Teşekkür ederim canımm,çok şükür iyi çıktı ölçüm sonucu.. Bendede var bi prof. Havası :)) ölçüm iyiyse diğerleride iyi çıkar diye düşünüyorum,inşallah öylede olur :)) 10 gün sonra cinsiyette paylaşırım inşallah :))
MerhabaBide göğüs uçlarım son günlerde sürekli çıkık ve dik 7 gün oldu böyle bir belirti olabilirmi . Yakın zamanda hamile kalan arkadaşlerın bir finri varfır belki diye soruyorum
Bat ne zaman canimne adet belirtim ne hamilelik belirtim var bu ne iş arkadaş ya :) deli gönül diyor git kan ver.
Yarın.. 7 temmuz. Taş çatlasın 8 temmuz en fazla yani.Bat ne zaman canim
zaten varsa eğer bir oluşum kanda yüksek ihtimal görünmesi lazım. geç döllenme şu bu olmadıysa tabi..Kan da degerine baktirabilirsin ben 5 gun kala yaptirdim ve deger 18 cikti simdi carsamba gunu yine yaptiricam
Sağlıklı olsunda kız erkek hiç önemli değil diyorum.. Eşimin annesi dışında kız hisseden olmadı,herkes erkek diyor :) birde lavin kız dedi:) ben hiç bişey hissetmiyorum,haftaya perşembe öğreniriz bakalım :))İnşallah canım inşallah önce sağlık olsun ardından da gönlünden ne geçiyorsa kız/erkek o olsun hayırlı evlat olsun inşallah ama bana senin erkek esoesin kız gibi geliyor :))
Bat yarınsa idrar testinde bile çıkar. Benimde hiçbir belirtim yoktu,hamilelikten sonra başlıyor belirtiler.. Battan 4 gün önce idrar testinde çıktı benimki.. Deli gönlünü dinle yap bi test :))ne adet belirtim ne hamilelik belirtim var bu ne iş arkadaş ya :) deli gönül diyor git kan ver.
Bide göğüs uçlarım son günlerde sürekli çıkık ve dik 7 gün oldu böyle bir belirti olabilirmi . Yakın zamanda hamile kalan arkadaşlerın bir finri varfır belki diye soruyorum
Deli gönlüme uydum gittim kan verdim kızzBat yarınsa idrar testinde bile çıkar. Benimde hiçbir belirtim yoktu,hamilelikten sonra başlıyor belirtiler.. Battan 4 gün önce idrar testinde çıktı benimki.. Deli gönlünü dinle yap bi test :))
Adet gecikmesinden sonra 7-10 gün bekle diyor bide :) biz sabırsız olanlardanız bekleyemeyiz öyle :) nezaman çıkacak sonuç çok heyecanlııı :))Deli gönlüme uydum gittim kan verdim kızzDoktora dedim, ben yine gebelik testi için geldim. Erken geliyosun diyor adam 7-10 gün geçsin adetin üstünden öyle gel diyor. 2.kez gidişim tabi adama, sabredemiyorum dedim. varsa öğreneyim, yoksa bileyim..
Arkadaşım benimde adetimden bir hafta önce başlamıştı belirtiler göğüs uçlarında yanma acima kasiklarimda batmalarim geceleri özellikle ve adetin 1 gun sonrası idrarda çıkmıştı pozitif inşallah belirtilerin sonrası pozitifi görürsün
öğleden sonra 4 gibi canım. İlk seferinde sonuç olumlu diyordum. olumlu çıktı sonradan tutunamadı bebiş kimyasal gebelik oldu. bu 2. bu sefer içime doğan olumsuz sonuç olduğu yönünde. bekleyip görüciiiz..Adet gecikmesinden sonra 7-10 gün bekle diyor bide :) biz sabırsız olanlardanız bekleyemeyiz öyle :) nezaman çıkacak sonuç çok heyecanlııı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?