• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 şark tayini bekleyen polis eşleri

dygckmk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
32
0
36
İzmir
merhaba hanımlar..bu sene şark a gidicek olanlar var mı aranızda?geçen senelerde sitede bu konuda sohbet edilmiş okudum da çok hoşuma gitti..birbirlerinin heyecanlarını düşüncelerini paylaşmışlar..eğer konuyu okuyan ve şark yazan polis eşleri varsa gelin bizlerde paylaşalım sohbet edelim..nereleri yazdık neresi çıkıcak heyecanımızı paylaşalım

Son düzenleme:
Kimse gitmez olur mu, ben dort gozle bekleyenlerdenim esasen
bes yillik evliyim ve iki cocugum var kayinvalidemle ayni evde yasiyoruz ve artik dayanma sinirimin en ust noktasindayim ama yinede sorunsuz ayrilmak istiyorum nede olsa annesi kotu olmak en son istegim

rabbim hayirlara cevirerek gonlumdekini nasip etsin sizlerden de dua istiyorum.
Malatya istiyoruz fakat torpilsiz mumkun mu bilmem sonucu yazarim kismetse
hakkimizda hayirlisi olsun insaallah

merhaba hanımlar..bu sene şark a gidicek olanlar var mı aranızda?geçen senelerde sitede bu konuda sohbet edilmiş okudum da çok hoşuma gitti..birbirlerinin heyecanlarını düşüncelerini paylaşmışlar..eğer konuyu okuyan ve şark yazan polis eşleri varsa gelin bizlerde paylaşalım sohbet edelim..nereleri yazdık neresi çıkıcak heyecanımızı paylaşalım

malesef bizde gideceğiz canım içimde korku var ama ne yapalım :50: inşallah herkez hakkında hayırlı olacak yerler çıkar

bizde gideceğiz az kaldı mayısta açıklanır herhalde

Merhabalar.. biz de bu sene sarki bekliyoruz.. 5 senedir istanbuldayiz...

nereleri tercih ettiniz hanimlar??

Malatya yazmistik ama orasida sarktan cikarildi.
Yeni tercihlere gore ise sivas yazdik
tercih disi icin zorluyoruz galiba :)

bizde 5yıldır istanbuldayız ve tayin bekliyoruz.bugün yarın açıklanır herhalde.umarım tercih dışı gelmez :(

bizde bekliyoruz hemde çok stresli bir bekleyiş 2yıldir kilisten kurtulmaya çalışıyoruz. diyarbakır yazdık ama sürgünler olacakmış diyorlar umarım bize doğuda yer kalır. dün açıklanack dediler ama ses çıkmadı hala bekliyoruz hayırlısı olsun herkes için.

Gece uykularım kaçıyor kızlar acıklansada rahatlasak artık :2: bizimde ilk tercihimiz diyarbakır :1:

Son düzenleme:
Bizde seneye tayinciyiz
Inşallah herkesin gönlünden geçtiği yerler gelir ve rabbim iyi insanlarla karsilastirsin

Back