2014 ocak ayı balayı için yardımmmmmm

sssp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
1.602
771
248
balayı için yurt dışına gitmeyi planlıyoruz fakat bir türlü karar veremedik eğlenceli bir şeyler olsun istiyoruz adrenalin ne bileim yurt dışına çıktıkmı sadece bakınmaktan sıkılıyoruz fakat nasıl bi yere gideceğimize karar veremedik.para konusu önemli değil yeterki eğlenelim.afrika istemiyorum ama.daha önce bir yerlere giden çok eğlenmiş olarak dönen değişik bir yerler var mııııı:)

yardım edin lütfen balayı diyorummmm gidicemmm diyorummm fikir verin lürfen diyorummm:)

Canım Avrupa'da hep yağmur olur hatta kar bile olur ama maldivlerde güneş olur yağmur istemem diyosan oralarda güzel

Ocak ayı, kuzey yarımkürede kış ayı demek, hem gezelim hem görelim hemde eğlenelim demek için güney yarımküreyi tercih etmelisiniz.Avustralya (Sidney) mesela bir seçenek olabilir. Yaz ayı olsaydı İspanya İbiza adası derdim ama maalesef sezon orada da mayıs ayında açılıyor.
Bende kış geliniyim, biz Bora Bora adalarını tercih ettik.Size de maldivler,phuket adası,bora bora falan demek isterdim ama aradığınız eğlence ve adrenalini buralarda bulmanız zor.
Umarım herşey gönlünüze göre olur.

düşündüm düşündüm en güzel dubai gibi geldi bana.en güzeli orası galiba.tamda mevsimi oucak ocak ayı ne çok sıcak ne çok soğuk.disneyden gzl oyuncaklarda varmış:)))saol cnm tavsiyelerin için

düşündüm düşündüm en güzel dubai gibi geldi bana.en güzeli orası galiba.tamda mevsimi oucak ocak ayı ne çok sıcak ne çok soğuk.disneyden gzl oyuncaklarda varmış:)))saol cnm tavsiyelerin için

maurutıs da olabılır ama sıcaklık ıstıyorsan en ıyısı dubaı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…