2014 yılı anne olmak isteyenler,gelin birbirimize destek olalım

hangi aşamadasınız..?


  • Ankete Katılan
    161

insallah cnm hayirlisiyla allah gonlune gore verir benimde bi oglusum var simdi ikinci saat 1de randevum var bakalm kizimi gormeye gitcm..yaramaz kiz hala istifra ettiriyo bana insallah senin hamislik zor gecmez
 
kızlar günaydın herkese.. birkaç zamandır düzenli girmiyordum dün bi bakayım dedim ve 2 arkadaşımızın gebe olduğunu öğrendim.. bugün de bir arkadaşımızı öğrendik. Maşallah diyelim sanırım cidden topiğimiz uğurlu gelmeye başladı:)) ha gayret kızlar çalışmalara devam pes etmek yok:) darısı başımıza inşalllllllaaaah (aminn:))
 


evett bende takıp edıyorum hamıleler cogaldı rabbım ısteyen herkese nasıp etsın afyonlumuzada nasıp olsun hayırlı zamanda inş oda aklımda..
zamanda gecıyor bende katılacagım ıns sızın arkanızdan gelıyorum bu ayda bıtsın nisan 1 dedımı folık asıtıme baslayacagım =) ve 3 ay sonrasındada calısmalara start dıyeceıgm bende =) bu bıle heyecanlandırıyor beni=)
 
evet arkadaşlar, güzel haberlerini alan tüm arkadaşlara hayırlı ve sağlıklı evletlar diliyorum ben de..
ve tabii darısı diğer tüm isteyenlerimizin başına..
 

canım bence 1 ay kullan ve başla çalışmalara, zaten genellikle hemen ilk ayda olmuyor.. ben aralıkta foliğe başladım, ocakta çalışmalar başladı. Bu ay üçüncü denememiz yani hesap et şu an dördüncü kutuyu kullanıyorum:) gerçi bir zararı yok sonuçta folik asit dediğin B9 vitamini ve vücutta depolanmayan, dolayısıyla günlük alınması gereken bir şey ama sen bilirsin tabi..
 

Canım bende ısterımde hemen baslamak , sıgorta surecımm hazıranda dolacak yarısına kadar gelmısken bıraz daha sabredeyım dıyorum oyuzden beklıyorum d.k bıraktıktan sonrakı surecı doldurdum sayılır zaten , bırazcık daha beklemelıyım yanı
 

canım o zaman başka tabi.. beklemen daha doğru bu durumda. ben sadece folik asiti 3 ay önceden kullanman gerektiği için bekleyeceksen gerek yok diye düşündüm.. Erken olursa sigortan karşılamayacak, ne olur ne olmaz haklısın cnm..
 

aynen canım bende oyuzden nısan da baslayacagım 3 ay kullanacagım sonra sizler gıbı guzel haber bekleyecegım ıns =)
 
Sevgili arkadaslar mazur gorun herbirinizi takip edemiyorum yogunluktan. Hamile kalabilen tum atkadaslarimi cani gonulden tebrik ediyor ve mutluluklarinin daimi olmasini diliyorum ve herbirine soruyorum yumurta takibi yaptiriyorum tumurta kendi kendine olusmus catlamis ilacsiz. Progesteron 15. Gun 10.26 cikti. Doktor sadece yumurtan catlamis guzel dedi. Adet oncesi ne gibi belirtileriniz oldu akintiniz varmiydi daha adete 15 gun varken regl olcak gibi karin ve kasikta hafif burkma varmiydi ne biliyim insan umitlenmek icin yer mi ariyo ne((
 

ponce, adete 15 gün kala yumurtlama dönemin oluyor zaten. muhtemelen kasık ağrısı sandığın şey yumurtlama belirtisidir.
 
ponce, adete 15 gün kala yumurtlama dönemin oluyor zaten. muhtemelen kasık ağrısı sandığın şey yumurtlama belirtisidir.

Deme vesdeniz ama ben ayin 7sinde yumurtlamisim hayatim yani doktor oyle dedi. Bugun 13u. Regl tarihim 25 mart. Hala mu yumurtluyorum acaba bu kadar erken adet agrisi bence de olmaz. Ayda bikac kere yumurtlayanlardanmiyim acaba yarin bi takibe daha mi gitsem k(( hamile kalan arkadaslar sizlerde bi iki cumle bisi yazsaniz perikanadiiii?? Afyn26466? Nerdesiniz arkadaslarim yaa ?? Amazon um ozelden yazmis o benim 2. Doktorum canimmm..
Allahimmmm sen bilirsin..
 
peri kanadı nerdesınnnn dun persembe ıdı doktora gıdecektın , bakındım bakındım goremedımde yazmamıssın bıse merak edıyorum=(
 

Hayatım 7 s,inde ovulasyonun olduysa bi daha ki adet günün 21 Mart. Luteal faz 14 gündür çünkü değişmez..Takip altında olduğun için tekrar yumurtladığını hiç sanmıyorum.. Kendini mi dinliyorsun acebaa? Kafayı oraya takma hayatım, zaten daha anca rahme yerleşecek tuttuysa da.. Du bakalım.. SABIR.
 
kızlar selamlar nasılsınız
giremedim ne zamandır
iş yerinde stresteym kasık ağrım vardı ne zamandır
2 ay boyunca adet döngümü bulmaya çalıştım 21 günde adet oluyorum
adet belirtim yok ama hamile belirtimde yok şuanda çok tuhaf
yapışkan bir şey geldi ne olabilir onuda bilmiyorum
gerçi 21 gün sürdüğü için yumurtalama günümü tespit edemiyorum
napcam ben yaa

kızlar hukukçu perikanadı afy afyonlu amazon deniz kabuğum daha aklıma gelmeyen kızceler hepinizi öpüyorum
 
Son düzenleme:

o zaman sen geç adet olanlardan mısın? çünkü genelde adete 14 gün kala yumurtlama zamanıdır, bunu biliyorsundur. tabii adetleri düzenli olanlar için geçerli bu. mesela ben ilaç kullandığımda yumurtlamadan 14 gün sonra döllenme olmadığı için adet olmuştum. senin de 15 günün varmış. 7 martta yumurtladıysan o zaman adet tarihin 21 mart oluyor canım. tabii kimisinin luteal fazı değişiyor.
 

İki parmağının arasına aldığın zaman uzayan yapışkan berrak bir akıntıysa, iğrenç olacak ama balgam gibi yaa off bunu da söylettiniz ya bana hee:) yumurtlama akıntısıdır hayatım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…