Gelinbaşı ve Gelin Tacı 2014 yaz gelinleri gelin saçı fikirlerimizi paylaşalım

Rozmari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
59
3
98
Merhaba benim ağustosta düğünüm olacak daha zaman olmasına rağmen şimdiden aklımda bi kaç fikir oluşsun istiyorum gelin saçım için duvağım tepeden iki katlı bir duvak gelin saçıma karar veremiyorum bu duvağa her saç modeli olmuyor fotoğraf çekimim düğünden bir kaç gün önce olacak iki kere gelin saçı yaptıracağım ikisi farklı mı olsun aynı mı sizin fikirlerinizi almak istedim

Benim söyle bir önerim olacak sac modelin topu ya da açık fark etmez bence düğünde yaptıracağım saçı fotograf çekiminde de yaptır ki bak bakalım rahat mı çabuk bozuluyor mu basını ağrıtıyor mu? Denemiş olursun. Ben nişan yemeğimde topuz yaptırmıştım. Öyle bir bas ağrısı yaşadım ki anlatamam. O yuzden topuz yaptırmayı düşünmüyorum. Bekarlığa vedam da düğün için istediğim sacı yaptırcam ki ne kadar duruyor rahat mı anlayayım diye.

mantıklı bir öneri teşekkür ederim aynı saçı yaptıracağım sanırım hem de fotoğraf günü beğenmezsem düğün için başka model yaptırabilirim

canım bence denemeyi düğün çekiminde yapma risksiz ve kendine yakıştırdıgın bır model yap, ben aksıne dugun ve çekim ayrı gun oldugunda düğünün çekimden ıkıncı planda kalmasını tercıhh ederım

Benimde ağustosta düğünüm var ve kır düğünü olucağı için buna benzer birşey yaptırmayı düşünüyorum Eki Görüntüle 1046747

cnm benım saçım da buna benzer bişey olucak ağustosta kuaforum yeşilköyde dış çekim floryada olucak çok heyecanlıyım bu model de harikaymış

Canım kuaförün yeşilköy de ne acaba bende kuaför arıyorum da :))

canım benım 2 planımda değişti o gunden bugune yeşilköydeki kuaforde o gun 3 gelın olucakmış riske atmamak için vazgeçtim ben o gunun tek gelini olayım tum odak ben olayım ıstıyorum :26: Şimdi zeytınburnunda bı yerle gorusmeye gıdıcem inşallah, eğer anlaşırsam yazarım sana

Dış çekimi de ataturk arboretumunda karar kıldık inşallah güzel olur senın cok hazırlık kaldı mı canım yolundadır umarım herşey

Ben Yeşilköy'de Türkan kuaför var bimin karşısında Ufuk eczanesinin yanında senelerdir ona gidiyorum yine oraya gidicem

Son düzenleme:
Ben Yeşilköy'de Türkan kuaför var bimin karşısında Ufuk eczanesinin yanında senelerdir ona gidiyorum yine oraya gidicem

Salon art biliyormusun canım ben hiç gitmedim ama yaptıkları modelleri gördüm resimde hoşuma gitti Senin dediğin kuaförün internet sitesi var mı acaba neler yapıyorlar görmek isterim şahsen

Kızlar benimde nikahım Ankara'da düğünüm İstanbul'da olacak..Ankara'da klasik topuzlardan farklı olsun diye şu modelleri beğendim internetten...Sizce nasıl olur nikahımda :) gelinlik giyeceğim bu arada:)

Tabiki en önemli olan o yüz şeklime yakışan olmalı:)

Yuz sekline gore kesinlikle mantikli olur benim sacim cabuk dagiliyo ama yuzume toplu sac yakismiyo malesef..
Ben saclarimi cok sıkmadan yarim toplatip uzun bir duvak taktirmak istiyorum. Ve dogal dalgalar. Ince saclarima ragmen cesaret ister diyolar ama napiyim cok istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…