- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.941
- 498
selam lavin nasılsın?
İyiyim sörüm sen nasılsın? Nasıl gidiyor gebe hayat. Belli oldu mu cinsiyeti kuzunun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam lavin nasılsın?
ehh idare ederım :=)İyiyim sörüm sen nasılsın? Nasıl gidiyor gebe hayat. Belli oldu mu cinsiyeti kuzunun?
Allah sağlıklı nasip etsin. Gönlünden de çok kız geçiyordu güzel olmuş amaehh idare ederım :=)
kesin bişi denmemekle beraber kız dendi
hayırlısı olsun bakalım
evet öyle :=) 2 kere aynı şeyi söyledı doktorumAllah sağlıklı nasip etsin. Gönlünden de çok kız geçiyordu güzel olmuş ama![]()
Daha ben düşük sonrası yeni regl oldum işte.evet öyle :=) 2 kere aynı şeyi söyledı doktorum
en son dün gittim. bakalım nasip :=)
amin cümlemizin. senın nasıl gıdıyor calısmalar?
hayırlısı olsun canım.Daha ben düşük sonrası yeni regl oldum işte.
Okul tatil ben evdeyim ama pazartesi yoğun bir tercih sürecimiz başlayacak bayrama kadar. Bayramda da düğünümüz var nasipse. Zaöan böyle geçip gidiyor.
Hayırlısı inşallah canım. Sen hamilesin bak bana dua et.hayırlısı olsun canım.
çok iyi degerlendırın :=) klasık kk yöntemlerını uygulamayı da unutmayın işe yarıyor
inşallah en kısa zamanda haberını alacagız :=)
seni buralarda gördükçe içimden edıyorum canım :=)Hayırlısı inşallah canım. Sen hamilesin bak bana dua et.![]()
Çok şükür iyi çıktı canım,kan sonuçlarıda iyi çıksında rahatlayalım.. Rahatsız ettik uyuşuğu :) uyanmak bilmiyor kime çektiyse :))Çok şükür ense ölçümü falan iyi geçmiş maşallah. Azıcık rahatsız etmişsiniz bebişi bak uyumaya çalışıyormuş o kadar
16 temmuzda da cinsiyeti öğrenirsiniz misss.
Yesimcim hadi bakalımgözümn aydin inşallah test sonucuda iyi cikacaktirÇok şükür iyi çıktı canım,kan sonuçlarıda iyi çıksında rahatlayalım.. Rahatsız ettik uyuşuğu :) uyanmak bilmiyor kime çektiyse :))
İnşallah iyi çıkar onlarda.. Kız demedi,çünkü orasını hiç göstermedi bizimki. Uyuşuk diyorum ya dönmedi bi türlü:) cinsiyeti göremedi diye şimdilik bi çıkıntı göremedim dedi:) sağlıklı olsun hiç farketmezYesimcim hadi bakalımgözümn aydin inşallah test sonucuda iyi cikacaktirayyy demek kizin oluyo hayırlı olsun bakalım umarım netlesir;-)
Net paketin yoktu yazamadim adet oldum bu ayda olmadi
12:30 da olan randevumdan daha yeni çıktım sayılır :) ense ölçümü için dönmedi bi türlü eşşek sıpası :) 4. Denemede döndürdük,aralarda yürüdüm zıpladım tatlı yedim yinede zorla döndü uyuşuk :) ilk baktığımızda uyuyordu zaten minnoş,uyandurdık zorla el kol salladı bize tekmeler attı :)) ense ölçümü gayet iyi çıktı,kan verdim sonuçları haftaya çıkacak.. Bacaklarını açıp net bişey göstermedi,üstten gördüğümüz kadarıyla çıkıntı yoktu ama bişey diyemem dedi doktor.. 16 temmuzda hem sonuçlar hemde cinsiyet için tekrar geliyoruz kısmetse.. Kesin cinsiyet için ozaman daha net konuşuruz inşallah
Net paketin yoktu yazamadim adet oldum bu ayda olmadi![]()
Teşekkür ederim canımm,çok şükür iyi çıktı ölçüm sonucu.. Bendede var bi prof. Havası :)) ölçüm iyiyse diğerleride iyi çıkar diye düşünüyorum,inşallah öylede olur :)) 10 gün sonra cinsiyette paylaşırım inşallah :))Yeşim gözün aydın canım çok şükür ölçümler iyi çıkmış test sonuçları da iyidir inşallah ama ölçümlerin iyi çıkması bile kafi asıl önemli olan buydu bence (prof. dr. olduğum için) :))) cinsiyet de belli olur tekrar gittiğinde tabi yaramaz gosterirse