• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 te Bursa'da Salon Gold (nilüfer)' de evlenecek olanlar ayrıntıları konuşalım:))

Kahverengikus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2013
769
535
103
yardımlarınıza ihtiyacım var:(( kuaför mevzusu ne olacak hotel gold majesty dediler. acaba nasıldır ya da gercekten orası olucakmı ne diyosunuz? bana komple sir ağda kaş bıyık manikür pedikür saç ve makyaj dediler. sir ağdayı kaş bıyığı manikür pedikürüde düğün günü yapmaz heralde dimi yoksa asla yetişmez. bide kıpkırmızı olabilirimm:(( ama düğünden önce bi gün içinde yapmıcaklar gibime geliyo endişelerim var:18:

Bende Şiir kuaför diye biliyordum dün görşmeye gittiğimde Gold Majesty içinde kendi kuaförlerini açtılar oraya da gidebilirsin dediler.. Hangisini seçsem bilemedim. Otel içinde yeni açılan kuaför iyi mi ?? :18:

canım bana şiir kuaförü hiç söylemediler. direk gold majesty otel dediler iyidir heralde bide sürekli düğünler oluyo tecrübe kazandıklarına emınım. zaten şikayet olsa kuaförü değiştirirlerdi hiç şikayet almiyoruz dediler. bide şey sorucam paketin içinde komple sir ağda kaş bıyık manikür pedikür saç makyaj var dediler seninde öyle mi? ve bunların hepsini düğün günü yapmıyodur dimi düğünden 2 3 gün önce olması gerekenler var yani:1:

Kızlar ben Bursa'yı bilmiyorum sevgilimde gold da düğün yapmak istediğini söyledi nasıl bir yer bi de evlendikten sonra Bursa'ya kolay alışabilir miyim sizce:44:

Kizlar ben goldda nisanlandim sacim makyajim cok guzel oldu :) merak etmeyin iciniz rahat olsun ;) once prova yapiyorlar, provanizi yapan kisi ile dugun gunune randevulasiyorsunuz dugun gunu gene o sizin sacinizi yapiyor, sizden baskasini almayip sizi bekliyor. mekyajimda cok dogal olmustu.

ayrica bir tavsiye eger fotograf cekimi yaptiracaksaniz provadan sonra giyin gelinliginizi gidin fotograflarinizi cektirin, dugun gunu sikismamiz olursunuz ;)

ben manikur, pedikur, agda isini bir gun oncesinde halletmistim ;)

bende eylülde yapacağm goldda salonun güzlliğinden ayrıntıları konuşmadık kına için mekean arıytorum sız nereleri tuttunuz ???? opüyorum hepinizi.:52:

kızlar düğünleriniz daha olmamış hemen tavsiye vereyim. ben nişanımı orada yaptım tek kelime ile rezaletti (kuafor değil organizasyondan bahsediyorum) video ve fotoğrafları yeni aldım. fotoğraflar çok kötü gelişine çekmişler net değil, poz yok, aklınızda olsun. zaten fotoğrafları öğrenci kızlar çekiyor, çok çok uyarın, siz yönlendirin hatta yapabiliyorsanız kendi makinenizi götürün

2014 ekim ayında nilüfer gold beyaz salonda düğünüm var. orada evlenenlere sorularım var. Kuaförü nası? gold majesty hotel dek,i kuaförde yapıcaklarmış sacımı. Ayrıca bazı arkadaslar agda da dahil yazmıslar düğün paketine ama bana sadece sac makyaj manikür dediler. Ayrıca organizasyon nasıldı dikkat etmem gereken şeyler için uyarırsanız sevinirim:49:

kİzlar benimde gold salonda oldu inanin berbat asla o parayi 11 milyari haketmiyor fotografci berbat kuafor berbat piyanist berbatti 9 da gittigim kuaforden aksam 4 te ciktim fotografci gec kaldi azize diye bi kadin zerre fotograf cekmekten anlamiyor butun fotograflari bulanik cekmis piyanist cebaze merasimindeydi sanki 6 7 kisi vardi ama hayatimda bu kadar kotu orkestra gormdim kinamda bir kisi caldi ama ondan bin katli guzeldi pastasi kurabiyesi berbatti davetli sayiniz azsa asla tutmayin benim salon bos kaldi onunyerine caliskan dugun salonunu tutun esentepede kesinlikle cok pismanim en guzel gunumu rezil ettiler

Back