- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
ayy havaya girdim şuann
canım özellik karşılaştırmasına gidersin sen de o zaman, bak bunu alırsak 3 4 sene sonra yenisini almamız gerekecek çok çabuk bozulacak ama benm istedigimi alsak rahat 10 sene kullanırız, kar yapalım derken iyice zarar yapmayalım falan dersinböyle ufak hesaplar erkeklern hoşuna gider valla, annem her istedigini bu yontemle aldırıyor babama
Onu da söyledim canım ama şimdilik uzatmadım daha düğüne iki üç sene var o zaman konuşçaz zaten bol bol daha söz olmadan neyin derdine düştüm
olsun ama şimdiden konuşup ince ince işlemek lazım erkeklerin ancak düşer jetonu
kızz bu arada ne diyecem ben sanaa, hani zayıflamaya çalışacaktık ya beraberr, ben bugun yeşil kahveye başladımeğer başarılı olursam sana da tavsiye edeyim sen de başla bitsin kilolar
YaaTam ağzıma çikolata atıyordum yazını okuyunca yutkundum resmen İlk defa duydum desem bu sefer cahillikte sıra bende
diyet konusunda herşeyi bilirim de uygulamam sadecebunu uygulayayım dedim çünkü araştırdıkça gördüm ki düzenli yapanlar tabi biraz yediklerine de dikkat ederek haftada 2 kilo veriyorlarmış hadi 1 kilo versem haftada, 2 ayda istedigim kiloda olurum tabi bunun için sıkılmadan yeşil kahveyi içmem ve az yemem lazım :18:
bu yeşil kahve de metabolizmayı hızlandırıp yagların yakılmasına sebep olan bişeymiş, bakalım görecek miyim faydasını
Ne güzel birşeymiş canım oAcaba tadı nasıl ben beğenmezsem ölsem de içemem ki denedin mi hiç sen
bugun 2 kere içtimyani ben daha önce farklı hastalıklar için o kadar kötü şeyler içtim ki bu ballı limonlu geldi bana şaka bi yana tabi ki bal gibi degil tadı ama yeşil çay içebiliyorsan eğer bunu çok rahat içersin
Yeşil çay hiç sevmiyorum ki ben
hee o zaman bunu da sevmeyebilirsinn :26: ee nasıl gidiyo diyet
Gitmiyor canım maalesef :18: Sen dene eğer işe yararsa bana da söyle alayım mecbur içerim artık aburcubur hiç yemedim bi şimdi çikolata krizim tuttu sadeceSenin nasıl
ilk defa bugun hiç kaçamagım olmadan düzenli bi şekilde yaptım, bide bu kahve metabolizmayı çalıştırdıgı için sürekli tuvaletteyimyarın sabah bakalım hiç giden olacak mi çok tez canlıyım ben yaa hemen bitsin istiyorumm
Aynen bende öyle.. Ne olur sanki yesek de kilo almasakHiç eğlenceli değil böyle
haplarla filan öyle kilo veriliyormuş da hap da kullanmak istemiyorum yaa, yok sahtesi var yok vucuduna zararı var falançok değil yaa 7 8 kilo versem sonra da hiç almasam nolurdu sanki haa nolurduu :84: :84:
Çok iyi olurdu valla ben 12 kilo verdim 4ünü geri aldım bile hiç adil değil valla o kadar paralıyorum kendimi vermek için ama ışık hızıyla da geri alıyorum
UHH SEN BAYA kilo vermişsinnnnasıl verdin o kiloyuu
Canım ben 5 6 ay kadar ne cips ne çikolata ne kola aklına ne geliyorsa işte hiçbirini yemedimE üstüne tellerim de takıldı ağrıdan ekmek bile yiyemedim ondan da kıstım gitti bütün kilolar.. ama şimdi artık yiyebiliyorum herşeyi onu farkettim durduramıyorum
ayy daha önce söylemiştin doğru özür dilerimmyaa saglıklı ol da kilolardan bişeycik olmaz bu aradaa boy ve kilon kaçtı :26: daha önce söylemişsindir belki ama ben yine unuttum yaa
Önemli değil canım =)) Benim 160 boyum 59 kiloyum diyetisyene gittiğimde 70 falndım o bana 55e kadar anca düşersin senin bünyen böyle dedi o yüzden 55 olsam göbek atıcam.. Fiziğim orantılı çok şükür sadece kollarım ve göbeğim var nefretlikler onlarda =(
senin bişey yokmuş valla maşalah yaabenim boy 170 , 70 kilo olsam var ya daha bişey istemem kilo konusunda öylece kalıp durayım bi daha 70 in altıda bana yakışmıyor mesele, çok çöküyorum o zaman :26: klasik yalan gibi gelir insanlara ama benim kemiklerim iri, ben minimum 38 beden olabiliyorum o da iri bir 38 beden yani :26: benim aslında öncelikli derdim simitlerim ve sırtımda fışkıran yaglar şimdi bol t shırt lerde falan kamufle ediyorum ama nişanda kamufle edemem, hele bide evlendikten sonra o zamana kadar bu yagların gitmesi lazımmm :84: :84:
Ay o yağlardan bende de varbende öyle şuan 38 bedenim 4 kilo gitse bile değişmez bu zaten almasam sorun yok ama dikkat etmeyince alıyorum bende de simit var Giyinip süslenince kendimi beğenirim mesela ama afedersin çıplak görünce bir kaşık suda boğabilirim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?