Benimde ağustosta düğünüm var ve kır düğünü olucağı için buna benzer birşey yaptırmayı düşünüyorumEki Görüntüle 1046747
canım bence denemeyi düğün çekiminde yapma risksiz ve kendine yakıştırdıgın bır model yap, ben aksıne dugun ve çekim ayrı gun oldugunda düğünün çekimden ıkıncı planda kalmasını tercıhh ederım
cnm benım saçım da buna benzer bişey olucak ağustostakuaforum yeşilköyde dış çekim floryada olucak çok heyecanlıyım bu model de harikaymış
Canım kuaförün yeşilköy de ne acaba bende kuaför arıyorum da :))
Eki Görüntüle 1061218 benimde salonda olacak bu şekilde topuz düşünüyorum...
Canım kuaförün yeşilköy de ne acaba bende kuaför arıyorum da :))
Ben Yeşilköy'de Türkan kuaför var bimin karşısında Ufuk eczanesinin yanında senelerdir ona gidiyorum yine oraya gidicem
Salon arti hic bilmiyorum. Turkanin bildigim kadariyla sitesi yok.
Kızlar benimde nikahım Ankara'da düğünüm İstanbul'da olacak..Ankara'da klasik topuzlardan farklı olsun diye şu modelleri beğendim internetten...Sizce nasıl olur nikahımda :)gelinlik giyeceğim bu arada:)
Eki Görüntüle 1083604
Eki Görüntüle 1083605
Eki Görüntüle 1083606 Eki Görüntüle 1083607
İçlerinden en çok beğendiğim ikinci model saç şekli canım
Teşekkür ederim canım hergün karar değiştiriyorum bakalım neye karar vereceğim:))
Valla sana en çok yakışan neyse onu yaptır çok farklı birşey olması için hiç uğraşma bencee
Kızlar benimde nikahım Ankara'da düğünüm İstanbul'da olacak..Ankara'da klasik topuzlardan farklı olsun diye şu modelleri beğendim internetten...Sizce nasıl olur nikahımda :)gelinlik giyeceğim bu arada:)
Eki Görüntüle 1083604
Eki Görüntüle 1083605
Eki Görüntüle 1083606 Eki Görüntüle 1083607
Tabiki en önemli olan o yüz şeklime yakışan olmalı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?