2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

İnşallah canım lütfen göreyim ya bu ay 6 gün kaldı bata . Bişe hissetmiyom bu kasık ağrısıda nasıl bişe ki

İnşallah görürsün sabret bişey kalmamış herkes hissetcek diye birşey yokmuş bende herzaman belirtiler oluyor herseyde fazla fazla birazda hassas vücudum suandada kasik ağrısından ölüyorum bazılarında olmuyormus ama bende fazlasıyla var rahim büyüdüğü icinmis sanırım benim en ufak biseyde vücudum hemen tepki veriyor hemen ağrı sızı oyüzden herkeste farklı olabiliyor benim yan komsumda hamile olduğunu 3 aylıkken öğrenmiş adetten görmüş normal bi belirtide hissetmemis hiç dusunsene oyüzden kan tahlilini beklemek en önemlisi :)

öğleden sonra 4 gibi canım. İlk seferinde sonuç olumlu diyordum. olumlu çıktı sonradan tutunamadı bebiş kimyasal gebelik oldu. bu 2. bu sefer içime doğan olumsuz sonuç olduğu yönünde. bekleyip görüciiiz..
Hayırlısı olsun canım.. Benimde ilk ay olmadı ama çok ümitliydim o ay ilk diye heralde :)) ikinci ay hiç ümidim yoktu,belirtide yoktu.. Ümitsizce yaptım testi ama bide baktım varmış :)) bizede haber ver sonucu alınca

İnşallah canım inşallah önce sağlık olsun ardından da gönlünden ne geçiyorsa kız/erkek o olsun hayırlı evlat olsun inşallah ama bana senin erkek esoesin kız gibi geliyor :))
Ayyy bu hafta sonu belli olacak inşallah bol tatlı yiyeyim de dönsün gostersin Yumurcak;-) esimde bende cevreden dolayi galiba erkek diyo herkes. Doktor erkek dese sasirmayacagiz ama kiz derse cok sasiracagiz bakalım hayırlısı. Ama benim kilom degilde karnim büyümeye başladı yaaaa

Bide göğüs uçlarım son günlerde sürekli çıkık ve dik 7 gün oldu böyle bir belirti olabilirmi . Yakın zamanda hamile kalan arkadaşlerın bir finri varfır belki diye soruyorum
benim öyle olmuştu ama hamile olduğumu öğrendikten sonra oldu erken belirti vermedi yani

Sağlıklı olsunda kız erkek hiç önemli değil diyorum.. Eşimin annesi dışında kız hisseden olmadı,herkes erkek diyor :) birde lavin kız dedi:) ben hiç bişey hissetmiyorum,haftaya perşembe öğreniriz bakalım :))
Ayyy niyeyse bana da herkes erkek diyo yaaa:-)

Bu hafta sonu 4. Ay doluyor hafif karnimin çıkması normal dimi kızlar bi değişik yaaaa hafif kilo almış karin gibi hani cok yemek yemis gaz var gibi bir hafta da nasıl degusti yaaa:-)

Hayırlısı olsun canım.. Benimde ilk ay olmadı ama çok ümitliydim o ay ilk diye heralde :)) ikinci ay hiç ümidim yoktu,belirtide yoktu.. Ümitsizce yaptım testi ama bide baktım varmış :)) bizede haber ver sonucu alınca
Sen böyle deyince daha da bir ümidim arttı yaaa :) Sonucu alır almaz eşimden önce buraya yazarım kesin. Güzel haberse eşime akşam söylerim yüzyüze. :)) inşallah güzel sonuç alırım yaa inşallahhh.. teşekkür ederim yorumların içinde mutlu ettin, umut verdin bana. iyi geldi.

Teşekkür ederim canımm,çok şükür iyi çıktı ölçüm sonucu.. Bendede var bi prof. Havası :)) ölçüm iyiyse diğerleride iyi çıkar diye düşünüyorum,inşallah öylede olur :)) 10 gün sonra cinsiyette paylaşırım inşallah :))

oo hadi çok şükür iyi çıkmış ölçüm sonucun :)

Sen böyle deyince daha da bir ümidim arttı yaaa :) Sonucu alır almaz eşimden önce buraya yazarım kesin. Güzel haberse eşime akşam söylerim yüzyüze. :)) inşallah güzel sonuç alırım yaa inşallahhh.. teşekkür ederim yorumların içinde mutlu ettin, umut verdin bana. iyi geldi.
Ümidini kaybetme zaten,hiç belli olmaz bu işler :) ben öğrenince eşimi aradım kaç kere eve gel hemen demek için ama toplantıdaydı uyuz açmadı :) bende ilk buraya haber vermiştim :)) seninde haberlerini bekliyoruz.. Olmadıysada üzülecek bişey yok daha 2. Deneme ama sanki bana olmuş gibi geldi :)

Evet canım iyi çıktı çok şükür.. Darısı başına:)

İnşallah canım, bende yarın sabah gidiyorum doktora. tatilden geldikten sonra genel bir kontrol için hem de bulantılar inanılmaz ağır geçiyor bende hiçbir şey yiyemiyorum. 2,5 kilo verdim, eee tabi bu kadar yememeye halsizlik baş dönmesi falan da yaşıyorum. bakalım yarın doktordan rica edicem tahlillerimi yenilesin değerlerimde düşme falan varsa vitamin destek versin.

Bu hafta sonu 4. Ay doluyor hafif karnimin çıkması normal dimi kızlar bi değişik yaaaa hafif kilo almış karin gibi hani cok yemek yemis gaz var gibi bir hafta da nasıl degusti yaaa:-)
Oyyyy ne güzel işte canım yaaaa. Allah bize de nasip etsin.

Ümidini kaybetme zaten,hiç belli olmaz bu işler :) ben öğrenince eşimi aradım kaç kere eve gel hemen demek için ama toplantıdaydı uyuz açmadı :) bende ilk buraya haber vermiştim :)) seninde haberlerini bekliyoruz.. Olmadıysada üzülecek bişey yok daha 2. Deneme ama sanki bana olmuş gibi geldi :)
aldım sonucu. Yokmuş. Yok, herhangi bişey gözükmüyor dedi. Ya ne garip duygu bu yaa. Bomboş oldum şuan...

Back