• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mart erkek anneleri

merhaba ben de inşallah mart annesi olacağım bu arada bebeğimize koyacağımız isimleri de paylaşalım fikir olur

evrt isim de paylasalim cunku bn erkek isimleri konusunda cok alternatif bulamadim bu arada topik hayirli olsun bnde yeni uyeyim tahmini dogumlariniz ne zaman arkadaslar ve hangi sehirlerdesiniz

evrt isim de paylasalim cunku bn erkek isimleri konusunda cok alternatif bulamadim bu arada topik hayirli olsun bnde yeni uyeyim tahmini dogumlariniz ne zaman arkadaslar ve hangi sehirlerdesiniz

şimdilik martın ilk haftası olarak görünüyor ben mersindeyim

ne guzel olmus 2014 erkek anneleri bende mart 12 muhtemelen herkese saglıklı sıhhatlı doğumlar inşşş :52:

ben nisan annesiyim ama olsun benim kuzumda erkek :)
adı Hasan olacak inşallah sağlıkla doğsunda
hazırlıklara şimdiden başladım...
buda tacım-yastığım-magnetlerim biraz erken oldu ama....
$IMG_4868.jpg $IMG_4866.jpg $IMG_4819.jpg

Arkadaşlar bir araştırma yapıyorum,çin takvimine göre bakarmısınız bebeğiniz doğru mu?ama yaş hesaplamasına çok çok dikkat edin orda farklı bir hesap var Ocak'ta ve Şubat'ın zannedersem 19 undan önce doğanlar yaşına 2 sonraki aylarda doğanlar 1 ekleyecek,birde bebek için ilişkiye girdiğiniz aya bakacasınız,ben 7 kişide baktım tuttu ,tutmadı diyenler hep yanlış hesaplıyor. Bebeklerinizi siZe bağışlasın Allah

Arkadaşlar bir araştırma yapıyorum,çin takvimine göre bakarmısınız bebeğiniz doğru mu?ama yaş hesaplamasına çok çok dikkat edin orda farklı bir hesap var Ocak'ta ve Şubat'ın zannedersem 19 undan önce doğanlar yaşına 2 sonraki aylarda doğanlar 1 ekleyecek,birde bebek için ilişkiye girdiğiniz aya bakacasınız,ben 7 kişide baktım tuttu ,tutmadı diyenler hep yanlış hesaplıyor. Bebeklerinizi siZe bağışlasın Allah

birde şu var yaşınla hamile kaldığın ayı toplayıp 9dan çıkarıyorsun sonuç tek olursa erkek çift olursa kız mış denedim benim 27 çıktı tabi tesadüfte olabilir.

BEN 24/08/1989 doğumluyum.25 yaş satırına bakıyorum değil mi canımm.:44::44::44::44: aralık ayı erkek ocak kız ondan sonra erkek kız olarak gidiyor değil mi?????yani 26 ya geçmiyorum ocakta :37:

Back