Pipi yada kuku görmek istiyorummm :)) daha çok pipi gibi hissediyorum ama hayırlısı :) ikili test yapılacak,güzel sonuçlar alırız inşallah.Ayy çok heyecanlı :) belki pipisini de görürsün
Güzel haberler veririm yarın inşallah :)MERHABALAR HAYIRLI CUMALAR
YEŞİM HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ
Aa görmedim canım mesajını. Bende 1 kilo fazla çıkıyorum artık tartıda :) benim alt karın bölgem tam ortasından şişiyor göbek deliğime kadar :) mideye doğru çıkmadı daha. Rahim yukarı çıkıyor artık senin ondan miden şişiyordur belki.. Büyüsün bebişlerde göbüşlerde:) ben hala eski kıyafetlere devam hamileliğe özel bişey almadım daha. Yeni sezonda alırım artık tatile giriyorum yakında zaten.. Evdede genelde elbise giydiğim için sıkıntı yok henüz :) 1 ay sonra alışveriş yapabilmek dileğiyle.. :))Gunaydiiinnn herkeseyesimcim demek gobis cikmaya basladi;-) benimde bugun 15. Haftaya girdim ve yemek bol yemiste midem cikmis gibi dün yazdım sana ama gormedin demek . Pantalonlarda dugme kapatip sikmak istemiyorum sanirim lastikli yada hamile pantolonu alicam
Sen kilo aldin mi hic. Ben 1 kilo aldim ama karnim büyüdü sanırım genisliyecek
Canim benimde bir gunde kabardi desem yeridir gerci sabshlari daha küçük okuyorda esim bebegimiz nerdeeee diyoAa görmedim canım mesajını. Bende 1 kilo fazla çıkıyorum artık tartıda :) benim alt karın bölgem tam ortasından şişiyor göbek deliğime kadar :) mideye doğru çıkmadı daha. Rahim yukarı çıkıyor artık senin ondan miden şişiyordur belki.. Büyüsün bebişlerde göbüşlerde:) ben hala eski kıyafetlere devam hamileliğe özel bişey almadım daha. Yeni sezonda alırım artık tatile giriyorum yakında zaten.. Evdede genelde elbise giydiğim için sıkıntı yok henüz :) 1 ay sonra alışveriş yapabilmek dileğiyle.. :))
Hadi hayırlısı. Allah hepimize hayırlı, sağlıklı ve mutlu bebekler nasip etsinn.Veeeee dun gece itibari ile korunmayi biraktim :) normal sartlar altinda dun yumurtlama gunumdu ama kacirmista olabilirim yumurtlama günümü :) bilmeyenler icin soyliyim 2 bucuk ay once normal dogum ile 23 haftalik gebeligim sonlandirilmisti carsamba günü de doktor korunmama gerek olmadigini soyledi ve bende durur muyum hemen basladim calismalara :)
Pipi yada kuku görmek istiyorummm :)) daha çok pipi gibi hissediyorum ama hayırlısı :) ikili test yapılacak,güzel sonuçlar alırız inşallah.
Canım zaten regle 14 gün kala oluyor yumurtlama.Günaydın kızlar yumurtlama dönemimdeyim iki gündür sol yumurtalıklarda ağrı var ve değerlendiremedik bi türlü.
inşallah kaçırmamışımdır. adete daha 15 gün var ama bu ay pek düşünmüyorum bebişi.
olursa olur olmazsa olmaz aceleye gerek yok.
düşündüm de bir senemi heba etmişim bebek de bebek diye. artık ağlamıycam kızlar herşey çok güzel olacak inşallah
eşimden dolayı hamile kalamıyom ben canım. biraz oyalanalım sonra aşılama tüp vs düşüncez o yüzden de saldım gitti:)Canım zaten regle 14 gün kala oluyor yumurtlama.
Keyfinize bakın, kafanıza göre canınız istedikçe yakınlaşın canım. Ben gebe kaldığımda tek ilişki olmuştu. Öncesinde ve sonrasında yoktu ilişki. Zaten ilk deneme diye kasmamıştım kendimi. Belli olmaz yani.
eşimden dolayı hamile kalamıyom ben canım. biraz oyalanalım sonra aşılama tüp vs düşüncez o yüzden de saldım gitti:)
aynen dediğin gibi canımız isterse yakınlaşıyoz yumurtlama günüme bile bakmamıştım bu ay, ama ağrıdan anladım yumurtluyom galiba.
İnşallah canımm,sonuçlarımız iyi çıkar inşallah.. Bide üstüne cinsiyeti görürsün katmerli güzellik olur valla :)gelcek gelcek güzel sonuçlar gelecek, hem cinsiyeti de göreceksin hayırlı haberler vereceksin bize inşallah :)
Cinsiyet için uygun bi haftadayım ama bakalım söyleyecekmi doktor.. Sen haftaya gittiğinde kesin öğrenirsin tabi bebiş açarsa bacakları :)Canim benimde bir gunde kabardi desem yeridir gerci sabshlari daha küçük okuyorda esim bebegimiz nerdeeee diyoevet alt karindann biraz uste çıktı seftali koymus gubi göbek deligime;-) hadi bakalım senin 13 olunca cinsiyet gorunebilir. Benden gec gitmiş oluyorsun ya. Benim erkendi haftayada 16 olunca gitmis olucam inşallah bakalım. Ama doktor erkek derse sasirmamda. Kiz derse sasircam galiba fark etmez ama sanki böyle
Ayyy evet hadi ogren bakalım gelin mi damat mi alicaz;-)Cinsiyet için uygun bi haftadayım ama bakalım söyleyecekmi doktor.. Sen haftaya gittiğinde kesin öğrenirsin tabi bebiş açarsa bacakları :)
12:30 da olan randevumdan daha yeni çıktım sayılır :) ense ölçümü için dönmedi bi türlü eşşek sıpası :) 4. Denemede döndürdük,aralarda yürüdüm zıpladım tatlı yedim yinede zorla döndü uyuşuk :) ilk baktığımızda uyuyordu zaten minnoş,uyandurdık zorla el kol salladı bize tekmeler attı :)) ense ölçümü gayet iyi çıktı,kan verdim sonuçları haftaya çıkacak.. Bacaklarını açıp net bişey göstermedi,üstten gördüğümüz kadarıyla çıkıntı yoktu ama bişey diyemem dedi doktor.. 16 temmuzda hem sonuçlar hemde cinsiyet için tekrar geliyoruz kısmetse.. Kesin cinsiyet için ozaman daha net konuşuruz inşallah
12:30 da olan randevumdan daha yeni çıktım sayılır :) ense ölçümü için dönmedi bi türlü eşşek sıpası :) 4. Denemede döndürdük,aralarda yürüdüm zıpladım tatlı yedim yinede zorla döndü uyuşuk :) ilk baktığımızda uyuyordu zaten minnoş,uyandurdık zorla el kol salladı bize tekmeler attı :)) ense ölçümü gayet iyi çıktı,kan verdim sonuçları haftaya çıkacak.. Bacaklarını açıp net bişey göstermedi,üstten gördüğümüz kadarıyla çıkıntı yoktu ama bişey diyemem dedi doktor.. 16 temmuzda hem sonuçlar hemde cinsiyet için tekrar geliyoruz kısmetse.. Kesin cinsiyet için ozaman daha net konuşuruz inşallah
selam lavin nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?