- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #1.801
senin de şafak 2 li hanelere iniyor az kaldı
ayyy insin yaaaao zaman daa çabuk geçecekmiş gibi geliyoo
hoşgeldin canımm
ohh pek keyifli birgun geçirmişsin ne güzelben de butun gun evdeydim, bi ara film izleyim dedim onda da uyuyakalmışım yiyip içip yatıyorum yani
en zoru son 10 gün yaa145 günü geçirmiştim de son 10 gün resmen nefes aldıgımın farkında degildim özlemekten bide biz 3.5 ay görüşemedik hiç heyy gidi günler heyy
son 10 gün geçmez bana datatile denk geliyo çünkü hadi şimdi okul-öğrenciler-ders hazırlıkları falan derken anlamıyorum pek geçip gidiyo günler
aynen tatlım çok güzel bir gündügelecekten evimizden eşyalardan bahsettik insan heveslenliyor yahu
senin işte güzel valla tam benlik yıllarca evden çıkmasam ses çıkarmam
iş güç oyalıyor insanı yaa
sana komik de bişey anlatayım mıbiz emrahla eski sevgiliyiz, yani 7 sene önceden, sonra bu benden özür dilemek için - ancak aklına geldi heralde - face ten ekledi falan, ben 4 aya yakın süründürdüm onu askere gitmesine 5 gün kala baktım ki adam askerden dönünce çıkacagım senin karşına falan diyor, dedim abartma istersen 5 ay uzun bi süre ne olacagı belli olmaz kaptırısın beni derken 7 nisan saat 17.04 de bizim ilişkimiz başladı o gece saat 21 de merdivenden düşüp ayagımı kırdım hem de emrahla msj laşırken baştan pek iyi gelmedik birbimize yani ve düşün yani 1 ay ayagım alçıda kaldı ben yurttan bile çıkamıyordum, günde 10 kere ayrılmaya karar veriyordum sonra bir telefon ediyordu ban sesini duyunca vazgeçiyordum
ayyy kıyamam yaaaa
yaa işte şimdi bunlar güzel hatırave sanırım özlemeye başladım ben
salma kendini bakiyiiiiiimmmmmmmmmm
pes etmem asla daa işte özlemeye başladım napiyim
adam gitti yine kapak resmini değiştirdi yaaben ona öyle bir kapak yapacagım da neysee tutuyorum kendimi
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayy ben çok sıkılıyorum evden yaabide benm burda hiç arkadaşım yok, resmen evde kurtlanıp kalacam şu ankaraya gitmeler de olmasa
oyy ne güzel hayaller kurmuşsunuz hepsi gerçek olur inşallah
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaa gamzeli de burdaymış küsmedin demi bizeeeee şekerim
amin canım inşallah..fikrimde değişmeye başladı sanki acaba diyorum bir aya söylesek mi babama iş olayı sorum olmaz demi
yani kuzum deneemden bilemezsin :44: belki baban ters bi tepki vermez, gelsin bi tanışalım der tanışınca da sever hiç bir sorun kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?