2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?


  • Ankete Katılan
    513

sevindim canım senin adına Demir çok tatlı bir çocuk biz çok sevdik.Bende de benzer bir durum var tahmin edersin şu saat olmuş hala ayaktayım iş yapıyorum ütülerim yeni bitti.ev darmadağın birazdan oyuncak toplayacağım her yerden.sonra Ayaz uyanır emzirmem lazım birde eşim peşimde gezip duruyor zavallı.ona hiç vakit yok ne yapayım :)
 

canım galiba senin ayagında meniskus vardı yanlış hatırlamıyorsam.45dk yürüyüş ben ne zaman yürüyecem.seninde ilk meniskus çktğında ne yaptn dinlendinmi yoksa ağrıya rağmen hareketlerinde kısıtlama yapmadınmı.bir haftadr evden misafir eksik olmuyo mecbur hep ayaktayım ağrı var acaba yanlışmı yapyorum diyorum.ilaçlar bitti egzersiz eh yapıyom bi kaç hareket.bu konuda bilgilendirirsen sevinirim.
 
Kizlar bugun doktordaydim. Hamileyken kolestrolum yuksek cikmisti doktorum simdi yapacak bisey yok dogumdan sonra tekrar bakalim demisti. Bugun baktik yine cok yuksek cikti. Doktor otuz yasinda boyle yuksek cikmasi iyi degil dedi. Sen simdi emzirdigin icin ne ilac verebilirim ne de siki bir diyet dedi. Ama kullandigin yag miktarini biraz azalt bir de yuruyus ve egzersiz yap dedi. Egzersiz ve yuruyusun sute cok iyi gelir dedi. Ayrica kan sayimim ve demir iyi cikti ama saclarim yine de dokuluyor. İnsallah egzersizle duser kolestrolum cunku amcam bu yuzden otuz yedi yasinda vefat etti. Rabbim bizleri evlatlarimizdan ayirmasin. Gercekten ana gibi yar olmuyor
 
 
Eşimle de ciddi ciddi evarkadası gıbı olduk.[/QUOTE]

Aynen canim biz de ev arkadasi olduk esim bana kanka diye sesleniyor. İlk cocukta boyle degildi sanki uzun zaman gectigi icin hatirlamiyorum
 

Aynen oyle,hep daha farkli bir degisim cikiyor onumuze..Hic kolay degil aslinda 1 sene surekli koklu degisimlerle ugrasmak..Ne yapalim 6 ayi bi dolduralim 1 sene derken hersey donecek eski halina daha iyisiyle insallah :)

Arkadasimin kilo veren ve bu nedenle hayati tehlikeye girebilir denilen bebegini yazmistim. Ara ara haber ver demistiniz. Cok sukur toparlamaya basladi. Gaviscon vermisler sonunda ve 1 haftada 300 gram almis )

Masallah kuzucugaa,Allah nazarlardan korusun..


Hastanede pek lazim olacagini dusunmuyorum yani o zaman gelen sut daha doyurucu ozel bir sut zaten lok lok gelmiyor cunku bebegin oyle cok cok emmeside mumkun degil ki gelsin cok,geliyor tabii ama bebege gore..
Yani ben suana kadar hic duymafim dogumda sagani ama sen yine de bi arastir tabi..

Canım ben onu yanlıs anlamısım
Avuc avuc dökülüyorsa yenileri çıkmaz
Hemen elevit türü vitamine başla dr sormana bile gerek yok ama sor yine de
Kilo mu verdin hızlı buara?

Canim ben gecen gun kuaforume gittim,ondekileri gosterdi kucukleri ve ben arkalara baktigimdada goruyorum cikan sayisida cok dedi,gercekten fon cekince kisalar dikildi ayaga :)
Kilo vermedim ya malesef 60ta kaldim..
Bu vitamin isinide bi danisayim yine de,benim hamilelikten oncede kanim hep dusuktu ama boyle dokulmezdi..Ama emzirme acisindanda kan degerleri onemli bi olctureyim..
 

geçmiş olsun aman dikkat et,rabbim seni çocuklarına bağışlasın.hiçbir çocuğuda anasz babasız koymasın.kötü düşünme biraz yağdan uzak dur hibişey olmaz inşallah.
 
3. Ay bitiminde 6650 kilo 63 cm geldi canim.seninkide minik degil ayrica kiz cocuklariyla erkek boy kilo farkli oluyo.birde dogum kilosun gorede farkediyo. Benimki bu ay cok almis 1 kilo ideal dedi hemsire.
 
canım sezaryenn olacağım o yüzden dedim sezaryende 2 -3 gün gelmiyormuş ya öyle değil mi?
 

Sen hem çalışıyor hem de evişi dahil herşeyle tekbaşına uğraşıyorsun.
Yorgunluklarınıtahmin etmeye çalışabilirim ancak o yuzden çok güçlü bir kadın oldugunu biliyorum ancak senin de bir nefes almaya ihtiyacın var
Eş konusuna gelince, ne zamandır yazıyorum yazıyorum elim geri gidip siliyorum. Benim moralim çok bozuk bu konuda. Kardeş gibi olduk resmen, hiç ilgilenmiyor benimle. Çok moralim bozuk gerçekten. Tamam kilo aldım vs ama bakımsız pasaklı değilim ki, sAdece kilo aldım diye böyle yapıyorsa diyorum içimden o zaman zayıflayınca da ben yuzune bakmayacağım. Ahh şu emzirme bitsinn kemiklerim çıkana dek zayıflamazsam ne olayım!
 
Eşimle de ciddi ciddi evarkadası gıbı olduk.

Aynen canim biz de ev arkadasi olduk esim bana kanka diye sesleniyor. İlk cocukta boyle degildi sanki uzun zaman gectigi icin hatirlamiyorum[/QUOTE]

Biz 4 yıllık evli olduk Temmuz başında... Dört yıla iki çocuk sığdırdık...
Çok şükür olsun evlatlarımı dünyalara değişmem, ömrüm onların olsun
Fakat evliliğim açısından düşününce durum içler acısı bence.....
Evlilik değil, eş değil, kadın değil; çocuk doğurucusu oldum sanki...
 
canım sezaryenn olacağım o yüzden dedim sezaryende 2 -3 gün gelmiyormuş ya öyle değil mi?

Benim iki doğumda da hemen geldi.
Gerçi ikinci doğumda çok farklı oluyor, hemen ve daha da çok geliyor ama...
Sezeryanla ilgisi pek yok
Artık doktorlar 39 haftanın içinde yapıyorlar sezeryanı bu tür etkileri de azaltmak için
Zaten hormonlar kasılmalar vs yavas yavas doğuma hazırlanmış oluyor vucut sezeryandan önce
 
canım sezaryenn olacağım o yüzden dedim sezaryende 2 -3 gün gelmiyormuş ya öyle değil mi?

Kendini buna inandirma sakin:)
Bende sezeryan oldum hemde bi an'da karar verildi..Spinal oldum,ciktigim gb emzirdim kizimi,sapsari kopkoyu bir sut geliyor..
Zaten cocugun cani ne ki oyle emmek denmez ama emiyor tabii..
Evet sut 2-3 gun sonra geliyor ama cok dedigimiz sekilde oyle geliyor,oncesinin az geliside bence tamamen bir duzen yeni dogmus bebege gore..Azcik azcik hep emzireceksin..
 
Canım
mayıs doğumlu benim sıpa bılmıyorum gercekten gun ıcınde uyumuyo doğru duzgun,tek basımayım yarı ac yarı tok uğrasıyorum, bu uyutma olayını gun ıcerısınde nasıl yapıyosunuz benımkı malum memede yasadığı için uyumuyo,çok fenayım sağ memeye ne yaptıysa kanmaya basladıı
Offf ne dertlıyım
 
Ca
merhaba aynı sey gecen ay benım basıma geldi bende ayakta hatta koşarak fln emzirdim normalde geceleri sağıp biberon veriyodum 2-3 gun vermedım gecede emzirdim hatta az bişey biberon verip sonra memeyi verdim velhasıl basardım yalnız şimdi de memeden ayrılmıyoo afedersin wc ye zor gıdıyorum...
B
U arada burnuna da dıkkat et tıkalı olursa da emmiyolar, bızımkı tıkalı değildi ama ben yıne de 2 bamyadon bırınde mutlaka temızlıyorum
 
son bi soru:)) risk var bende uzatmaları oynuyoruz bebişimle şu an diyelim ki 36+4 te almaya karar verdi doktor o zaman sütün gelmesi zaman mı alacak??
 
Eşimle de ciddi ciddi evarkadası gıbı olduk.

Aynen canim biz de ev arkadasi olduk esim bana kanka diye sesleniyor. İlk cocukta boyle degildi sanki uzun zaman gectigi icin hatirlamiyorum[/QUOTE]
ayy kızlar biz riskten dolayı kendimize yasakladık ama zaten çok komik bişey oluyordu öncesinde de ben daha hamileyim altta gözüküyordur:) ama şöyle bir durum oluyordu hani kaplumbağ ters döner de debelenir durur bi türlü düz dönemez ya öyle komik bir haldeyim işte yatakta da komik duruma düşüyorum anlayacağınız e o anki ambiansa da hiç uymuyo yani hiç havalı olmuyooo demek ki doğumdan sonra devam asker arkadaşlığına ya kanaöma bitse sarkık bi göbek kalıyo sanırım...sahi göbeğin o sarkıklığı ne zaman toparlanıyor KORSE takıyormusunuz ??
 
kaçıncı haftada oldun süt geldi?
 
kaçıncı haftada oldun süt geldi?
34.5 ilk oglum, 2. 37.5 ikisindede 48 saat icinde sutu gozumle gordum. O 48 saate kadar da bebek emdi doyuyor dendi ben gozumle 2. De tam 36. Saatte gozumle gordum. Seffaf sarimtirak su gibiydi. 48 saatte beyazlasmaya basladi. İkisi de normal dogum.
 
kaçıncı haftada oldun süt geldi?

39+5'te oldum canim,bebis son bikac gun icinde ters dondu benim,makat gelisliydi..
Senin riskin varmis sanirim,erken olursa ne olur bilmiyorum tabii ama yine de sonuc olarak dogumun gerceklesmesi bebegin cikisi sonucta vucut bunlarin farkinda ne kadar mudahale olsada..
Saglikla kavusun insallah,sutunde gelecek emzireceksinde insallah..

Ben dogum icin soruldugunda hemen emzirmek istiyorum kendimde olmam lazim dedim genel anestezi istemiyorum,yani hep buna odaklandim..Genelde olsa emzirdiler hep..Kizim dogdu sonra ben ciktim 40 dk sonra gogsumdeydi o sari sutte gelmisti..2 gun sonra eve gecip dus aldiktan sonra da daha iyi olmaya basladi rengi degisti..
Yani sagma olayin fln canini sıkmasın sen bebise odaklan yeter ki..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…