Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Bende muhasebeciyim o yüzden iyi anlıyorum durumunuzu.. Zaten bir yerlere gelmek iyi bir maaş almak istiyorsa mali müşavir olmak şart yoksa sadece yerinde sayıyorsun..


Aynen öyle, ne kadar tecürbe eder, iyi yerlerde çalışırsan çalış, o kadar fazla bu işi yapan insan var ki, birinden biri şartlarımı kabul eder havasında işverenler, olsaydı çalışanı zor bulunan meslek o zaman işveren şartları kabul etmek zorunda kalırdı. Mesela bizim işimiz insan gücü, koltuk yapılıyor, 1 ay gazeteye ilan veriyoruz gelen giden yok, hadi bir tanesine çatıyor bazen geliyor o kadar rahat ki, iş bulamama kaygısı sıfır, ben şu kadar isterim, yoksa çalışmam diyor. İkna etmeye çalışıyorsun yok diyor ya isteğini kabul ediyorsun ya da çıkıp gidiyor.
 

Nasıl olsa alacaklar mantığıyla hareket ediyorlar senin de dediğin gibi muhasebede eleman o kadar çok ki.. Biri olmazsa öteki olur iş veren bir şey kaybetmez ki.. Ben boşuna mı doğru düzgün iş bulamıyorum.. Hepsini geçtim çalışmazsam bizim ev işi yatacak çünkü tek maaşla ev almak imkansız..
 

Aynen öyle bende çalışacağım canım evlenince olsun evde otur otur nereye kadar elim ekmek tutsun bari, hem ne demişler bir elin nesi var iki elin sesi var.
 

benim askerim de muhasebeci, ama mali müşavir olmak üzere, son 3 sınavı kaldı, o sınavları da verince asker dönüşü müşavirlik belgesini alacak hayırlısıyla, sonra biz de rahat ericez

Kızlar moralim çoook bozuuuuuukkk

noldu kiiiiii, hayırdır inşallah?
 
Aynen öyle bende çalışacağım canım evlenince olsun evde otur otur nereye kadar elim ekmek tutsun bari, hem ne demişler bir elin nesi var iki elin sesi var.

E tabi orası öyle canım ben pek gönüllü değilim aslında ama günümüz koşullarında rahat etmek istiyorsam çalışmak en iyisi doya doya yaşamak hiçbirşeyden mahrum kalmak istemiyorum.. Sizinle motive olurum bende artık burada =)

Kızlar moralim çoook bozuuuuuukkk

Canım ne oldu ?? Hayırdır..
 


Elti adayım ortalığı karışıtırıyor bizden konu açılmış direkt yine ben bi koltuk takımı, bir yatak odasına evlendim 5 senedir aynı koltukları kullanıyorum kardeşimin kayınpederi kardeşime ev düzerken eltisinin evini de yenilemişler, evim de hiç bişey yok diyormuş. Bir de büyük abisi evlendikten sonra ev alırlarken 5 bin yardım etmişlerdi onlara sizden de isterlerse diyormuş! Kendileri isteyince sorun yok, bize gelince ya isterlerse endişesi!

Daha şimdiden nedense bir korku sarmış milleti, ben başım ağrıyacağını tahmin ediyorum ama..
Onlar evleneli 5 sene olmuş, kimse de neden bunu aldın dememiş aksine ne beğendiysen al demişler almamış, istememiş.
Kaldı ki ben babasının durumu olmadığını zaten söyülüyorum hep, kalkıp sadece onlardan beklesem bizim de bir farkımız olmaz onlardan
 
Son düzenleme:

hımmmm :26: amaaan duyma canım yaaa, eltiler/görümceler çekemezler böle işte... bi kulağından girsin diğerindne çıksın... üzme sen canınıı
 
kızlar, hani ben izne gelen askerime, kendi sesimle söylediğim şarkılar ve romantik kayıtlardan oluşan bi mp3 verdim ya hediye olarak, o gece yolda giderken dinlemiş.

"Dinledin mi" diye mesaj attım bugün.

Gelen cevap:

"Dinledim aşkım. benim için yaptığın bu anlamlı güzel müzikleri dinlerken ve onlara eşlik etmen ve senden ayrılmanın acısıyla gözlerimden yaşlar boşandı bitanem. ve o an yemin ettim bir daha senden ayrılmayacağıma. bu son ayrılışımız olacak sevgilim."

ben de ağladım resmen bu mesajı okuyunca
 
az önce bi mesaj daha geldi, ben öncekinin şokunu atlatamadan
yok valla benimki gayet inceydi romantikti falan ama askere gitti adam daha da duygusal ve romantik oldu

gelen mesaj:

"Aşkım dün 9. ayımızı doldurduk ve ben bunun için çok mutluyum. hatta dünyanın en mutlu insanıyım, bunun sebebi sensin. bana bu tarif edilmez mutluluğu yaşattığın için ve yaşatıyor olduğun için sonsuz teşekkürler aşkların en güzeli. ve ben ömrüm boyunca daima seni seveceğim."
 

Ne güzel canım mutluluğunuz daim olsun Yazını okurken benim de geldi aklıma askerde yazdıkları nasıl romantik nasıl içten.. Şimdi askerden geldi gram romantiklik kalmamış

Senin daha önceden de öyle Allahtan biliyorum hep böyle devam edersiniz inşallah
 

Ne güzellllll bir msj böyleee içten Allah daim etsin canımm
 

Ne güzellllll bir msj böyleee içten Allah daim etsin canımm

evet benimki zaten romantik ve ince düşnceli biri, ama şu an kat kat daha fazlaaa

bu sölerinin üzerine dedim ki ona hatta, "sen askere gidince daha bi romantik oldun, hep askerde mi kalsan ne"
 
Merhaba kızlar. Bi derdim var. Sizlerinde sevgilisi sözlüsü olduğu için bana yardım edebileceğinizi düşündüm. Yanlış yere mi yazıyorum bilmiyorum. Ama çok skntıdayım. 3 yıldır devam eden bir birlikteliğim var. Ve ben çok kıskancım. Obsesif komplisif bozukluk ya takıntı hastasıyım. Herşeyi çok takıyorum. Sevgilimi çok kıskanıyorum. Nefes aldırmıyorm. Farkındayım ve canım cok yanıyo. Bu yüzden az önce tartıstık daha. O 5. Sınıf ünide. Ben 2. Erasmusla yurtdısına gidicek. Okuldan kız arkadasıda gidicek. Onu takıyorum. Benim için ya da yüzümden gidiceği okulu değiştirmeyi düşünüyo. Sevmediğim bi kız arkadası vardı. Bir yanlıs anlasılma yüzünden onunla konusmasını istemedm. Ona da tamam dedi. Konusmuyo. Ve o kızın da gelme ihtimali var. Ben de taktım ya. Takarım artık. Gitmiyo. Kafamdan. Nerdeyse iki yıl geçti olay üzerinden Bu yüzden deiştirmek istiyo gideceği okulu. Öğle yemeklernde sırf ben istemiyorum diye karısık grup arkadaslarıyla yemek yemio. Kaçıyorum diyo. Ben artık değişmek istiyorum. Güveniyorum ama inanmıyo güvendiğime. Davranıslarımdan görmüyo çünkü. O iyi biri kaybetmek istemiyorum. Ayrıl benden diyorum. Ayrılamıyorm diyo. Çok seviyo. Ben de çoook seviyorum. Ama zarar da veriyorum ona. Napcam bilmiyorum.



iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 

Bu okuduklarımdan sonra bende inanmadım güvendiğine.. 3 yıl az bir zaman değil artık bunları aşmış olmalısın.. Seviyorsan kaybetmek istemiyorsan dikkat etmek zorundasın.. Ben de senin gibiydim ilk bir sene içinde.. Gözü bir yere dalsa oturup ağlıyordum resmen. Herşeye surat yapıyordum. Bir kelimesini eve gelip 1 saat düşünüyordum ne demek istedi kötü bir şey mi diye. Hep kafama takıyordum.. Bir süre sonra patladı artık. Biz evlenmeyi düşünüyoruz senin şu yaptıklarına bak ve farkındamısın sadece senin bu saçmalıkların yüzünden tartışıyoruz boğuluyorum artık topla kendini lütfen dedi.. O gün miladım oldu benim.. Tuttum kendimi bazen öyle zorlandım ki ama hemen yüzüme bir gülücük oturtup bende eşlik ettim takılmasına.. Önceden 5 dk geç cevap yazsa kavga çıkartırdım şimdi 2 saat geç yazsa şakalaşıyoruz.. Zor oldu ama oldu olmak zorundaydı normal sağlıklı bir ilişki yaşıyoruz artık teşekkür bile etti =) Senin sevgilin çok anlayışlıymış ama bir yerden sonra o da tersler soğur onlar ilişkilerinde mutsuzluğa tahammül edemiyorlar.. Ne demek yemeği ayrı yemek için kaçmak.. Senin bu yaptırdığın mantıklı mı bak sende farkındasın ki buraya yazmışsın.. Benim sevgilimin iş yerinde çay saati molasında çayı kızlar veriyo beraber içiyorlar kaç mı onlardan diyim =) İnan daha çok itersin.. Şimdi o kızları anlatıyor kıskandırmak için gülüp geçiyorum =) Çeki düzen vermelisin kendine.. Böyle devam edersen hayatı hem kendine hem ona zehir edersin..
 

Çok teşekkür ederim önemseyip yazdığın için.. Bende sormıcam artık diyorum. Sanki nolcak diyorum. Ama soruyorum. Kim vardı kim ne dedi. Ne dediyse kimleyse banane sanki. Bi kızla konusunca sanki bişey olcakmş gibi korkuyorum. Ne kadar zamanda üstesinden geldin. Çok zor oldu mu? İnan rahat olmayı öyle istiyorum ki. Herkes gibi.. Bana dünya bi yana sen bi yana dedi. Kimse senin gibi düşünemez bu kadar ayrıntılı dedi. Çok haklı. Dikkat edicem artık. Ayrıntılarda boğuluyorum ve baZen nefes alamıyorum...


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 

Rica ederim =) Zor olmaz mı oldu tabi.. 2 3 ayda topladım ben kendimi.. Artık öyle bir hal almıştı ki suratlarımı kırgınlıklarımı bile ciddiye almıyordu haklı olsam bile önemsemiyordu bıkmıştı çünkü.. Sanki kızla konuşunca seni bırakıp ona gidecek gibi geliyor değil mi ? Hayır gitmeyecek.. Gidecek olsa 3 sene dayanmazdı bu tavırlarına emin olabilirsin.. Ben çok düşündüm o beni seviyor ben onu.. Ve o benim hayatımda güvendiğim ilk erkek.. Bunnu ona nasıl hissettiremedim diye çok çok düşündüm.. Bana attığı güzel mesajları saklamıştım trip atmamı gerektirecek bir şey olunca açıp okuyordum çok rahatlatıcı oluyor =) Önceleri için içini yiyecek ama sonra sen farkedeceksin bunların hiçbirinde bir sorun olmadığını.. Ben şimdi o günleri düşündüğümde gülüyorum buna da mı takmışım diyip =)
 

Ya inşallah benim de gülüp geçiceğim günler gelir.. :) erkek arkadasının sana yaptgnı bnm erkek arkadasm da bana yapıo. Bzen bnden skldgnı düşünüyorm. Ben senin bu kadar üstüne düşerken sen niye böyle yapıosun diye. En yakın dün. Bn yine bu sebeplerden krize girdm. Ağlıyodm tabi öncesinde konustk baya. Hadi başımı agrıtma kapatyorm ddi ve cat kapattı. Aradm sonra. Sen ağlasan ben sana böyle mi yaparm diye. Ama unuttugm bişey vardı. O beni hiç bu kadar boğmamıstı ve hep güvendiğini hissettim. Şimdi iyi aramız. Zaten her kavga sebebimiz ististasız benim. Bu kıskanclığım olmasa gül gibi geçinip giderzi biz.


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…