- 22 Mart 2014
- 819
- 344
- 53
- Konu Sahibi 3oglanannesi
-
Off ya inanki içim acıdı okuyunca duygunu hissettimumudunu kırma lütfen seni çok iyi anlıyorum . Sabırlı ol dua et verende o alanda kalbin dilin hep dua etsin sen yeterki ona güven o gününüde saatini bilir. Meryem süresini çok oku okuttur İnan bana herşeyin başı sabır . Bunları sana yazarken bile kolaymı sanki ne diyorsun diyorum ama içimdende olsun Rabbim her zorun bir kolaylığını vermiştir diyorum . Hem daha yolun başındasın şimdiden bu kadar yıpratıp üzme kendini henüz bir sonuç yok ortada
Canım Allah razı olsun senden desteğin için çok sağol sabredicem mücadele edicem Allah kaldıramayacağından fazlasını vermezmiş biraz daha yolum var belli ki sabır ve duayla... yoluma devam edicem inşallah vardır bir hayır
Allah sendende razı olsun ne demek . Aynen söylediğin gibi herşeyde bir hayır vardır sen Mücadele'nden vazgeçme . Yola devam :) bizde bi başlaya bilsek tedaviye çok sabırsızım
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Canım biraz önce kliniği aradım altın yumurtam döllenmişyarın kalitesi belli olacakmış ona göre doktorum tedaviye yön verecek dualarını esirgeme canım
Canım gerçekten garip bir süreç bi taraftan avazım çıktığı kadar ağlarken bi taraftan mutlu bir haber umut oluyor inşallah senin tedavin çok daha güzel ilerler inan zor ama sonuç için herşeye değiyor Allah yardımcımız olsun
Ne kadar sevindim bilemezsin :)) bak gördün mü Rabbimin mükafatını inş güzel sonuçlar alırsın Duacınım sende dua et boş durma :)
Inşallah yarabbim inş o günlerde gelir:) stres prolactini yükseltiyormuş . Sakin ol kitap okumaya bişeylerde meşgul olmaya çalış kafanı hep ona yorma vücudunu rahat bırak relax olmaya hafızanı ruhunu rahatlat İnan bana faydasını görürsün benim eşim çok rahat git tesletini al diyorum hee seni gidi seni araştırıp kafanı yoracaksın dimi diyorgüldürüyor beni . O da beni düşünüyor garibim . O benden çok istiyor biliyorum ama benden de daha sakin ve sabırlı
Canım güzel bir haber vereyim sana benim altın yumurtam döllenmişti bugün kalitesi belli olacakta ve tedavi şeklim yumurta 1 kalitedeymişşükür Allahıma bugün donduracaklar ve adetimle birlikte 2. Tedaviye başlıycam inşallah ameliyat öncesi havuz oluşturulacak heralde heycandan tam odaklanamadım çok şükür
Canım güzel bir haber vereyim sana benim altın yumurtam döllenmişti bugün kalitesi belli olacakta ve tedavi şeklim yumurta 1 kalitedeymişşükür Allahıma bugün donduracaklar ve adetimle birlikte 2. Tedaviye başlıycam inşallah ameliyat öncesi havuz oluşturulacak heralde heycandan tam odaklanamadım çok şükür
Bende ulun beydeyim canım salı günü opum var şimdilik bi sorun yok inşallah sonucuda güzel olur sen ne aşamadasın canım?
canım durumun ne oldu merak ettim
Canım opu da 4 yumurtam toplandı 3 ünün içi boşmuş malesef :-( 1 tane kalmıştı oda döllendi çok şükür oda donduruldu şimdi ikinci tedavim için adet olmayı bekliyorum canım transfer ameliyattan sonraya artık zaman geçmek bilmyor :-( inşallah ikinci tedavimde daha çok yumurtam olur da 3 e gerek kalmaz havuz oluşturuyoruz benim içinde dua edin olur mu canım
rabbim yardımcın olsun inş.sana nasıl bir tedavi uyguladı doktor.hangi iğneleri nekadar dozda uyguladın..bende tedavideyim şimdi gonal f 150 ile menapuru 1toz 1 su aynı anlda başladım şimdi cetrotıdeye başladım bakalım hayırlısı inş.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Amin canım hemen hemen aynı menapuru yerine başka bişey vardı aklıma gelmedi şimdi evde bi bakarımzaten ulun bey aşırı doz vermiyor benim kileri çok zor büyüttüğünü söylemişti şükür ki bir tanede olsa altın yumurtam var çok değerli 2. İçin gün sayıyorum zaman geçmek bilmiyor :-(
merhaba arkadaşlar ben nisan ayında umut tüp bebek merkezinde tedaviye başlayacağım insaallah 2.denemem olacak.aynı merkezde tedavi olacak arkadaşlarla tanışmak isterim destek ve yardım için..aynı merkez olmasada tedaviye başlayacak olan veya tecrubeli olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum burdan merak ettiklerimizi paylaşalım inş.dua ile..
Slm arkadaşlar ben yeni üye oldum . Bende tüp bebek tedavimin henüz başındayız.tahlilleri yapıyoruz. Ve çok heyecanlı stresli bir dönem
Benim sorunum fallop tüplerimin olmaması dolayısıyla tüp bebek yapmak zorundayız . Aranızda benim gibi olan varsa nasıl bir süreç olduğunu ne olacağını çok merak ediyorum . Bütün tahlillerim çok iyi 32 yaşındayım . Eşimimin sonuçlarını bekliyoruz inş yarın alıcaz . Çok stresliyim . Konuşacak kimsem olmadı için sizi buldum
Inşallah Rabbim hepimizin duaları kabul eder çocuk özlemiyle yanan yürekleri sevindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?