Bebek Beslenmesi 2014 mart anneleri soru ve sorunlari

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Feride1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
78
5
98
Ankara
Merhaba arkadaslar, ben 13martda sezeryenle dogum yapdim, oglusum dunyaya geldi, 2950qr. Fizeoloji sarilik gecirir gunun cok saatin yatir mecburen uyandiriyorum yediriyorum, ama memeyi iyi goturmuyor cavuk yorulur agliyor o yuzden sudumu sagib veriuorum. Ozu emmeyin cok istiyorum. Aranizda benim gibi sorun yasiyan anneler lutfen yardimci olun.

merhabalar canım
allah analı babalı büyütsün inşallah
bende 6 martta doğum yaptım
benim bebeğim sarılık olmadı çok şükür :ben ara ara su verdim çünkü.bazende şekerli su verdim
çay kaşığının ucuyla su ver günde bir kaç defa
inşallah emer
bende gaz için rezene dışında ne kullanabilirim ona bakınıyorum
sanki bir ara kimyon duymuştum

canım öncelikle hayırlı olsun güle güle büyut bebisini ; benim onerim su olacak sürekli göğsünü sagip veriyosan arada göğsünude ver çünkü sağma makinesi çocuk gibi çekmiyor sutu ve en az iki ay sonra sutun çekilip gidiyor diye duydum o yüzden dikkat et .

merhaba arkadaşlar benim bebeğimde 2.5 aylık oldu 6.5 kilo sizinkiler nasıl fazla diye endişeleniyorumda . birde kaç saattte bir emziriyosunuz

merhaba arkadaşlar benim bebeğimde 2.5 aylık oldu 6.5 kilo sizinkiler nasıl fazla diye endişeleniyorumda . birde kaç saattte bir emziriyosunuz

Benim bebeğin de 31 mart doğumlu.65 günlük bir hafta önce 6 kiloydu. Ben hemşire yim canım gayet normal kilosu fazla değil, kaç kilo doğdu.anne sütüyle bu kiloyu aldıysa hiç kafana takma. Mamaylaysa oda çok değil.8 olanlar var bu ayda...

Son düzenleme:
12 martta doğum yaptım oğlum 3150 g doğdu. İki aylıkken 5750 g olmuştu. Sadece anne sütü alıyo. Sütüm hiç taşıp akmadı benim bugüne kadar. Bebek emerkende önce 5 10 saniye sağıyo sonra lıkır lıkır içmeye başlıyo. Kayınvalidem sütün fazla gelip akmadığına göre sütün az demekki diyo kilo alması iyi dedi hemşire ama kayınvalidem demekki sütün yağlı ama az dedi. İster istemez insanın morali bozuluyo. Sütün akmaması azlığının göstergesimidir. Bide benm oğlu çok sık emiyo hala. Yani aç olmasa bile emmeyi seviyo ağzında meme varken agu agu konuşuyo gülüyo. Bazen gaz sancısı oluyo yne emerek sakinleşmek istiyo.

Slm kızlar ben yeni üyelerdenım:) bir sorum olucak:) ben gurbette gelinim ve dil sorunum var.bebegim 25 martta dünyaya merhaba dedı.1 hafta hastanede kaldım enfeksiyon kapmıs dediler igneler testler derken bebegim harap oldu. Sarılık fılan da olmadı 2 ay sütümle beslendim.psıkolojık sorunlarımdan dolayı sakır şakır akan sütün bı anda kesıld ( devam sütü iciyoruz simdi maalesef . Sorumda bebegım haftaya 3 ayını doldurucak ama daha igne yapılmadı hastanede topuk ve basından alınmıstı okadar. 11 temmuzda randevu verdıler ıgne icin. Türkiyede 1 ay dolunca ıgneler baslıyo dıye hatırlıyorum yanlısmıyım .bılgısı olan arkadaslar cvp beklıyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…