Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)


Evet ne yazık ki anlamamış.. Benim merak ettiğim ise neden kendini dinlemek istiyor bir derdi bir düşüncesimi var acaba ?
 
Evet ne yazık ki anlamamış.. Benim merak ettiğim ise neden kendini dinlemek istiyor bir derdi bir düşüncesimi var acaba ?

bana anlatmıyordu, defalarca söyledim aile olacagız biz, derdimize ortak olmamız lazım diye, öyle deyince üstün körü anlatıyordu ama o kadar.

benim tahminim eski konuşmalarını görünce o da anladı ne kadar yok oldugumuzu, bundan beni sorumlu tutsaydı eğer kafamı toparlayım demezdi kendini topla derdi, demek ki bunun sebebi kendisi, bana olan hisleri bitti desem, e o zaman da herşey güzel olacak demez.. hiç bişey bilmiyorum yani.. ama diyorum ya dönerse eğer hiç bişey eskisi gibi olmayacak.. hayırlısı diyebiliyorum sadece
 

Ben bile üzüldüm canım.. Bu süre zarfında konuşmayacakmısınız ? en sinir olduğum cümlelerden biridir kendimi dinlemem lazım kendimi toplamam lazım biraz ara verelim.. Sorun sende işte dile özürünü haykır sevgini bitsin aslında bu kadar basit herşey..
 

yok canım niye konuşalım ki, yani bence konuşmamak lazım. kafasını dinlemek istiyor sonuçta rahatça dinlesin. hee ben emrah ın da zaten bu kafa dinlemeyi kısa sürede yapacagını da zannetmiyorum. bikaç hafta böyle gider sanırım. sonrasında ya beni ne kadar sevdigini anlar ve telafi etmeye çalışır ya da der ki " kardeş ben seni sevmiyorum artık hadi eyvallah " ikincisi olursa işimi kolaylaştırır ama ilki olursa değişmesi gereken çok fazla şey var, o kadar şey degisebilir mi bilmiyorum ve deneyecek gücüm de yok şuan ..
 
o umudu kendine veriyor canım, benim için o sözün hiç önemi yok, herşey nasıl güzel olur şu saatten sonra bilmiyorum hiç..

iş bulamama erkekler üzerinde çok büyük baskı, hele ki düğün o işe baglıysa :26: biz 3 ay yaşadık o dönemi emrah resmen eridi o dönemde, çalıştıgı iş şartları zor bir iş olmasına ragmen o donemden iyidir dedi sıkı sıkı sarıldı işine. dilerim sizin de en yakın zamanda çözülür bu sıkıntı :26:
[/QUOTE]

inşallah canım sağol en kısa zamanda hayırlı bir işi olsun ..aslında şu an çalışıyor fakat ailem o işi istemez diye bende diretiyorum yeni arayışlara gir diye..sanırım buda onu yıpratıyor üzüyor
 


Çok üzüldüm canım benim ya, inşallah toparlarsınız en kısa sürede.. :26:
 
Böyle beklemek çok zor kızçeler.. :85:Şu süreci sadece bakarak değil aynı zaman da birşeylerin hazırlığını da yaparak geçirmek isterdim..
 
Bende öyle ama maalesef sadece bekliyorum hoş neyi bekliyorum onu da bilmiyorum =)


Dün gece konuştuğumuz da en son benim ki, sen kendini herşeye hazırla Nisan sonu bile olabilir dedi.
O olmadan da olmuyor, hazırlıkları beraber yapacağız çünkü, kaldı 12 gün işte gelmesine,
Askerlik dönüşü özgürlük patlaması yaşamazsa da başlayacağız hemen..
 
Çok üzüldüm canım benim ya, inşallah toparlarsınız en kısa sürede.. :26:

hayırlısı canım benim, ben pek düşünemiyorum artık..


bu süreçte hem destek olmak lazım hem de yonlendirmek lazım, Allah kolaylık versin canım, istedigin gibi olur inşallah en yakın zamanda
 

nisan sonu muu ne güzellçok şükür yedik şafakları canımcımm
 

Ne güzel işte sen bizden önce yap sözünü de bana fikir olsun Benim mayısın sonlarına doğru olacak çünkü
 
nisan sonu muu ne güzellçok şükür yedik şafakları canımcımm

Aynen şükürler olsun bu günleri de gördük, insana baştan imkansız gibi geliyor günler tek tek sayılınca geçemeyecekmiş gibi sanki..
Nasıl geçer, geçmiyor diyor iyice sıkılıyordum.
Henüz kesin değil babasının iş durumuna endeksliyiz tamamen, onunda şuan bir yoğunluğu yokmuş. Annesi de 1 haftadır bizim yaşadığımız şehirde oğlunda, erkek arkadaşımı bekleyecekmiş görmek için, o da iyi işte tekrar gidip geleceğine babam gelir beraber dönersiniz demiş, bakalım hayırlısı ne zamana kısmet olacak..

Ne güzel işte sen bizden önce yap sözünü de bana fikir olsun Benim mayısın sonlarına doğru olacak çünkü


Tamamen şansa bağlı bizimkisi canım, yok nisan sonu, yok mayıs başı derken bir bakmışsın sonu, hatta ne mayıs sonu haziran da olurmuş..
Beni sanırım biraz strese sokan da bu muallak durum, net bişey yok olur mu olmaz mı diye gidip geldiğimden elimi bişeye de uzatamıyorum tam olarak, ama yaparsam tabiki paylaşırım resimlerini, fikir olmuş olur dediğin gibi..
 

hayırlısı olsun canım benimm..bizim de iş bulmasına bağlı işte bakalımm kısmett
 

Aynı durumdayız canım =) Bizimde tam tarih yok nisan sonu isteme mayıs söz diye konuştuk ama kesin bir tarih yok.. O yüzden bende hazırlık yapamıyorum bilmiyorum içimden mi gelmiyor kesinleşmedi o yüzden mi başlayamıyorum.. Birde sürekli ertelendi ya tekrar olur diye çok kaptırmıyorum kendimi.. Şimdi birde sevgilimin babasının maaşıda yatmıyormuş yine o veriyor eve para böyle giderse ne olacak hiç bilmiyorum..
 

Aynen canım, bende sanki hep birşey çıkacakmışta ertelenecekmiş diye heyecanına kendimi kaptırmamaya çalışıyorum..

hayırlısı olsun canım benimm..bizim de iş bulmasına bağlı işte bakalımm kısmett


İnşallah en yakın zaman da iş bulur canım, çalışmadan olmuyor gerçekten, bizimkisi eski işyerine dönecek, yani askere gitmeden önce çalıştığı, onunda parası fazla değil ama hiç alamamaktan iyidir, belki ileri de daha iyi bir kapı açılır diye dua ediyoruz.
 

Ben sevgilim de askerden sonra çalıştığı yere döndü çağırdılar zaten ama maaşı düşüktü.. Bir süre sonra baktı olmayacak başka iş bakmaya devam etti şimdi çok şükür hem maaşı yüksek hem de daha iyi şartlarda çalışıyor.. O da öyle düşündü başta hiç olmamasından iyidir diye sonra rayına oturuyor herşey canım.
 


Muhasebe sektörünün eleman bolluğunun gazabını yaşıyoruz, smmm sınavını geçmeye çalışıyordu o da işte, şimdilik kısmet olmadı. O sınavı geçse, 2 yıllık staj eğitiminden sonra smmm belgesi alacaktı. O daha da iyi kapılar açacaktı ona tabiki. Şimdi ki işyeri çok iyi her yönden, truzim şirketi, yerli yabancı bir sürü insan çalışıyor, özel etkinlikler vs. ama muhasebe departmanın da 4 kişi olup benzer işler yaptıklarından dolayı zam yapılamıyor isteğe göre, çünkü birine yapılsa hepsine yapılacak. 4 değil de 2 kişi olsalardı, o zaman maaş yönünden de tatmin edeceketi orası, hayırlısı inşallah..
 

Bende muhasebeciyim o yüzden iyi anlıyorum durumunuzu.. Zaten bir yerlere gelmek iyi bir maaş almak istiyorsa mali müşavir olmak şart yoksa sadece yerinde sayıyorsun..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…