Evet geçen yıl olmadı malum ![KK25 :25: :25:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk25.gif)
Bu yıl umarım olur bu yüzden kendimi takibe almaya karar verdim kızlar...
işi baştan sıkı tutamadım o yüzden kendimi toplamam lazım günü gününe paylaşım yapıcım buraya çalıştığım konular ygs sonuçlarım dersanede bugün ne işlediysek kayda geçiricim kızlar...
katılmak isterseniz buraya paylaşım yapın birbirimize hem destek oluruz ekip halinde hemde kontrol ederiz![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
bugün dersanede :
-üstlü ifadeleri gördük matemetikten
-ve diğer sözel dersler ( ben pek önemsemiyorum sözelleri
)
ve bugün yapıcağım tekrarlar :
matemetikten üstlü sayılar tekrar edicem ve konu anlatımdan biraz daha ilerlicimm...
ve coğrafya çalışıcam malum biraz değil baya kötüyüm![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK25 :25: :25:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk25.gif)
Bu yıl umarım olur bu yüzden kendimi takibe almaya karar verdim kızlar...
işi baştan sıkı tutamadım o yüzden kendimi toplamam lazım günü gününe paylaşım yapıcım buraya çalıştığım konular ygs sonuçlarım dersanede bugün ne işlediysek kayda geçiricim kızlar...
katılmak isterseniz buraya paylaşım yapın birbirimize hem destek oluruz ekip halinde hemde kontrol ederiz
bugün dersanede :
-üstlü ifadeleri gördük matemetikten
-ve diğer sözel dersler ( ben pek önemsemiyorum sözelleri
ve bugün yapıcağım tekrarlar :
matemetikten üstlü sayılar tekrar edicem ve konu anlatımdan biraz daha ilerlicimm...
ve coğrafya çalışıcam malum biraz değil baya kötüyüm
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)