Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

ayyy ben şu kendi aile krizimi aşıp, o yola bi girebilsem, o dertlere de razıyım valla :111:

Kendi aile krizin mi umarım aşabilirsin canım..



Aynen, ben 2 sene oldu gireli çeyiz işine ne meşakatli işmiş, ama en güzel avantajı şuan içimde bir şey kalmamış olması erken başlamamın ve bir çok kişiye göre hani bazıları vardır ya ailesinin durumu yoktur mecburen beğendiğini değil uygununu almak zorunda kalır o an, öyle bir durumum da olmayacak Allahın izniyle yavaş yavaş aldığımdan, mesela benim bir elti adayım ailesinin durumu yok diye fazla çeyiz yapamamış yani baya eksiği varmış ve aldıklarını da beğendiğini değil, uygununu almak zorunda kalmış. Normalde kız tarafı ya yatak odası ya da beyaz eşyayı alır ya o alamamış mesela, herşeyi kayınpederi yapmış.


Ama şimdi bizim iş ciddiye bindiğinden beri ben bir yatak odası, bir koltuk takımına evlendim diyormuş. Sanırım biraz gönderme, bende tek başıma onlara bıraksam eminim bende çok bişey yapamazdım, önceden biliyorum çünkü durumlarını, elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum o yüzden de, hani demesinler kendisi alacağı şeylerin ucuzuna kaçıyor, bize en iyisini aldırıyor diye..
 
kızlar nişanda ayrı, düğünde ayrı bohça mı çıkarılıyor damada??:26:
 
Son düzenleme:
 
kızlar ben geldimm.. çok saçma birgun geçirdim anlatayım size :26:

geldi beni evin önnüden aldı, ben tabi şıkır şıkır giyindim, tül gömlegim, üstüne kolyem, babetlerim falan. o da giymiş altına kanvas pantalon, kot gömlek üstüne kazak onun üstüne ceket falan özenmiş yani. neyse aldı beni avm ye gittik, gittigimiz avm de de yapılacak hiç bişey yok. sinemaya gidelim mi dedi olur dedim nuh un filmine bilet aldık. oturduk o arada film saatine kadar kahve içip bekliyoruz, benm de gömlegin içine giydigim body nin önü açılmış biraz. ki benim göğüzlerim küçüktür açsam da dikkat çekmez ama çatal gözükmüş biraz. kapat şunu dedi, tamam dedim kapattım, başladı söylenmeye " kaç defa uyardım da sen bunu giymeye devam ediyorsun bilmem ne " dedim " çok açılmyor açıldıgı zamanda kapatıyorum napayım yani bunların hepsi böyle".. sanki küfür ettik adama film başlayana kadar söylendi bir daha. neyse filme gitdik ama çok sinirlendim bi laf da söylememek için resmen arkamı dönüp oturdum. neyse işte film bitti, çıktık eve bırakack beni. tam kapının önüne geldik " 1. yılımız kutlu olsun " dedi. "sağol " dedim. " benim kutlayacagım yıldönümü de bu kadar olur ancak " dedi, ama benim ki böyle olmaz dedim, çıkardım verdim hediyesini indir arbadan çarptım kafayı eve girdim.

neyse 15 dk sonra falan aradı, " bitanem ben senin hediyeni eve kadar dayanamadım yolda açtım baktım, seni çok seviyorum " falan filan sanki hiç tripli dğeiliz. neyse bişey demedim ben. " ben tabi beceremiyorum böyle şeyler, sen benim yerime de romantik olmuşsun " dedi. oyle deyince benm şalter attı tabi, " öyle bir dunya yok dedim, sen bugun resmen görev savdın, hadi onu da geçtim madem yıldönümü oldugunun farkındasın insan kavga çıkarma bide agzıma ettin bugun " dedim. başladı bu sefer o söylenmeye, " insan gibi aradık gördüğümüz tepkiye bak kabahat bende " dedi. bende " sende kabahat yok, bugunu önemseyip uğraşıp bişeyler hazırladıgım için bende kabahat var " dedim çat kapattım suratına telefonu..

durun daha bitmedii

geçen sene benim doğum günümde de aynı böyle kavga çıkarmıştı, yine telefonu kapatmıştım bende. ertesi gün konuşrken ilk özel günümüzde çuvalladık demiştim. o da bundan sonrakilerde unuturuz demişti. o aklıma gelince şalter attı benm msj attım ona. " geçen sene doğum günümde ilk özel günümüzde çuvalladık demiştim sende diğerlerinde unuttururum diye söz vermiştin, bu ikinciydi yine beceremedik. istedim ki görev savar gbi kutlamak yerine sarılıp da içten güzel bi söz söylewseydin ama senin o bile içinden gelmedi. umarım iyice tükenmeden sevgimiz toparlarsın kendini " dedim.

sonra ondan cevap geldi " bana biraz zaman ver kendimi dinlemem lazım, bendeki bu durumda senin de etkin büyük ama kendi saçmalıklarım da var. biraz kendimi dinlemem gerek.. herşey güzel olacak.. "

bende bi cvp yazmadım bu msj a. şuan ne oldugumuz nerde oldugumu hiçbişeyi bilmiyorum. aileme hiç bişey söylemedim, bi tek arkadaşımla paylaştım bir de sizlere yazıyorum. kafam çok karışık bu saatten sonra ne olur ne biter hiç bilmiyorum kızlar, sanırım biraz kötüyüm :26:

yarın ankaraya gidecegim, kafamı dagıtmam lazım orda, nasıl yapatım bilmiyorum ama aileme fark ettirmeden toparlamam lazım kendimi.
 


çok kötü olmuş valla okurken bende gerildim..sende kendimi gördüm genelde erkek arkadaşımda aynı nedenlerle yada nedensiz demeliyim bu gibi küçük şeyleri uzatıp günümü zehir eder..nedense hep kendileri haklı, aynı savunmalar kendimi toplamalıyım..hem suçlu hem tripliler
 

suçlu psikolojisiyle bu şekilde davrtandı zaten farkındayım, ama hep dedim yıldönümü miladımız olacxak bizim ya iyileşip devam edecegiz y da bitecek diye, şimdi hepten muallak oldu durum :26:

benim en çok zoruma giden giyimine özenmişsin be adam, ee biliyorsun da bugun yıldönümü, ya markete girdik sigara almaya al bi çikolata, de ki al bebegim yıldönümümüz kutlu olsun bunu da mı düşünemiyosun be mubarek zaten ilgisizlik iyice arttıydı benim zorumla ilerliyordu, şimdi inceldi yerden kopsun artık, benim yapabilecek hiçbişeyim yok daha
 

hepsi mi aynı bunların ya..seni çok iyi anlıyorum şu andaki durumumdasın..neden hep her şeyi biz düşünmek zorundayız..sadece biraz ilgi alaka ya bunlarda parayla değil ya
bence sende biraz geri çek kendini o arasın pişman olsun..yani diyecem unutmuş bu günü de ondan tersine gelmiş idare et ama biliyorda tarihi..neyse sen yine de gemileri yakmadan iyice düşün, fevri davranma şimdilik..
 

ben şu saatten sonra olumlu ya da olumsuz hiç bir adım atmam kafasını dinlemek gerekiyormuş dinlesin, ama döndüğü zaman karşısında eskisi gibi he hee diyen birini de bulamayacak yani ben huzurumuz kaçmasın diye herşeyden vazgeçtim, tek istedim ki bugun özel olsun, ama onu bile yapamadı. hem bu kadar özenip hem bu kadar özensiz nasıl kutlanır bugün yaa valla yolacam tellerini tek tek

artık ikimiz için de hayırlısı olsun demekten başka bişey diyemiyorum, dağıtıp bozan o toplayacak olan da o yani isterse yapar istemezse keyfi bilir
 

bence de adımı atan sen olma şimdilik..inan ki biz üstlerine gidince aman kavga etsek de nasılsa ararlar diyip kendilerini geri çekiyorlar..
hakkımızda hayırlısı bende çok bunaldım ilgisizlik diz boyu
 
bence de adımı atan sen olma şimdilik..inan ki biz üstlerine gidince aman kavga etsek de nasılsa ararlar diyip kendilerini geri çekiyorlar..
hakkımızda hayırlısı bende çok bunaldım ilgisizlik diz boyu

gülüm benim adım atabilecegim bi durum kalmadı zaten, adam kafamı dinleyeyim dedi çekildi hee bide herşey güzel olacak diye kendince açık kapı bırakmayı da ihmal etmedi ama yemezler artık o iş o kadar kolay değil

sizin sorun ne :26:
 

Canım.. Çok üzüldüm inan.. Ben bile o konuşmalarından kesin güzel birşeyler düşünüyor sandım.. Onun ki kesinlikle suçluluk psikolojisi. Yazını okurken keşke hatırlamamış olsaydı dedim onun tamiri daha kolay olurdu ama bu ağır gelir insana.. Hem hatırla hemde o günü zehir et üstüne de kedinimi dinlemem gerek de.. Şuan üzgünsündür çok ne desem nasıl yardımcı olsam hiç bilemedim..
 

aynen bende farkettim o açık kapıyı..yani bekle diyor umut verici
ne bileyim canım ya bizimde üç sene oldu hala aynı..askerden geleli 1,5 sene oldu hala iş bulamadı ee iş olmayınca işi ciddiyete de dökemiyoruz..sıkıntımız öyle büyük ki..bu 1.5 senede çok yıprandık arkadaşlarımızın çoğu evlendi, nişanlandı biz aynı flört aşamasıaileden de durumu gizleme çabası ayrı bir dert yani anlayacağın bu sıkıntılardan bana ilgi göstermez oldu tamam anlıyorum çoğu zman onu kolay değil erkek için ama işte benimde beklentilerim oluyor..böyle işte kötüyüm yani.huzurlu bir yuvamız olsun tek isteğim kısmet tabi
 

bende aynı şeyi düşündüm canım, keşke hatırlamasaydı..

düşündüğünü aktaramıyor işte öyle bir sıkıntısı var.. özeniyor aklına getiriyor ama o son nokta gelmiyor, ne yapacagını bilemiyor yani.. oyle olunca da saçma sapan hırçınlaşıyor işte kendisini dinlemek istemesi tamamen suçluluk psikolojisinden, benden bişey beklemiyordu, ki benim yaptıgım şey basit gibi gözükse de çok büyük bişeydi şimdi daha iyi anlıyorum. ben o askerdeyken ki msj laşmalarımızın arasından seçtim en güzel sözleri paylaştım, şimdi o halimizden kilometrelerce gerideyiz bugun zaten ona da dedim " bana askerdeyken o msj ları yazan adam şimdi elimden bişey gelmiyor diyemez " diye. guya başka sıkıntıları varmış ona getiriyor aslında lafı, kendi saçmalıklarım var falan filan.. bi de son nokta da ondan vazgeçmiyim diye. ama bilmiyor ki döndüğünde ben aynı ben olmam, olamam.. yardımcı olmanın da bi yolu yok ki gülüm, en güzeli ben yarın akşam ankarada içerim kafayı boşaltırım bi güzel sonrası Allah kerim :26:



o umudu kendine veriyor canım, benim için o sözün hiç önemi yok, herşey nasıl güzel olur şu saatten sonra bilmiyorum hiç..

iş bulamama erkekler üzerinde çok büyük baskı, hele ki düğün o işe baglıysa :26: biz 3 ay yaşadık o dönemi emrah resmen eridi o dönemde, çalıştıgı iş şartları zor bir iş olmasına ragmen o donemden iyidir dedi sıkı sıkı sarıldı işine. dilerim sizin de en yakın zamanda çözülür bu sıkıntı :26:
 
 
Peki ne yapmayı düşünüyorsun canım ? Yani ne oalcak bundan sonra..

benim yapabilecek hiçbişeyim yok artık canım, o kafasını dinleyip toparlayıp geri döndüğü zamanki düşüncelerime göre değişecek verecegim kararım. kendi aklınca herşey güzel olacak diyerek açık kapı bıraktı ama bana o yontem sökmez henuz bilmiyor bunu. konuşmak istedigi zaman eğer hala onu sevdigimi düşünürsem açık açık herşeyi söylerim ona. böyle gidecekse gitmesin derim yani, ya ikimiz de değişecegiz ya da bu ilişki bitecek başka bir çözüm yok artık bize

en çok ne zoruma gidiyor biliyor musun :26: ben bugun ona mektupta " ömrüm ol, ömrün olayım " yazdım, o bundan bile bişey anlamamış.. yaptıgı şeye bak..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…