2014 nisan ayında umut tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıracaklar burada toplanalı

Off ya inanki içim acıdı okuyunca duygunu hissettim umudunu kırma lütfen seni çok iyi anlıyorum . Sabırlı ol dua et verende o alanda kalbin dilin hep dua etsin sen yeterki ona güven o gününüde saatini bilir. Meryem süresini çok oku okuttur İnan bana herşeyin başı sabır . Bunları sana yazarken bile kolaymı sanki ne diyorsun diyorum ama içimdende olsun Rabbim her zorun bir kolaylığını vermiştir diyorum . Hem daha yolun başındasın şimdiden bu kadar yıpratıp üzme kendini henüz bir sonuç yok ortada

Canım Allah razı olsun senden desteğin için çok sağol sabredicem mücadele edicem Allah kaldıramayacağından fazlasını vermezmiş biraz daha yolum var belli ki sabır ve duayla... yoluma devam edicem inşallah vardır bir hayır

Allah sendende razı olsun ne demek . Aynen söylediğin gibi herşeyde bir hayır vardır sen Mücadele'nden vazgeçme . Yola devam :) bizde bi başlaya bilsek tedaviye çok sabırsızım

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Canım biraz önce kliniği aradım altın yumurtam döllenmiş yarın kalitesi belli olacakmış ona göre doktorum tedaviye yön verecek dualarını esirgeme canım
Canım gerçekten garip bir süreç bi taraftan avazım çıktığı kadar ağlarken bi taraftan mutlu bir haber umut oluyor inşallah senin tedavin çok daha güzel ilerler inan zor ama sonuç için herşeye değiyor Allah yardımcımız olsun

Ne kadar sevindim bilemezsin :)) bak gördün mü Rabbimin mükafatını inş güzel sonuçlar alırsın Duacınım sende dua et boş durma :)

Ne kadar sevindim bilemezsin :)) bak gördün mü Rabbimin mükafatını inş güzel sonuçlar alırsın Duacınım sende dua et boş durma :)

Tamam canım merak etme bol bol dua ediyorum inşallah buraya hamileyim diye yazacağımız günler gelir hakkımızda hayırlısı

Inşallah yarabbim inş o günlerde gelir:) stres prolactini yükseltiyormuş . Sakin ol kitap okumaya bişeylerde meşgul olmaya çalış kafanı hep ona yorma vücudunu rahat bırak relax olmaya hafızanı ruhunu rahatlat İnan bana faydasını görürsün benim eşim çok rahat git tesletini al diyorum hee seni gidi seni araştırıp kafanı yoracaksın dimi diyor güldürüyor beni . O da beni düşünüyor garibim . O benden çok istiyor biliyorum ama benden de daha sakin ve sabırlı

Canım güzel bir haber vereyim sana benim altın yumurtam döllenmişti bugün kalitesi belli olacakta ve tedavi şeklim yumurta 1 kalitedeymiş şükür Allahıma bugün donduracaklar ve adetimle birlikte 2. Tedaviye başlıycam inşallah ameliyat öncesi havuz oluşturulacak heralde heycandan tam odaklanamadım çok şükür

Çok mutlu oldum canım inanki merakta etmiştim seni . Inşallah Rabbim devamını da hayırlı eylesin inş .

1 tanede olsa oluyor değil mi :))) çok dua etmen lazım daha çok daha çok :))))

Teşekkür ederim kızlar inşallah herşeyin hayırlısı olure hepimiz için hatibulut sen nerelerdesin kaybettim seni iletişimi kopartmayalım senin durumun ne aşamada merak ettim arada bilgilendir bizi

Ben 31 martta transferimi yaptırdım. 12 nisanda test yaptıracağım ama zaman geçmiyor. Bu benim 2.denemem birinci 6ay önce idi. 2 gün önce jelimsi yapışkan grimsi bir akıntım oldu. Umarım bebeklerimi kaybetmemişimdir. Böyle bir şey yaşayan varmı. Ne anlama geliyor bu akıntı bilen varmı. Umarım hepimizin sağlıklı bebişleri olur.

arkadaşlar ben dün adetimin 3.günü tüp bebek tedacisine başladım gonal f ve menapurla birlikte ayrıca letu veya femara adlı ilacıda verdi doktorum 4günlük acaba aranızda hiç kullanan varmı bu ilacı

canım durumun ne oldu merak ettim

Canım opu da 4 yumurtam toplandı 3 ünün içi boşmuş malesef :-( 1 tane kalmıştı oda döllendi çok şükür oda donduruldu şimdi ikinci tedavim için adet olmayı bekliyorum canım transfer ameliyattan sonraya artık zaman geçmek bilmyor :-( inşallah ikinci tedavimde daha çok yumurtam olur da 3 e gerek kalmaz havuz oluşturuyoruz benim içinde dua edin olur mu canım

rabbim yardımcın olsun inş.sana nasıl bir tedavi uyguladı doktor.hangi iğneleri nekadar dozda uyguladın..bende tedavideyim şimdi gonal f 150 ile menapuru 1toz 1 su aynı anlda başladım şimdi cetrotıdeye başladım bakalım hayırlısı inş.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Amin canım hemen hemen aynı menapuru yerine başka bişey vardı aklıma gelmedi şimdi evde bi bakarım zaten ulun bey aşırı doz vermiyor benim kileri çok zor büyüttüğünü söylemişti şükür ki bir tanede olsa altın yumurtam var çok değerli 2. İçin gün sayıyorum zaman geçmek bilmiyor :-(

Merhaba canım nasılsın son durumun ne merak ettim

merhaba benimde doktorum Ulun bey bende nisan ayında tüp bebek tedavisine başladım 12 tane yumurtam olmuş 9 tanesi embriyo oldu 4 gün öncede transfer oldu bekliyoruz bakalım inşallah rabbim bütün isteyenlere nasip etsin :)

merhaba canım başlanmış iş bitmiş iş demektir.hayırlısıyla sonuçlarıda güzel olacak benimde yıllar önce düşüklerim ve dış gebeliğim oldu bu sebebeple yumurtmın bi kısmı alındı ondan sonra 5 yıl hamile kalmadım 4 kez aşılama yaptırdım sonuç negatif genetik araştırma falan derken meğer kanımda pıhtılaşma problemi neyse kan sulandırıcı iğne ile çözümü varmış.
şimdi tüp bebek yaptırdık süreç uzun ve zor ama değer bu sefer ümitliyim bakalım hayırlısı stresi hayatından çıkar gerisi kolay rabbim her isteyeni sevindirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…