• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014'te alınan puanla 2016'da atama yapılabilir mi?

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
arkadaslar lutfen bana yardım edın cok kotuyum.ben bu sene mezun olamıyorum ocaga uzuyor okulum ve annemın haberı yok kadın kurslar baktı bana.dıyemedım sımdı lutfen bılgısı olanlar yardım edebılırmı?
ben kpssB gurubu lısanstan sınava gırıcem bu sene 2014te.ve ıkı sene gecerlıymıs puanın. ben kazansam tercıh yapamıycam 2016da yapabılırmıyım bu puanla.2015te de atama olmuyomus galıba.madem atama yok neden ıkı sene gecerlı dıyosunuz
yanı kısaca 2014ten alınan puanla 2016da atama yapılabılırmı?

not: baska forum sıtelerıne sordum kpssyle ılgılı kımse cevap verme tenezzulunde bulunmadı ama kadınlar kulubunde olay boyle dıyıl lutfen banada yardım edın konu sıze cazıp gelmesede

anlamadığım konu ocakta bitmiş olacak mı derslerin?. eğer biterse 2016 yı beklemene gerek yok. yanlış bilgi vermek istemem. sınava girdiniz sonuçlar açıklandı. daha sonra 5 kez atama oluyor(böyle olması lazımdı.)

daha tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır

Cevap verdiğinz için teşekkür ederim .araştırma yaptım ve tek yıllarda atama olmadığını söylüyor b grubu için yani 2015 yılında atama yokmu çift yıllardan mi atama oluyor sadece kpssb grubnda

2015 te B grubundan sınav olmuyor atama oluyor. Ben 2013 mezunuyum 2012 de sınava girdim ve 2013 haziranda tercih yaptım tabi bir yeri kazanamadım o ayrı :1: Sen 2015'in Ocak ayında mazun olacaksan 2015'in haziran ayında tercih yapabilirsin diye biliyorum ben :)

Back