- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #1.521
ben seni çözdüm sen özel günlere çok önem veriyorsun o ise sallamıyor..orta yolu bulmalısınız
Hadi ya. Ama böyle ufak şeyden bırakılır mı. Sen çok sevdgn için böyle düşünüyosunn. Eşin gibi düşün. Her tartsmada herkes ayrılırdı o zaman dimi. Düzelicek bak görüceksin inşallah :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sence bu konu da o mu haklı ben mi haklıyım ?
1 ay ideal o halde canım =)
kıyamam herkes bir değil canım..hakkınızda hayırlısı olsun sabah ola hayrola..şimdilik birşey yazma bence..
Yazmıyayım mı gerçekten mi ay duramam ki ben.. bu sefer de o yüzden sorun çıkar gibi geliyor bana
Bnce o sözleri sinirle söylemiştir. Kural ne. O sinirliyken sen alttan alıcaksın. Sen sinirliyken o. Anladgm kadaryla durduk yere sen çıkarmssn sorunu. Geçen gün sevgilimle tartısıyoduk. Ağlarken kapattm kapatyorm die. Sonra aradı. Ben sinirliyken sen niye sinirleniyosunki diyo :) yani bi taraf sakin olmalı. Ve sanırım şimdi sıra sende tatlmm
Ömrümden ömür gidiyor böyle olunca anlamıyor öküz
Ömrümden ömür gidiyor böyle olunca anlamıyor öküz
aslında eski konuyu uzattıgın için sen haksızsın ama uslubuyla o haklıyken haksız duruma düşmüş :26:
1 ay çokk ben 1 aya kadar başkasını bile bulurum
Bnce o sözleri sinirle söylemiştir. Kural ne. O sinirliyken sen alttan alıcaksın. Sen sinirliyken o. Anladgm kadaryla durduk yere sen çıkarmssn sorunu. Geçen gün sevgilimle tartısıyoduk. Ağlarken kapattm kapatyorm die. Sonra aradı. Ben sinirliyken sen niye sinirleniyosunki diyo :) yani bi taraf sakin olmalı. Ve sanırım şimdi sıra sende tatlmm
Ay ben bıktım vallaHep ben alttan alıyorum zaten ne hikmetse ama haksızım kabul ediyorum boş yere açtım konuyu belliydi böyle olacağı hayır yani benimki bile bile lades
Kıyamam yaa :))
Bende kıyamıyorum kendime bazen
Kırıldgnı hafif belli eden ama içinde seni seviyorum iyi geceler cümleleri gecen bi mesaj at. Sabaha yumuşar kalbi siniri de gider bnce. Bizde böle olur yani :)
Tamam bu beni otomatik haksız yapar canım o ne anlar üsluptan
Ay ben bıktım vallaHep ben alttan alıyorum zaten ne hikmetse ama haksızım kabul ediyorum boş yere açtım konuyu belliydi böyle olacağı hayır yani benimki bile bile lades
Bende kıyamıyorum kendime bazen
ayy kızz çok güldürdün beni şimdi
Tamam bu beni otomatik haksız yapar canım o ne anlar üsluptan
ayy kızz çok güldürdün beni şimdi
Ne hallerdeyim bak gör bende kendimi dinlemek istiyorum
Bizde de böyle olur da bir yontamadım şunuOna sorsak beni o adam etmiş zaten Ben şimdi ona desem ki kırıldım öyle bir şey olmayacak deseydin biterdi konu diyeceğim o da zaten konuştuk bunu diyecek hop biz aynı yerdeyiz
Ne hallerdeyim bak gör bende kendimi dinlemek istiyorum
:) canım yarın 7 de kalkıcam vizem var. O yüzden hepinize iyi geceler. Sohbet çook iyi ama malum.. Kusura bakmayın. Yarına iyi haberlerini görmek istiyorum. Öptüm 😘
iyi geceler canım, yarın da sınavında başarılar
:) canım yarın 7 de kalkıcam vizem var. O yüzden hepinize iyi geceler. Sohbet çook iyi ama malum.. Kusura bakmayın. Yarına iyi haberlerini görmek istiyorum. Öptüm 😘
hadi sen usulca yat uyu
hadi hadi bak gel ben sana sarılayım sonra da uyu sen
Yok canım ne uykusu bu saatte dizi izlerim ben şimdi açıp keyfim yerine gelir
şimdi çok uykum var ama yarın hangi dizileri izledigine dair uzun uzun soru yagmuruna tutacagım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?