2014 Mezuniyet Kıyafetleri

Bu sene moda tasarımcıları ve markalar, mezun adaylari icin neler hazırladılar? Vitrinlere baktığımızda ve mağazadan içeri girdiğimizde nasıl modeller bulacağız? Elbiseler güzel olsa bile yaşımıza uygun mu? Hangi zamanda nasıl bir elbise tercih etmeliyiz.. Begendigimiz model ustumuzde nasil duracak? Bunca sorun ustune ayaklarımızı mağaza mağaza gezerek yormadan önce, buradan sizin için derlediklerime bir göz atın istedim..

adresindeki blogumda bu sezon pek çok markanın mezuniyet için uygun olduğunu düşündüğüm elbiselerine yer verdim. Markaların tüm abiye kıyafetlerinin içinden sadece genç bayanlar için özellikle mezuniyette uygun olacağını düşündüklerimi derledim…Aşırı ağır, nişanlık tarzı veya dekolteli modellerin çok da yaşımızı yansıtmayacağını düşündüğümden, görsel olarak hoşumuza gitse de mezuniyet elbiseleri listesinden eledim. Ayrıca yaş ve vücut tipine göre de açıklamalara yer verdim..

Benim kendi mezuniyet dönemlerimden edindiğim izlenimler ve şu aralar kızkardeşimin yaklaşan üniversite mezuniyeti telaşıyla epey detaylı bir marka araştırması yaptığımızdan,bunların derlenip faydalı birşeyler ortaya çıkacağını düşündük..



Bir göz atmanızı dilerim
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Elbise modellerine ve Türkiye'de bulabileceğimiz markalara ayrıntılarıyla baktığım



İyi pazarlar bayanlar!
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…