2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?


  • Ankete Katılan
    513
Deniz...
Cnm. Sen dedin diye bal kabagi verdim. Bayilarak yedi sagol cnm. Icine incir hasladim bir de. Ama o zaman sevmedi. Dun de inciri hasladim. Ezdim ve suzdum. O suya da irmikli pirinc unlu muhallebi yaptim. Yine agzini kilitledi acmadi. sevmiyr benimki muhallebi yahu. Aka biraz da olsa yedi.

Buarada tarcin yetiskinler de kan sekerini duzenliyor. Muhtemelen bebeklerde de buna fayda eder cnm. Ama benimki onu da sevmedi
 
sağol canım fikir oldu ne güzel. bu arada biz 2 haftadır cevize başladık doktorumuz başlayın demişti
 
Hareketlendikleri icin cok kilo alamiyorlar artik. Gelusimi iyimis masallah. Yumurta bicok kisi veriyo ama ben daha vermedim.
 
Aaa cok sevindim afiyet olsun yusuf pasaya.incir aldim bende dun ama vermedim daha bugun deneyeyim bakalim.nasil yapacagimi bilemedim inciri kaldi oyle.tarcinin yararini bilmiyordum sevindim valla.bugun yine tarcinla yedi. ben eger verecek bisey kalmazsa muhallebi veriyorum yoks hic yapmiyorum. Benim sutumde az oglanda obez olunca cok yemek yiyiyor. seninki pirincden hoslanmiyor bence :)
 
Bende katmaya basladim sogan ve sarimsagi. antibiyotik niyetine :) .ozanin dogdugundan beri gaz sorunu olmadi allahtan. Arpacik sogandan atiyorum ben 1 tane 1 diste sarimsak.birde bizim oralarda corek otu verilir gaz icin.annem corekotunu nobet sekeri diyorlar ama tam adi ne bilmiyorum iste onunla dovmus toz haline getirmis.emerken ben arada cay kadiginin ucuyla hemen yedim. Kati gidaya gecincede ozanin corbasina yada yogurduna jatiyorum. Tadini degistirmeyecek kadar. Burda olay corekotu tabi. Gaza birebir.
 
Kizlar dun yurutec geldi aksam olunca birde baktim geri geri gidiyo. Ne kadarda cabuk ogreniyorlar.cevizi arastirdim 1 yas sonrasi yaziyor heryerde ama sebebi ne bilmiyorjm. Alerjik sebeblef degil bence sadece bogazinda kalir diye 1 yas sonrasi diyorlar gibi geldi bana . Yarin doktor randevusu var ozanin orda sorucam doktora. Ben toz halins getirip elmasina katmak istiyorum. Elmayi tarcinliyorum zaten birde ceviz olsa ben bile yerim nefis. Birde kizlar facede gördüm bebe biskuvisi yapiyorlarmis evde. Ben bilmedigim icin vermedim hazirda almadim. Biskuviyi toz haline getirip pekmezle veriyorlar. Haftaya dogal pekmezim geliyor bende denicem bakalim.
 
Bence de pirincle sorunu var cnm.

Sanirim ceviz agir bir yemis. Ondan da hemen verilmiyr olabilir. Pekmezde 8 aylik olunca cnm. Acele etme derim. Benim koyden geldi pekmezim ama bekliyrm hala.

Yogurtla sebze corbasina kilitliyr artik agzini. Mechur tarhana yapiyrm. Bebek tarhanasi hazirlamistim onu veriyrm. Agzina parmagimi sokup dise bakardim var mi diye o zaman da acmiyr artik agzini. Dis mi geliyr nedir bilemedim.
 

Massllah minise :))

Ben ceviz veriyorum canim ama cok cok az ve cok toz halinde dusun..Pure halinde yemiyor sadece ufak parcalarida yiyor buarada Sezen..
Pekmezide sulandirarak vermelisin diye biliyorum ama pekmez icin sadece seker oldugunu veya kansizlik icin iyi oldugunu savunanlar var ayri ayri..Doktoruna da sordugunda yazarsin bekliyorum :)

Biskuvi icinde tarif eklerim istersen birkac tane var..
 
Yarin cevizide pekmezide sorayim ben bakalim ne diyecek doktor. Acelesi yok zaten cevizin tadi guzel olsun diye koyacaktim. Hic disi ciktimi daha once. Dis olabilur birde sutunde doyuruyor desem o zaman tarhanada icmezdi. Dis bencede o ya.bugun bizde tarhana ictik :)
 
Diş hic cikmadi cnm. Sut hala yetiyr cok sukur. Kilo alimi iyi.
Ama agzini inanilmaz kitliyr. Zorlarsam agliyr. Ben de birakiyrm sogumasin yemekten diye.
 
Seker ilave etmeden yapilan pekmez gelicek canim annem gonderecek . Kansizlik yok ama zarari olurmu acaba. Yarin kanda vericez zaten. Ben demir ilacini vermiyorum diye aylik kanina baktiriyorum. Cok sukur gayet iyi cikiyor. Bakalim yatin ne cikacak.doktorun soylediklerini yazarim canim. Tarif bakti netten ama yinede eger denenmis varsa yazarsan sevinirim
 
Nasil kan aliyrlar cnm? Yani parmagindan mi kolundan mi? Merak ettim sadece.
Bebek biskuvisi ben de haftasonu yapmayi planliyorum. Aksamlari kendi sutume ekleyip yedireyim diyrm.
 
Diş hic cikmadi cnm. Sut hala yetiyr cok sukur. Kilo alimi iyi.
Ama agzini inanilmaz kitliyr. Zorlarsam agliyr. Ben de birakiyrm sogumasin yemekten diye.
Evet sogur yemekten. 1 haftaya belli eder kendini distir o . Istahsiz oluyorlarmis bazilari. Bizimde yok hic disimiz. 6 ve 8. Aylarda cikarmis en cok ilk disler
 

Sağlık ocağındaki hemşire cevizi 7 ayda verin dedi kahvaltıda artı peynir zeytin ve pekmez de ver dedi ben de daha vermedim
 
Off cok canim sıkkın bebegim yiyor ama hic kilo almiyor son 3 aydir ayda 100 gr aliyor 29 nisan dogumluyuz ama 7.200 gramiz tahlillerde bi sikintida yok cok canim sıkiliyor oyle cok hareketlide degil sorun nerde acaba
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…