2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Benim de 4 gündür ağrı var, kahverengi var ama regle dönüşemedi bir türlü.
Sırf bu yüzden nefret ediyorum regl zamanımdan.Sinir küpüne dönmem, depresif olmam da cabası.

Yumurtalarımı toplatıp sonrasında kalan yumurtalarımı aldırıp regl derdinden kurtulmayı bile düşündüm zamanında.
ben de öyleyim bide olamayınca daha da kötü oluyorum sinirliyim hormonlarım alt üst libidom yerlerde kafayı yiyorum resmen

Kızlar selamlar. Bu sorum olacak.benim pazartesi adetim bitti. Salı ovulasyon testi yaptım biraz silik ama pozitif, bugün yaptım bugün de biraz silik pozitif. Kafam karıştı yanlış sonuç olabilir mi. Markası surelab.

Kızlar selamlar. Bu sorum olacak.benim pazartesi adetim bitti. Salı ovulasyon testi yaptım biraz silik ama pozitif, bugün yaptım bugün de biraz silik pozitif. Kafam karıştı yanlış sonuç olabilir mi. Markası surelab.
İki çizginin de eşit koyulukta olması gerekiyor canım yumurtlama için. Buraya foto atarsan yorum yapabiliriz.

Yok eşit değil biri silik.foto atıyorum.

Eklentiler

• 20150702_171659.jpg
    20150702_171659.jpg
    74,7 KB · Görüntüleme: 65
İşleri bitirdim kavuştum evime.. Çok sıcak ve kan şekerim düşüyor galiba,bigün düşüp bayılıcam diye korkuyorum..sık sık atıştırıyorum halbuki ama yetmiyor mu acaba ? Zaten göbüşte çıkıyor artık,biraz moralim bozuluyor :KK48:

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ :)))
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
1. esoes1919___________BAT 21 Nisan___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
2. nastasia ____________ BAT 10 Nisan___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
3. Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs___________HAMİLE :nazar::anneadayı:
4. Mihrimah00___________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
5. Orkidee0238__________BAT 2 Haziran___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
6. rzombie _____________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
7. new smiles __________BAT 12 Haziran ___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
8. Becuu______________BAT 4 Haziran___________HAMİLE:nazar::anneadayı:
9. dilaraela ____________BAT 5 Temmuz___________HAMİLE:nazar::anneadayı:

10. Cilekkavun __________BAT 12 Haziran:KK64:
11. _Unicorn_ __________BAT 15 Haziran:KK64:
12. ekim2013____________BAT 21 Haziran:KK64:
13. fatihkbra____________BAT 27 Haziran:KK64:
14. base2012____________BAT 13 Temmuz
15. aayna ______________BAT 14 Temmuz
16. tommbik____________BAT 18 Temmuz
17. mtkt_______________BAT 24 Temmuz
18. cerenemre59_________BAT 27 Temmuz
19. Ulytau______________BAT 5 Ağustos

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

NOT: Hamişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen:nazar::anneadayı:

MERHABALAR HAYIRLI CUMALAR

YEŞİM HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ

Veeeee dun gece itibari ile korunmayi biraktim :) normal sartlar altinda dun yumurtlama gunumdu ama kacirmista olabilirim yumurtlama günümü :) bilmeyenler icin soyliyim 2 bucuk ay once normal dogum ile 23 haftalik gebeligim sonlandirilmisti carsamba günü de doktor korunmama gerek olmadigini soyledi ve bende durur muyum hemen basladim calismalara :)

Veeeee dun gece itibari ile korunmayi biraktim :) normal sartlar altinda dun yumurtlama gunumdu ama kacirmista olabilirim yumurtlama günümü :) bilmeyenler icin soyliyim 2 bucuk ay once normal dogum ile 23 haftalik gebeligim sonlandirilmisti carsamba günü de doktor korunmama gerek olmadigini soyledi ve bende durur muyum hemen basladim calismalara :)
hadi hayırlısı olsun canım :)

Gunaydiiinnn herkese :-) yesimcim demek gobis cikmaya basladi;-) benimde bugun 15. Haftaya girdim ve yemek bol yemiste midem cikmis gibi:-) dün yazdım sana ama gormedin demek . Pantalonlarda dugme kapatip sikmak istemiyorum sanirim lastikli yada hamile pantolonu alicam:-)
Sen kilo aldin mi hic. Ben 1 kilo aldim ama karnim büyüdü sanırım genisliyecek:-)

Back