• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 nisan ayında umut tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıracaklar burada toplanalı

3oglanannesi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
2.906
5.510
158
merhaba arkadaşlar ben nisan ayında umut tüp bebek merkezinde tedaviye başlayacağım insaallah 2.denemem olacak.aynı merkezde tedavi olacak arkadaşlarla tanışmak isterim destek ve yardım için..aynı merkez olmasada tedaviye başlayacak olan veya tecrubeli olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum burdan merak ettiklerimizi paylaşalım inş.dua ile..:16:

merhaba arkadaşlar ben nisan ayında umut tüp bebek merkezinde tedaviye başlayacağım insaallah 2.denemem olacak.aynı merkezde tedavi olacak arkadaşlarla tanışmak isterim destek ve yardım için..aynı merkez olmasada tedaviye başlayacak olan veya tecrubeli olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum burdan merak ettiklerimizi paylaşalım inş.dua ile..:16:

Merhaba canım bende orda tedavi oluyorum ilk denemem benimde :-) rezerv azlığı çikolata kisti ne ararsan var inşallah hayırlısı olur :-) tedavin hayırlı olsun deneyimlerini paylaşırsan çok mutlu olurum canım :-)

Merhaba canım bende orda tedavi oluyorum ilk denemem benimde :-) rezerv azlığı çikolata kisti ne ararsan var inşallah hayırlısı olur :-) tedavin hayırlı olsun deneyimlerini paylaşırsan çok mutlu olurum canım :-)

şimdi ordamısın canım doktorun hangisi benim ulun bey memnunmusun.tedavi aşamaların ne

Slm arkadaşlar ben yeni üye oldum . Bende tüp bebek tedavimin henüz başındayız.tahlilleri yapıyoruz. Ve çok heyecanlı stresli bir dönem

Benim sorunum fallop tüplerimin olmaması dolayısıyla tüp bebek yapmak zorundayız . Aranızda benim gibi olan varsa nasıl bir süreç olduğunu ne olacağını çok merak ediyorum . Bütün tahlillerim çok iyi 32 yaşındayım . Eşimimin sonuçlarını bekliyoruz inş yarın alıcaz . Çok stresliyim . Konuşacak kimsem olmadı için sizi buldum
Inşallah Rabbim hepimizin duaları kabul eder çocuk özlemiyle yanan yürekleri sevindir

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Slm arkadaşlar ben yeni üye oldum . Bende tüp bebek tedavimin henüz başındayız.tahlilleri yapıyoruz. Ve çok heyecanlı stresli bir dönem

Benim sorunum fallop tüplerimin olmaması dolayısıyla tüp bebek yapmak zorundayız . Aranızda benim gibi olan varsa nasıl bir süreç olduğunu ne olacağını çok merak ediyorum . Bütün tahlillerim çok iyi 32 yaşındayım . Eşimimin sonuçlarını bekliyoruz inş yarın alıcaz . Çok stresliyim . Konuşacak kimsem olmadı için sizi buldum
Inşallah Rabbim hepimizin duaları kabul eder çocuk özlemiyle yanan yürekleri sevindir

Tedavin hayırlı olsun canım

Tşk ederim picassooo
Sen nasıl bir süreç geçiriyorsun

Tşk ederim picassooo
Sen nasıl bir süreç geçiriyorsun

Canım benimde ilk denemem yarın opum var 4 yumurtam var ama 2 tanesi küçük dü bakalım nasıl bir sonuç çıkacak bende çok merak ediyorum operasyon geçircem daha ara verilcek sonra transfer benim süreç baya uzun zamanda geçmiyor umarım sonu güzel olurda hiç sorun değil :-)

İnş hayırlı sonuçlar alırsın. Bizde tahlillerimizi bitirdik gynécologue ta randevumuzdan sonra tüp bebek merkezinden randevumuzu bekliycez. Çok heyecanlıyım ilk seferde bebek sahibi olanlar var Rabbim inş bizede nasip eder diye duayla bekliyoruz,

Op ne bu arada merak etti

Seni gayet iyi anlıyorum canım ben bu terimleri öğrenene kadar akla karayı seçtim nerdeyse 5 ay olacak buralardayım sürekli takipteyim :-) opu ya gelince yumurtaların toplanma işlemi diyebilirim bende doğru biliyorsam şayet yarın sabah yumurtalarım toplanacak dualarınıza ihtiyacım var umarım hepsi olgun güçlüdürler :-)

:) evet çok araştırmalarla geçen bir süreççok şey öğreniyoruz . Duacınım bu gece inş dileklerin gerçekleşir.
Benim bu sürecim eşim ve benden başkası bilmiyor bu yüzden paylaşıp dertleşme ihtiyacı oluyor özellikle ben :) eşim sadece heyecanla sonucu bekliyor sabrına hayranım onun sayesinde rahatım . Ama herşey dua dua .
Rabbim herşeyin zamanını ve en güzelini bilir . Hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş

:) evet çok araştırmalarla geçen bir süreççok şey öğreniyoruz . Duacınım bu gece inş dileklerin gerçekleşir.
Benim bu sürecim eşim ve benden başkası bilmiyor bu yüzden paylaşıp dertleşme ihtiyacı oluyor özellikle ben :) eşim sadece heyecanla sonucu bekliyor sabrına hayranım onun sayesinde rahatım . Ama herşey dua dua .
Rabbim herşeyin zamanını ve en güzelini bilir . Hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş

Teşekkürederim canım aynı durumdayız bizde eşimin ailesine söylemedik zaten farklı şehirlerde olduğumuz için dahada rahat ettim böylesi daha iyi her kafadan ses çıkmıyor kafanda rahat oluyor bende eşimin sabrına hayranım çok rahat benden fazla inanıyor bu sürece ben çoğu zaman umudumu kaybediyorum onun sayesinde tekrar toparlanıyorum dertleşmek iyi geliyor helede bu süreci yaşayanlarla emin ol aynı durumdayız :-)
İnşallah sonoçlarımızda güzel olur Allah bizede nasip eder güzel haberlerimizide paylaşırız :-)

Meryem süresini okuya bilirsen oku okuyamıyorsan senin için okut yarın hayırlı sonuçlar alırsın inş .

opu yumurta toplama canım.tedavin hayırla sonuçlanır inş...ben daha beklemedeyim raporu çıkarttık ilaçları aldım adetimin gelmesini bekliyorum bakalım bu hafta en geç haftaya tedaviye tamamen başlarım inşaallah.

Ben fransadayım burada bir tüp bebek merkezi . Buradadaki iyi olan şey Sigorta'nın 4 tüp bebek tedavisini karşılaması 100% inş ilk seferde olur

Picassooo sonuç ne merak ettim seni inş herşey yolundadır

Canım sonuç hiç iç açıcı değil sabahtan beri ağlaya ağlaya bi hal oldum 4 yumurtadan sadece 1 tanesi toplanmış diğer 3 yumurta boşmuş :-( ameliyat olacaktım sanırım ertelenecek yarın ki habere bağlı döllenip döllenmemesine bakılacak olmadı havuz oluşturmayı planlıyoruz yani transfer edilmeden tekrar tedavi yumurta toplama sonra ameliyat sonra transfer baya karışık yani ne düşüneceğimi bilmiyorum ağlamaktan içim dışıma çıktı :-( dua edin lütfen kızlar bu yumurta döllensin kaliteli olsun :(

Back