2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Teşekkür ederim canımm,çok şükür iyi çıktı ölçüm sonucu.. Bendede var bi prof. Havası :)) ölçüm iyiyse diğerleride iyi çıkar diye düşünüyorum,inşallah öylede olur :)) 10 gün sonra cinsiyette paylaşırım inşallah :))

İnşallah canım inşallah önce sağlık olsun ardından da gönlünden ne geçiyorsa kız/erkek o olsun hayırlı evlat olsun inşallah ama bana senin erkek esoesin kız gibi geliyor :))

Bide göğüs uçlarım son günlerde sürekli çıkık ve dik 7 gün oldu böyle bir belirti olabilirmi . Yakın zamanda hamile kalan arkadaşlerın bir finri varfır belki diye soruyorum
Merhaba
bende göğüs ucunda kaşıntı-sızlama arası bir reaksiyon olmuştu. İnşallah hayırlıysa sen de hamilesindir.

Niba benim de bat bugun ve 3 gundur goguslerim de sislik ve hafif agri oluyo bunlar gayet normal insallah hamilesindir

ne adet belirtim ne hamilelik belirtim var bu ne iş arkadaş ya :) deli gönül diyor git kan ver.

Kan da degerine baktirabilirsin ben 5 gun kala yaptirdim ve deger 18 cikti simdi carsamba gunu yine yaptiricam

İnşallah canım inşallah önce sağlık olsun ardından da gönlünden ne geçiyorsa kız/erkek o olsun hayırlı evlat olsun inşallah ama bana senin erkek esoesin kız gibi geliyor :))
Sağlıklı olsunda kız erkek hiç önemli değil diyorum.. Eşimin annesi dışında kız hisseden olmadı,herkes erkek diyor :) birde lavin kız dedi:) ben hiç bişey hissetmiyorum,haftaya perşembe öğreniriz bakalım :))

ne adet belirtim ne hamilelik belirtim var bu ne iş arkadaş ya :) deli gönül diyor git kan ver.
Bat yarınsa idrar testinde bile çıkar. Benimde hiçbir belirtim yoktu,hamilelikten sonra başlıyor belirtiler.. Battan 4 gün önce idrar testinde çıktı benimki.. Deli gönlünü dinle yap bi test :))

Günaydın canlaar :) _Lavin_ _Lavin_ canımm kolay gelsin.. Benimde bayrama kadar olan sayılı günlerim yavaş yavaş bitiyor :) 8 gün çalış,9. Gün hem tatil hem bebişi görmeye gidiyorum ohhh süper bi gün :) sonrada uzun bi süre tatildeyim:KK68:

Bide göğüs uçlarım son günlerde sürekli çıkık ve dik 7 gün oldu böyle bir belirti olabilirmi . Yakın zamanda hamile kalan arkadaşlerın bir finri varfır belki diye soruyorum

Arkadaşım benimde adetimden bir hafta önce başlamıştı belirtiler göğüs uçlarında yanma acima kasiklarimda batmalarim geceleri özellikle ve adetin 1 gun sonrası idrarda çıkmıştı pozitif inşallah belirtilerin sonrası pozitifi görürsün :KK36:

Bat yarınsa idrar testinde bile çıkar. Benimde hiçbir belirtim yoktu,hamilelikten sonra başlıyor belirtiler.. Battan 4 gün önce idrar testinde çıktı benimki.. Deli gönlünü dinle yap bi test :))
Deli gönlüme uydum gittim kan verdim kızz :KK45: Doktora dedim, ben yine gebelik testi için geldim. Erken geliyosun diyor adam :KK47: 7-10 gün geçsin adetin üstünden öyle gel diyor. 2.kez gidişim tabi adama, sabredemiyorum dedim. varsa öğreneyim, yoksa bileyim.. :cool:

Deli gönlüme uydum gittim kan verdim kızz :KK45: Doktora dedim, ben yine gebelik testi için geldim. Erken geliyosun diyor adam :KK47: 7-10 gün geçsin adetin üstünden öyle gel diyor. 2.kez gidişim tabi adama, sabredemiyorum dedim. varsa öğreneyim, yoksa bileyim.. :cool:
Adet gecikmesinden sonra 7-10 gün bekle diyor bide :) biz sabırsız olanlardanız bekleyemeyiz öyle :) nezaman çıkacak sonuç çok heyecanlııı :))

Arkadaşım benimde adetimden bir hafta önce başlamıştı belirtiler göğüs uçlarında yanma acima kasiklarimda batmalarim geceleri özellikle ve adetin 1 gun sonrası idrarda çıkmıştı pozitif inşallah belirtilerin sonrası pozitifi görürsün :KK36:

İnşallah canım lütfen göreyim ya bu ay 6 gün kaldı bata . Bişe hissetmiyom bu kasık ağrısıda nasıl bişe ki

Adet gecikmesinden sonra 7-10 gün bekle diyor bide :) biz sabırsız olanlardanız bekleyemeyiz öyle :) nezaman çıkacak sonuç çok heyecanlııı :))
öğleden sonra 4 gibi canım. İlk seferinde sonuç olumlu diyordum. olumlu çıktı sonradan tutunamadı bebiş kimyasal gebelik oldu. bu 2. bu sefer içime doğan olumsuz sonuç olduğu yönünde. bekleyip görüciiiz..

Back