2014 te dogum yapacak ıkız anne adayları

bedubedu

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2013
187
9
16
34
İstanbul
Merhaba ben suan 7 hafta 4 günlük tek yumurta ikizleri ne hamileyim.. ilk gebeligim ve asilama yöntemiyle hamile kaldim.. bu k9nuda hic bilfim yok.. konusabilecegim arkadaslar ariyirum.. buyrun paylasalim !!!!

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım,inşallah sağlıkla kucagına alırsın...
Tek çocuk annesiyim , deneyimlerimi istersen özelden paylaşırım...İkiz anneleri sana daha yakın daha detaylı bilgiler verecektir.
Şimdiden güzell hamişliklerr dilerim

Hayırlı olsun canım. Allah tamamını erdirsin.
Ben tüp bebek tedavi sonucunda hamile kaldım. Ayrı yumurta İkiz gebeliğim 35 haftadayım. Çok güzel bir duygu hareketleri her bebeyin ayrı ayrı hissediyorum.
Yolun başındasın kendine dikkat et ve fazla yorma. Ikizlerde mide bulantı ve yanma fazla oluyor. Ben 14 haftasına kadar düzenli günde1-2 kez kustum. Sonra haftada bir. 18 haftadan sonra tamamen geçti. Bunlar hepsi hareketleni hissesince unutuyorsun :)
Tekrar hayırlı olsun :)

SAOL CANIM COK TESEKKURLER.. BENDE ŞÜKÜR BULANTI YOK AMA GEBELİK SENDROMU DİYE BİŞEY OLDU.. AGLAMA KRIZLERI VE COK KORKU VAR YANI ARA ARA OLUYOR.. UMARIM BUNLARI DA ATLATICAM :) RABBİM O GÜNLERİ GÖRMEYİ BANA DA NASİP EDER İNSALLAH :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…