- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi 3oglanannesi
-
merhaba arkadaşlar ben nisan ayında umut tüp bebek merkezinde tedaviye başlayacağım insaallah 2.denemem olacak.aynı merkezde tedavi olacak arkadaşlarla tanışmak isterim destek ve yardım için..aynı merkez olmasada tedaviye başlayacak olan veya tecrubeli olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum burdan merak ettiklerimizi paylaşalım inş.dua ile..
Merhaba canım bende orda tedavi oluyorum ilk denemem benimderezerv azlığı çikolata kisti ne ararsan var inşallah hayırlısı olur tedavin hayırlı olsun deneyimlerini paylaşırsan çok mutlu olurum canım
şimdi ordamısın canım doktorun hangisi benim ulun bey memnunmusun.tedavi aşamaların ne
Slm arkadaşlar ben yeni üye oldum . Bende tüp bebek tedavimin henüz başındayız.tahlilleri yapıyoruz. Ve çok heyecanlı stresli bir dönem
Benim sorunum fallop tüplerimin olmaması dolayısıyla tüp bebek yapmak zorundayız . Aranızda benim gibi olan varsa nasıl bir süreç olduğunu ne olacağını çok merak ediyorum . Bütün tahlillerim çok iyi 32 yaşındayım . Eşimimin sonuçlarını bekliyoruz inş yarın alıcaz . Çok stresliyim . Konuşacak kimsem olmadı için sizi buldum
Inşallah Rabbim hepimizin duaları kabul eder çocuk özlemiyle yanan yürekleri sevindir
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Tşk ederim picassooo
Sen nasıl bir süreç geçiriyorsun
Op ne bu arada merak etti
:) evet çok araştırmalarla geçen bir süreççok şey öğreniyoruz . Duacınım bu gece inş dileklerin gerçekleşir.
Benim bu sürecim eşim ve benden başkası bilmiyor bu yüzden paylaşıp dertleşme ihtiyacı oluyor özellikle ben :) eşim sadece heyecanla sonucu bekliyor sabrına hayranım onun sayesinde rahatım . Ama herşey dua dua .
Rabbim herşeyin zamanını ve en güzelini bilir . Hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş
Meryem süresini okuya bilirsen oku okuyamıyorsan senin için okut yarın hayırlı sonuçlar alırsın inş .
Picassooo sonuç ne merak ettim seni inş herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?