2014 yılı anne olmak isteyenler,gelin birbirimize destek olalım

hangi aşamadasınız..?


  • Ankete Katılan
    161

Çok güldüm valla, bende inan aynı durumdayım su içiyorum hamilemi miyim moduna geçtim :))) Yalnız olmadığımı bilmek güzel. Ben 4 aydır deniyorum ama yaşım 33 onun için acele ediyorum. Hayırlısı olsun, Allah tüm isteyenleri bir an önce bebeğine kavuştursun.
 

mrh canım oncelikle hoşgeldin aramıza :)
kızlarrr bayadır girmiyordum keyıfsızlıkten ama maşşallahım var buara ıyıyım :)) hemde çok ıyı dun dr klomen verdı bugun başladım gunde ıkı daha bıttınce ıkıgun sonra gel dedi :)) çok umutluyum içimde bı rahatlık var hiç kötu düşünmuyorum düşünmeyeceğim zamanla olacak inşşallah
 

Ttalım benim tabii ki erken öğrenebiliriz, rastgele ya da aceleci davranarak.. Benim demek istediğim, istisnai durumlar hariç aceleci davranmanın bir manası yok.hep psikolojimize hem paramıza yazık. Ben adeti geçmeden ya da 1 gün gecikince hemen koştur koştur test yaptıranlara anlam veremiyorum gerçekten.. Tamam heyecanınızı anlıyorum ama sonu hüsran olunca çok yazık oluyor..1-3 gün arası gecikmeler gecikme sayılmaz,geçen ay benim 5 gün geçti, 5. gün adet oldum mesela. Baznı dönem hiç şaşmaz saat gibidir, bazı dönemlerde böyle gecikmelerim olabiliyor. Bak bu ay sırf kafaya takmaktan adet düzenimi bozdum. Normalde her adetin 15. gününde yumurtam çatlardı, bu ay taa 26 sında çatladı gerginlikten. Yok ovulasyon testi yaptım yok ateş ölçtüm, kendimi gerdim düzenim şaştı. En güzeli günaşırı ilişki bunun başka bir formülü yok. Bunları 1 çocuk annesi ve 1 düşük yapmış biri olarak söylüyorum. Sabırlı olun, hamile olursanız inanın bana vücudunuz belirtileri yavaş yavaş veriyor ve herzamankinden farklı belirtiler olduğunu anlayacaksınız.



Çıkmaz canım. Adetin geçmeden test yapma.

Hayatım bak adetime 15 gün var diyorsun. Demek ki sen yumurtlama günlerindesin. O yaşadığın belirtiler de yumurtlama belirtileri muhtemelen,(kasık ağrısı, yumurtalıklarda batma-sancı hissi, karında şişkinlik, ateş yüksekliği, göğüs hassasiyeti gibi) Zaten bu dönemde gebelik belirtisi yaşaman İMKANSIZ. Adete kadar günaşırı ilişkiye devam et bence.
 

rica ederim canım
 


denizkabuum kötü düşünme zaten tatlım ya, rahat ol.. zamanla olacak inşallah:)
 
Merhaba,
Benimde evliliğimin 5. ayı eşimde 2 ay önce varikosel çıktığı için bide kontrol amaçlı spermiogram testi yaptırdık sonuçlar çok düşük çok üzüldük ve korunmayı da bıraktık ama bu ay hamilelik belirtileri yaşamaya başladım ve son adetimin 31. günündeyim test yaptım bugün ve 2. çizgi çok silik çıktı çok heyecanladım ama kan testi yaptırmaya korkuyorum ya sonuç yanlışsa hamile miyim değil miyim sevinemedim de :18:
 
öyle kuzum :)) artık sitres fılan herşeyi oluruna bıraktım canımm benimm sağol :)) hepimizin zamanla güzel olacak

En iyisini yapıyorsun denizkabuşum,aynen sana katılıyorum..

Canım 2. çizgi çok silik de olsa çıktıysa büyük ihtimal gebelik var. Adetin de ya tam günü ya da 1-2 gün geçmi olması lazım.. Bence bir kanda baktır tatlım..:)))
 


İnşallah canım yaa çok heyecanlıyım inşallah hamileyimdir :S rabbim isteyen herkese içindede bana evlat nasip etsin. Kan testine yarın gitmem lazım meraktan ölecem :S :18:
 
inşallah canım hayırlısıyla hamilesindir. güzel haberlerini bekliyoruz gunun geçtimi canım bu arada

Yok gunum gecmedi gelmedi daha zaten beb ovulasyon testi kullaniyrm adetm bittikten dort gun sonrasindan beri ama daha uc gundur ikinci cizgi silikte olsa cikiyor hamile olmayi coook istiyorum ama bu kahverengi akintinin hamilelik belirtisi oldugunu sanmiyorm biraz aradtrdim bi nevi ic temizligi olabilirmis tabi hamileligin ilk belirtiside olablrmis ama hep umutla bekleyip sonunda uzuldgum icin umutlandrmiyorm kendimi ara ara kasiklarima agri giriyo nadir olarak midemde yanma gibi agri oluyo ama yine husrana ugramk istemiyorm sadece tevekkulle bekliycem artik rabbim nasip edeck insallah
 
Bende 1.5 yıldır korunmuyorum fakat yumurtlama dönemine hiç dikkat etmedik.. Geçen ay soğan kürünü uyguladım bu ay daha dikkat edicem ve inş 2014 yılında bende anne olurum.. Artık okadar çok takıyorumkı.. Allah herkese verir inş.
 
kızlar adetime 3 gün vardı dün bir anda sol yumurtalığım çok ağrıdı ve de kahverengi kan gelid birazcık sabah kaltım hiç bir şey yok yaa sonra bugün öğlede kıpkırmızı kana bulandı umutlarım ağlamaktan bir hal oldum :2::2::2: ne olucak böyle yaa bıktım canımdan ölmeyi düşünüyorum hiç bir problemimiz yok ama olmuyor deliricem...

ve kendimi acayip suçlu hissediyorum sizde de oluyor mu kızlar? normal miyim ben ya...

kısa bir not bu ay serephone kullandım fos çıktı...
 


spermiogram testini benim eşime de sölediler hani çiş kan testleri biliozda bu test nasıl oluyor bi fikrin var mı ? Rabbim tez vakit düşürsün rahmine yavrunu inşallah duamdır sana
 

ayy canım ya niye böyle diyosun ya.yalnız değilsin inan bana.neden bu kadar karamsar oldun mi.bak bizimde hiç bir problemimiz yok ama dokuz senedir olmuyor..lütfen öyle düşünme canım benim..
 

tatlım ya kanda gebelik yaptırsana.nasıl duruyorsun...:18::18::18::18::18:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…