merhaba hanımlar..bu sene şark a gidicek olanlar var mı aranızda?geçen senelerde sitede bu konuda sohbet edilmiş okudum da çok hoşuma gitti..birbirlerinin heyecanlarını düşüncelerini paylaşmışlar..eğer konuyu okuyan ve şark yazan polis eşleri varsa gelin bizlerde paylaşalım sohbet edelim..nereleri yazdık neresi çıkıcak heyecanımızı paylaşalım
merhaba hanımlar..bu sene şark a gidicek olanlar var mı aranızda?geçen senelerde sitede bu konuda sohbet edilmiş okudum da çok hoşuma gitti..birbirlerinin heyecanlarını düşüncelerini paylaşmışlar..eğer konuyu okuyan ve şark yazan polis eşleri varsa gelin bizlerde paylaşalım sohbet edelim..nereleri yazdık neresi çıkıcak heyecanımızı paylaşalım
Bizde seneye tayinciyiz
Inşallah herkesin gönlünden geçtiği yerler gelir ve rabbim iyi insanlarla karsilastirsin
bizde tayin bekliyoruz ilk tercih şanlıurfa inşallah ilk tercih olur
Kızlar ne zaman açıklanır sizce bilgisi veya bir duyumu olan varmı??
hayırlı olsun inşallah aciklanmis sarklr.. var mi giden?
💑💓[/Q
diyarbakıra gidiyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?