Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evrt isim de paylasalim cunku bn erkek isimleri konusunda cok alternatif bulamadim bu arada topik hayirli olsun bnde yeni uyeyim tahmini dogumlariniz ne zaman arkadaslar ve hangi sehirlerdesiniz
merhaba bende mersindeyim martın ilk haftası doğumhangi doktora gidiyorsunşimdilik martın ilk haftası olarak görünüyor ben mersindeyim
günaydın topiğiniz hayırlı olsun. Bende erkek annesi olcam martta =) gurur duydum valla :)
Arkadaşlar bir araştırma yapıyorum,çin takvimine göre bakarmısınız bebeğiniz doğru mu?ama yaş hesaplamasına çok çok dikkat edin orda farklı bir hesap var Ocak'ta ve Şubat'ın zannedersem 19 undan önce doğanlar yaşına 2 sonraki aylarda doğanlar 1 ekleyecek,birde bebek için ilişkiye girdiğiniz aya bakacasınız,ben 7 kişide baktım tuttu ,tutmadı diyenler hep yanlış hesaplıyor. Bebeklerinizi siZe bağışlasın Allah
Arkadaşlar bir araştırma yapıyorum,çin takvimine göre bakarmısınız bebeğiniz doğru mu?ama yaş hesaplamasına çok çok dikkat edin orda farklı bir hesap var Ocak'ta ve Şubat'ın zannedersem 19 undan önce doğanlar yaşına 2 sonraki aylarda doğanlar 1 ekleyecek,birde bebek için ilişkiye girdiğiniz aya bakacasınız,ben 7 kişide baktım tuttu ,tutmadı diyenler hep yanlış hesaplıyor. Bebeklerinizi siZe bağışlasın Allah