- 20 Şubat 2009
- 4.097
- 77
- 363
merhaba arkadaşlar..aöf işletme mezunuyum 4 yıllık ..8 yılı devirdim memuriyette ve 27 yaşındayım. çalıştığım kurumlarda herkes şeflik müdürlük sınavlarına giriyo ve kazananda oluyo ama ben girmek istemiyorum. kazanıp aynı masada oturmaya devam etmek bana anlamsız geliyor.. neyse bu aralar kafama KPSS A SINAVI takıldı ve girmeye karar verdim ..ösym desoruları indirdim baktım biraz çalışırsam bişiler olur gibi.. kursa falan gitme imkanım yok bu yıl ev iş çocuk...yaza kadar kendim çalışmaya çalışacağım..takıldığım yerde kurumdaki diğer birimlrden yardım alırım diye düşündüm muhasebe hukuk vs. gibi..
benim sormak istediğim genel yetenek ve genel kültrü dışında alldığımız alan puanlar ortalamamı alınıyo yada sadece işletme bölümü sorularını çözsem hangi türden sınavlara başvurabilrim ...hangi kitaplara çalışmalıyım...yada kısaca bu konuda bilgisi olan bana anlatabilirmi hevesim kaçmadan başlamak istiyorum..hazırlanan arkadaşlarda varsa birlikte yardım şeklinde başlasak sevinirim..
benim sormak istediğim genel yetenek ve genel kültrü dışında alldığımız alan puanlar ortalamamı alınıyo yada sadece işletme bölümü sorularını çözsem hangi türden sınavlara başvurabilrim ...hangi kitaplara çalışmalıyım...yada kısaca bu konuda bilgisi olan bana anlatabilirmi hevesim kaçmadan başlamak istiyorum..hazırlanan arkadaşlarda varsa birlikte yardım şeklinde başlasak sevinirim..