2008 yili ilk denememde hamile kaldim ve kizimi dunyaya getirdim ozaman dondurulmuş olan embriyolarla 11 temmuzda transferim gerceklesti.bugun 3. Gunum evdeyim gunluk 15 dakikalik sabah aksam yuruyusleri disinda.kitap okuyarak kafa dagitiyorum 3.gun 3 kitap bitirdim:)
Allah hepimizin yüzünü güldürsun bol bol birbirimiz icin dua edelim
Amin, Allah herkese hayırlı evlatlar verir inşallah
1. denemede yumurta gelişmedi. 2.'de yumurta toplamada yumurta elde edilmedi. biesteron kullandım ve merkez değiştirdim. 3. denemede yani bu nisan ayında, 6 yumurta oluştu, opuda 2 yumurta elde edildi; ama döllenmedi.
bu arada biesteron ve emodex kullandım. temmuz başında 4. denememize başladık. tek yumurta elde ettik ve döllendi. 17 temmuzda transfer yapıldı. heyecanla bekliyoruz bakalım..
Canım tebrikederim inşaallah bu tedavinde de güzel bir sonuç alırsın ben bu ay adet günümun 3 gün gecikmesi yüzünden tedaviye baslayamadimbayram tatiline denk gelecekti opu çünkü ağustosta da dr. Şehir dışında diye kaldım çok moralim bozuldu sonra dondurulmuş bebişim var başka bir merkezde iki tane onları uygulatayim ağustosta diye düşünüp biraz moral buldum kendimce...Hangi kitapları okudun tavsiye edersen bende okuyayım kafam çok bulanık
Benimde bu cumartesi transferim var ins. 7 yumurta olustu. 5 tanesi olgunmus. Ins bir aksilik olmak ve embriyolarim besinci gune kadar dayanir.
Benimde ilk denemem ve 11temmuzda transverim yapildi
Ben idrarda güzel haberleri aldim yarin kanda bakalim ne cikicak sizlerdende guzel haber gelir insallah
Benimde bu cumartesi transferim var ins. 7 yumurta olustu. 5 tanesi olgunmus. Ins bir aksilik olmak ve embriyolarim besinci gune kadar dayanir.
heyecanla beklemedeyim transferin 4. Gunu. Ben de bol bol kitap okuyorum ama zaman gecmiyo gibi.. senin belirtilerin varmiydi? Kacinci gun embriyosu ve kac taneydi?Arkadaslar temmuz ayinda transferi yapilan ve sonuc bekleyenler buradan yasadiklarimi paylasmaya nedersiniz?
heyecanla beklemedeyim transferin 4. Gunu. Ben de bol bol kitap okuyorum ama zaman gecmiyo gibi.. senin belirtilerin varmiydi? Kacinci gun embriyosu ve kac taneydi?
Hadi bakalim hayirlisi olsun insallah cumartesi ye kadar gelirler canim guzel haberler alirsin
Doğru diyorsun canım inşaallah böylesi daha iyi olur :) serenad ve aşkı bende çok severek okumuştum ama diğer ikisini okuyacağım mutlaka ayrıca mucizeler güzel fikir tşkler :) sizin yaş ve problem neydi benim tüplerim kapalıHerseyin bir zamani vardir belki ağustosta olmasi daha hayirlidir.
Kardesimin hikayesi z.livaneli
Serenad z.livaneli
Ask elif safak
Bogurtlen kisi
Yagmur sonrasi
guzel kitaplar cok canin sıkılıyor sa kucuk muciler dukkani serisini okuyabilirsin
Doğru diyorsun canım inşaallah böylesi daha iyi olur :) serenad ve aşkı bende çok severek okumuştum ama diğer ikisini okuyacağım mutlaka ayrıca mucizeler güzel fikir tşkler :) sizin yaş ve problem neydi benim tüplerim kapalıyaşım 35
Arkadaslar 5 yumurtadan 4 tanesi dollenmis.4 embriyomuz var. Dunden beri cok stresliyim.icitigim suyun yedigim yemegin farkinda bile degilim.yere goge sigamiyorum. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?