2014 YGS serüveni başladı :)

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
123
Bartın
Evet geçen yıl olmadı malum
Bu yıl umarım olur bu yüzden kendimi takibe almaya karar verdim kızlar...
işi baştan sıkı tutamadım o yüzden kendimi toplamam lazım günü gününe paylaşım yapıcım buraya çalıştığım konular ygs sonuçlarım dersanede bugün ne işlediysek kayda geçiricim kızlar...
katılmak isterseniz buraya paylaşım yapın birbirimize hem destek oluruz ekip halinde hemde kontrol ederiz

bugün dersanede :
-üstlü ifadeleri gördük matemetikten
-ve diğer sözel dersler ( ben pek önemsemiyorum sözelleri )

ve bugün yapıcağım tekrarlar :
matemetikten üstlü sayılar tekrar edicem ve konu anlatımdan biraz daha ilerlicimm...
ve coğrafya çalışıcam malum biraz değil baya kötüyüm

evet dersimi bi güzel çalıştım ve canım çok sıkkın ya elalemin kızı emek verip açalışşmıyor laylaylom netleri 70 larden ben tembelliğim yüzünden aşağılarda sürünüyorum

Canım öncelikle kolay gelsin
Ben de kaç aydır evdeyim ama hiç çalışmadım diyebilirim.
Bugün itibariyle 4 elle sarılmam gerektiğini düşünüyorum.
Sende durumlar ne?

Canım öncelikle kolay gelsin
Ben de kaç aydır evdeyim ama hiç çalışmadım diyebilirim.
Bugün itibariyle 4 elle sarılmam gerektiğini düşünüyorum.
Sende durumlar ne?

saol tatlım ya keşke bu kadarda sermeseydin canım ya bende toparlamaya çalışıyorum ne yapım şimdiki konuları çalışıp sonra vakit kalırsa geriye bakıyorum bakalım halen zaman var toparlarız inşallah ama çok çalışmamız lazım kaatmak için farkı oyyyy

ayyttt bugün hiç çalışasım yoktu bende bari sözele bakim dedim böyle bi çalışma şevki geldi ya demek sürekli matemetik çalışmamak lazımmmış birde şu geometriye ısınsam offff

meraba cnm Allah yardımcın olsun demek istiyorum öncelikleeeee
seni takip etmeye karar verdim çünkü form tarihini kaçırabilirim sen haber verirsen sevinirim cnm

meraba cnm Allah yardımcın olsun demek istiyorum öncelikleeeee
seni takip etmeye karar verdim çünkü form tarihini kaçırabilirim sen haber verirsen sevinirim cnm

nasıl tatlım anlamadım yahu buyur hoş geldin bende biraz dökezledim hergün günceleme yapıp yazamadım yahu

kızlar ya ben gecen sene mezunuuyum bu sene tekrar hazırlanıyormda bu kayıtları falan nerden olcam mezn oldugm okldan yardım mı ıstesem napsam kafam karıstı :/

mezun oldugun okula gıdıyosun kayıt yapılıyor ama onceden zıraat bankasına para yatırıp makbuz alıyosun baska bıse ıstemezler canım

kızlar ya ben gecen sene mezunuuyum bu sene tekrar hazırlanıyormda bu kayıtları falan nerden olcam mezn oldugm okldan yardım mı ıstesem napsam kafam karıstı :/

Geçen sene sınava girdiniz ise bankaya parayı yatırdıktan sonra şifreniz ile internet üzerinden bireysel başvuru yapabilirsiniz okula gitmenize gerek yok eğer geçen sene sınava girmediyseniz parayı yatırdıktan sonra herhangi bir liseye giderek ilk kayıtınızı oradan yaptırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…