- 14 Mart 2013
- 7.569
- 3.678
- 448
ben de öyleyim bide olamayınca daha da kötü oluyorum sinirliyim hormonlarım alt üst libidom yerlerde kafayı yiyorum resmenBenim de 4 gündür ağrı var, kahverengi var ama regle dönüşemedi bir türlü.
Sırf bu yüzden nefret ediyorum regl zamanımdan.Sinir küpüne dönmem, depresif olmam da cabası.
Yumurtalarımı toplatıp sonrasında kalan yumurtalarımı aldırıp regl derdinden kurtulmayı bile düşündüm zamanında.
ben de öyleyim bide olamayınca daha da kötü oluyorum sinirliyim hormonlarım alt üst libidom yerlerde kafayı yiyorum resmen
İki çizginin de eşit koyulukta olması gerekiyor canım yumurtlama için. Buraya foto atarsan yorum yapabiliriz.Kızlar selamlar. Bu sorum olacak.benim pazartesi adetim bitti. Salı ovulasyon testi yaptım biraz silik ama pozitif, bugün yaptım bugün de biraz silik pozitif. Kafam karıştı yanlış sonuç olabilir mi. Markası surelab.
Bu negatif demek. Pozitif olması için ikisininde eşit koyulukta olması lazım. Silik çizgi her daim çıkar ve negatif demektir..Yok eşit değil biri silik.foto atıyorum.
Canım bi 3-4 günün var.Yok eşit değil biri silik.foto atıyorum.
Cevap verdiğiniz için teşekkürler...
Günaydınnnn:) bugün bitecek yarın bebiş göreceğizzzzzgünaydın kızlar haftanın son günündennn :)
Ayy çok heyecanlı :) belki pipisini de görürsünGünaydınnnn:) bugün bitecek yarın bebiş göreceğizzzzz
hadi hayırlısı olsun canım :)Veeeee dun gece itibari ile korunmayi biraktim :) normal sartlar altinda dun yumurtlama gunumdu ama kacirmista olabilirim yumurtlama günümü :) bilmeyenler icin soyliyim 2 bucuk ay once normal dogum ile 23 haftalik gebeligim sonlandirilmisti carsamba günü de doktor korunmama gerek olmadigini soyledi ve bende durur muyum hemen basladim calismalara :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?