• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014'de Türkiyeye gelin gidenler

cnmsn64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
94
0
36
Avusturya
Selam hanimlar
Temmuz 2014'da Avusturyadan Ana vatanimiz Türkiyeye gelin gidecegim..
21 yasindayim ve Nisanlimi cok seviyorum Hic bir sorun sIkInti yok cok sükür :)
Benim gibi bir durumda olan varmi ? Veya gecmiste türkiyeye gelin giden ? Nasil bir duygu ?
Nelere dikkat etmeliyim? Ne gibi zorluklar yasayabilirim?
Aklimda onlarca soru isareti var lütfen cevaplarinizi bekliyorum.. :72:

Ve en büyük sorum: Orada ne isi yapabilirim?

Cevaplariniz cok cok cok yardimci Olur simdiden tesekkür eederim :)

Bende 6ay önce almanyadan gelin geldim:) nereye geliyosun? Avusturyada nasıl bilmiyrm ama almanyada hangi vatandaş oldugun çok önemli çok şey degistiriyo ama şukadarini diyim iyiki gelmişim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bende 6ay önce almanyadan gelin geldim:) nereye geliyosun? Avusturyada nasıl bilmiyrm ama almanyada hangi vatandaş oldugun çok önemli çok şey degistiriyo ama şukadarini diyim iyiki gelmişim:)

Denizliye gelcem inşallah :) cok büyük bir Umstellung olacak bi yandan burdan gitmek de cok zor olur .. cok degişik duygular var içimde .. gidecegime sevineyimmi üzüleyimmi bilmiyorum :)

Yakın sayiliriz bende Kütahyadaym:) iki konu var cnm diğerinemi yazalım burayami:)

Bak sen dahada yakınız demek:) bi kız daha tanıyorum oda Uşaklı almanyadan gelcek gittikce çoğalıyoruz:))

Bak sen dahada yakınız demek:) bi kız daha tanıyorum oda Uşaklı almanyadan gelcek gittikce çoğalıyoruz:))

öylemi haha :)) yas kac senin canım ? buralardan gitmek zor olmustur demi.. ailen daha almanyadamı :)

22 cnm senin? Evet ordalar sadece onlardan ayrılmak zor oldu cnm ya yoksa almanya fln aramiyorum ben:)

22 cnm senin? Evet ordalar sadece onlardan ayrılmak zor oldu cnm ya yoksa almanya fln aramiyorum ben:)

bende 21 canım evet tahmin edebiliyorum.. avusturyayı bende aramıcagmı biliyorum :) istersen özelden veya face varsa ordan konusabilrz :)

Msj attim cnm:)

Back