah güzel sonuç alırım yaa inşallahhh.. teşekkür ederim yorumların içinde mutlu ettin, umut verdin bana. iyi geldi.Hayırlısı olsun canım.. Benimde ilk ay olmadı ama çok ümitliydim o ay ilk diye heralde :)) ikinci ay hiç ümidim yoktu,belirtide yoktu.. Ümitsizce yaptım testi ama bide baktım varmış :)) bizede haber ver sonucu alınca
Himmm sen erkek istiyorsun demek. Ayyy ben karar veremedim ama cookk merak ediyorumBana herkes erkek dediği için kız olduğunu düşünüyorum:) tersliklerin insanıyım ben :) kız olursa eşim,erkek olursada ben çooook sevinirim :))
Teşekkür ederim canımm,çok şükür iyi çıktı ölçüm sonucu.. Bendede var bi prof. Havası :)) ölçüm iyiyse diğerleride iyi çıkar diye düşünüyorum,inşallah öylede olur :)) 10 gün sonra cinsiyette paylaşırım inşallah :))
Evet canım iyi çıktı çok şükür.. Darısı başına:)oo hadi çok şükür iyi çıkmış ölçüm sonucun :)
Ümidini kaybetme zaten,hiç belli olmaz bu işler :) ben öğrenince eşimi aradım kaç kere eve gel hemen demek için ama toplantıdaydı uyuz açmadı :) bende ilk buraya haber vermiştim :)) seninde haberlerini bekliyoruz.. Olmadıysada üzülecek bişey yok daha 2. Deneme ama sanki bana olmuş gibi geldi :)Sen böyle deyince daha da bir ümidim arttı yaaa :) Sonucu alır almaz eşimden önce buraya yazarım kesin. Güzel haberse eşime akşam söylerim yüzyüze. :)) inşallah güzel sonuç alırım yaa inşallahhh.. teşekkür ederim yorumların içinde mutlu ettin, umut verdin bana. iyi geldi.
Evet canım iyi çıktı çok şükür.. Darısı başına:)
Oyyyy ne güzel işte canım yaaaa. Allah bize de nasip etsin.Bu hafta sonu 4. Ay doluyor hafif karnimin çıkması normal dimi kızlar bi değişik yaaaa hafif kilo almış karin gibi hani cok yemek yemis gaz var gibi bir hafta da nasıl degusti yaaa
Aminnn lavincim biliyorsun cok istiyorum seninde sağlıkla gebe olmani rabbim bunlarla imtihan etmesin. İnşallah sende güzel haberler vericeksinOyyyy ne güzel işte canım yaaaa. Allah bize de nasip etsin.
İnşallah canımmmmm. Artık daha iyiyim. Hazır olunca inşallah bize de Rabbim nasip eder.Aminnn lavincim biliyorsun cok istiyorum seninde sağlıkla gebe olmani rabbim bunlarla imtihan etmesin. İnşallah sende güzel haberler vericeksin
Amin canım;-)İnşallah canımmmmm. Artık daha iyiyim. Hazır olunca inşallah bize de Rabbim nasip eder.
aldım sonucu. Yokmuş. Yok, herhangi bişey gözükmüyor dedi. Ya ne garip duygu bu yaa. Bomboş oldum şuan...Ümidini kaybetme zaten,hiç belli olmaz bu işler :) ben öğrenince eşimi aradım kaç kere eve gel hemen demek için ama toplantıdaydı uyuz açmadı :) bende ilk buraya haber vermiştim :)) seninde haberlerini bekliyoruz.. Olmadıysada üzülecek bişey yok daha 2. Deneme ama sanki bana olmuş gibi geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?